Aynı dertten muzdaribiz..Kelin ilacı olsa basına sürer...
Sen de calısmıyosun sanırım..
Vala temızlık yap tv seyret, ac pcde oyun oyna yeterkı arama bi süre:)
Ben boşum evdeyım sürekli arayıp konusma derdındeyım oysakı adamın işi gücü var calısıyo işle mi ilgilensin benle mi?
Sonra da sen benımle ılgılenmıyosun artık dıye mızmızlanıp duruyom
arkadaşlar, daha önce bir arkadaş daha buna benzer bir konu açmıştı ama ben de açmak istedim.
ben sürekli sevgilimi düşünüyorum devamlı onu aramak onunla konuşmak istiyorum.
mesela kuzenleri var şuan ve ben odamda yalnızım.yani onun orda onlarla ilgilenmesi falan bana içten içe gaz veriyo kendimi onu ararken buluyorum.mesela arıyorum kapatıyoruz hemen bi daha aramak istiyorum.aramasam mesaj atıyorum.onu düşünmemem lazım biraz rahat bırakmam lazım.başka meşgaleler bulmam gerektiğini biliyorum ama ne bulabilirim ki? lütfen akıl verin
onun ılgısızlığınden kaynaklanıyor olsa gerek bu tutumun bıraz da ..Yanı o arasa sürekli sen onu beklersın ılgısını uzaktan ızlersın de hatta onun çaba göstermesı hoşuna gider...
Eskiden o çok ilgiliydi bizde ben pek aramazdım bıle saat bası calardı telefonum..Şimdi işleri yoğun ne yazıkki durum tersıne döndü ilgi gösterılerı yapmaya calısan artık benım.. Bazen yoruluyorum keske o arasa dıyorum ama işlerin arasında kaybolup gidiyo
Kuzenınden kıskanman cok doğal ben bulsam kuzenını bı kasık suda boğucam o derece!
Yalnız değilsin ayrıca kuzen kardestır anlayısına falan ınanmıyorum ben sonucta evlense evlenebılırler de yani! Bende cok kıskancım ayrı kalınca kafamda kurup kurup duruyorum ottan bocekten kıskanıyorum
Yok anladım zaten canım bizim durum farklı şıllık benımkıne aşık bı de benım varlığımı bıle bıle yamanıyo
Ben annesınden bıle kıskanırım ne var banane paylasamıyorum ya:)
Yok anladım zaten canım bizim durum farklı şıllık benımkıne aşık bı de benım varlığımı bıle bıle yamanıyo
Ben annesınden bıle kıskanırım ne var banane paylasamıyorum ya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?