hastalıktan kurtulmak

Aslında bende biraz öyleyim hele önceleri daha kötüydüm.
Şu aralar öyle değilim kendime dur diyebiliyorum.
Belkide onun beni merak etmesini istediğimdendir :)
Şimdi telefonu odama bırakıp başka şeylerle uğraşıyorum test çözüyorum kitap okuyorum yatıp uyuyorum ondan mesaj bekliyorum ve oda mesaj atınca bazen gıcıklık olsun diye cevapta vermiyorum sonra arıyor falan bu hoşuma gidiyor :)

valla süper fikirmiş bu yaa

çok teşekkür ederim haklısın vallaa merak ettirmek lazım biraz

evet kendimle kalmak beni sıkıyo onu düşünüyorum çünkü.

evet bi anda olmuyo maaleesef, teşekkür ederim önerilerin için :)

aynen ben de cevap vermiyorum bazen.böyle yapmak, çok gariptir ki, kendime güvenimi arttırıyo

Ya bazen gelıyo sırnaşıyolar anlatıyo bı de böle böle yaptı ama yüz vermedım diye sacını basını yolasım gelıyo o zaman onların

kıyamam yaaa çok sinir bişey aynen benimki de çalışıyo okul haricinde, o 1 günü zehir ediyorum resmen, geçen hafta pasta yemişler işyerinde, bana msj atmamıştı, madem vakit buldun mesaj atsaydın dedim yarım saat tavır yaptım, öfkeme engel olamıyorum böyle durumlarda :S

kızlar çok iyi anlıyorum sizi bende sizdenim valla msj atmamak için açıyom neti paso kkde yada facedeyim boş vakitlerimde bureda konu okurken falan aklıma gelmiyo msj atmak ama deste çalışamıyorum bizimkisi aşırı alışkanlık bence yaa

valla süper fikirmiş bu yaa

bir de yapmayı becerebilirsen tadından yenmezz

evet kurtulmak lazım bundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…