Doğuma Hazırlık Hastane çantası bebebek ihtiyaçları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

limoncicegi00

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2014
3.623
1.781
198
iki beşli bir üçlü bir onlu hastane çıkışı bi ince tulum bi kalın tulum yeterli midir ekstra kısa iki body iki pijama koyarım diyorum bi onlu dha alcaktım onu eledim ilk beşli doğumhaneye verilir sonra beşli üçlü çıkarkende onlu giydiririm siz neler aldınız üç te iç zıbın alıcam bi de kalın battaniye vs

Ben bebis icin 1 beşli, 1 süslü tulum, birde 10 lu takım, ince ve kalın battaniye, kış doğum yaptığım için yelek koymuştum. .

Bebek için alt açma al mutlaka ben rezil olmuştum o konuda.:) çorap al.kıyafet olarak onlar yeterli sonuçta mayıs ayida cok soğuk bir ay değil.

Bebek için alt açma al mutlaka ben rezil olmuştum o konuda.:) çorap al.kıyafet olarak onlar yeterli sonuçta mayıs ayida cok soğuk bir ay değil.
Ben de alt açma örtüsüde koydum ama aldığım örtü gibi pek mindere benzemiyo idare eder umarım teşekkür ederim haziran başı ama ben mayıs gibi hissediyorum sanki :)

Ben bebis icin 1 beşli, 1 süslü tulum, birde 10 lu takım, ince ve kalın battaniye, kış doğum yaptığım için yelek koymuştum. .
Teşekkür ederim diğer ihtiyaçlarıda alcam tabi bu kıyafet konusu çok fazla az diyenler oluyo merak etmiştim :)

Ben de alt açma örtüsüde koydum ama aldığım örtü gibi pek mindere benzemiyo idare eder umarım teşekkür ederim haziran başı ama ben mayıs gibi hissediyorum sanki :)
Tamam oda olur.altını değiştirirken altına serecegin birşey olsun yeeter.hatta dur sana animi anlatım guldurum seni akşam akşam.şimdi sabah doğum yaptım akşam oldu.bu bebeklerin ilk kakasi varya.bu yaptı bunu.ilk çocuk acemilik.dedim suncacik şey ne kadar yapmış olabilir diye direk yatakta açtım altını.sonuç olarak onun belden zaten çıkmış üstüne birde ben bulaştırdıklarından.kil gibi bacaklar habire elimden kaciyor.yanı onun üstü benim ustum( nasıl oldu bende bilmiyorum)yatak çarşafı.rezillik diz boyu.allah bi avazda doğum yapmayı nasip etsin.sağ salim kucağına al bebeğini.

Çok teşekkür ederim canım evet pırtlıyomuş sağdan soldan ben de hep öyle duydum çarşaf değiştir falan senin durumunda öyle olmuştur bide hiç güleceğim yoktu gerçekten ya analı babalı büyüsün senin minnakta darısı benim başıma artık böyle tatlı zorluklar olsun inşallah hep :)

Amin canım.hattabbi yerde okudum.kalmalarını tanzikli yapiyorlarmis.karşı duvara fiskirtacak şekilde.altını açarken ilk zamanlar çok dikkatli ol.

Canım ben 2 onlu hastane çıkışı, bez, ıslak mendil , ağız bezleri, saç bandımız :) süslü takımımız bu kadar yeterli tabi alt açmamız :)

Canım ben 2 onlu hastane çıkışı, bez, ıslak mendil , ağız bezleri, saç bandımız :) süslü takımımız bu kadar yeterli tabi alt açmamız :)
Teşekkür cnm :) az kalmış senin sağlıkla alırsın kucağına umarım :) ben de bi tane daha onlu götürecektim ama dediğim gibi vazgeçtim yeterli demeniz iyi oldu bnm için :)bazı listeler çok abartılmış gerçekten ben de baya uğraşmıştım youtubede güzel videolar var onlardan bakıp fikir edindim..

Teşekkür cnm :) az kalmış senin sağlıkla alırsın kucağına umarım :) ben de bi tane daha onlu götürecektim ama dediğim gibi vazgeçtim yeterli demeniz iyi oldu bnm için :)
Ay evet az kaldı . Çok heyecanlı bekleyiş :) Son günler zor geçiyor. İnşallah sende hayırlısıyla kucağına alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…