Selamlar herkese arkadaşlar.
Doğum yapmış ve yapacak olan arkadaşlara sorum olacaktı.
Hastane çıkışı markası olarak hangi markayı önerirsiniz?
Ben İdil Bebe'nin hastane çıkışını aldım,bir büyük bir küçük 2 adet..
Antialerjik 100/100 doğal olması çok hoşuma gitti.
İdil Bebe'nin hastane çıkışını kullanıp memnun kalan var mı?
Ayrıca 2 takım hastane çıkışının yeterli olduğunu düşünüyorum,sizce?
Konuyla çok alakasız ama belki mesajı fark eden bana yardımcı olur: )
Bebek battaniyesini,alt değiştirme bezini yani yünlü,kadife olan eşyaları nasıl ütülemek gerek arkadaşlar?
Çok düşük ısıda ütüleyince mikroplar kırılmaz ki..
Korkuyorum ütü yıpratır,yapışır falan diye..
51cm yaklasik 3500gr bebege hicbiri olmuyo, ben hevesli bi suru yenidogan kiyafeti aldim dogru duzgun giydiremiycegimi anladim malesef ;( bebis 40i ciktiginda ciplak kalicak galiba :) gobek bagi satin alman sart degil temiz bi kumastan kendinde yapabilirsin bebek kiyafeti satan yerlerde var boyle 4parmak genisliginde uzun penye, cocugun karnina doluyosun 2lisi 4tl filandi. Kizlar hastanede mesane pedi verdiler o cok rahat oluyomus, biraz buyukleride var dikislerle otururken yumusak oluyomus tavsiye ettiler, marketlerde var boy boy. Terlik almayi unutmayin, ben bugun bimden 4.5tl ye sabo aldim.Bu arada bebisin kiyafetlerini neyle yikadiniz? Ben d.lan matik sabun tozu kullanip 3kez ekstra durulama yaptirdim makinada amalekesiz yeni kiyafetlerde iyide kakali kiyafetlerde pek umutlu degilim, domates suyu damlamis etegim lekeli cikti makineden. Siz ne kullaniyosunuz? Tavsiyeniz varmi?
Zafi;
Teşekkürler bilgilerin için..
İyi oldu zıbının ne derece önemli olduğunu belirttin.
Ben bilmiyordum sürekli leke olucağını vs..
Bir dahaki alış verişte bir beş tane kadar iç zıbın alsam yeter mi?
İdil Baby kıyafetleri küçük geliyor demişsin,ama zaten bende fazla umut etmiyorum uzun süreli giydirmek için.
Zaten iki takım aldım,Allah izin verirse bir ay giyse yeter,hem yeni doğan için antialarjik olması ilk bi ay kırk gün falan daha önemli sanırım.
Hatırası,tatlılığı yeter o bir ay kırk gün içinde: )
İdil bebe den 2 tane kucuk setini aldim ben. alt ust zibin eldiven sapka.mothercare dan da 3 lu tulum takimi almistim ikisini koydum cantaya.iclerine de zibin, bady biseyler ayarladim. ben ilk dogumumda hic hatirlamiyorum gibekten kirlendigini felan.surekli ilac surulmuyordu,iyot icerdigi icin hatirladigim. yeni moda gobek dusene kadar yikamamakmis. ben kizimi hergun yikiyodum. Onlem olarak gene alirim bisey. Ama kuru hatirliyorum gobek kismini.mandal tarzi bisey tutuyo zaten.bakalim. insallah persemb
insallah allah kurtaririr saglikla bebebegini kucagina alirsin ben hergun yikardim geceleri sonrada tulbentle kundak yapardim kizimi(yaz zamaniydi) hem bebek rahatlardi hemrahat bir uyku uyurdu kundaga alistirin kizlar kundak cok onemli
51cm yaklasik 3500gr bebege hicbiri olmuyo, ben hevesli bi suru yenidogan kiyafeti aldim dogru duzgun giydiremiycegimi anladim malesef ;( bebis 40i ciktiginda ciplak kalicak galiba :) gobek bagi satin alman sart degil temiz bi kumastan kendinde yapabilirsin bebek kiyafeti satan yerlerde var boyle 4parmak genisliginde uzun penye, cocugun karnina doluyosun 2lisi 4tl filandi. Kizlar hastanede mesane pedi verdiler o cok rahat oluyomus, biraz buyukleride var dikislerle otururken yumusak oluyomus tavsiye ettiler, marketlerde var boy boy. Terlik almayi unutmayin, ben bugun bimden 4.5tl ye sabo aldim.Bu arada bebisin kiyafetlerini neyle yikadiniz? Ben d.lan matik sabun tozu kullanip 3kez ekstra durulama yaptirdim makinada amalekesiz yeni kiyafetlerde iyide kakali kiyafetlerde pek umutlu degilim, domates suyu damlamis etegim lekeli cikti makineden. Siz ne kullaniyosunuz? Tavsiyeniz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?