ben çantamı hazırladım kızlarr
umarım birşeyler unutmamışımdır.
belki faydalanırsınız diye burayada ekliyorum:)
Sevgiler....
Doğum Çantamdaki Malzemeler
Benim İçin:
-1 küçük el havlusu
-Hasta bezi(4-5 adet)
- ped( 2 paket)
-yatak koruyucu 2 adet
-Terlik
-Kolonya
-Peçete
-Tuvalet kağıdı
-Havlu kağıt
-Şeker sepeti ve şekerler
-Gecelik ( 2 adet )
-Pijama takımı ( 1 adet )
-Kapı süsümüz ( hastane odası için )
-Lohusa tacı,toka
-Ruj,krem,tarak,ayna,allık
-Diş fırçası ve macunu
-Sıvı sabun
-Bardak
-Şarj aleti
-Kitap
-Hırka ve şal
-2 Kilot,1 emzirme sütyeni,1 çorap, 1 patik
-Sıvı sabun
-Fotograf makinası(video camera)
-Kirli Torbası
-Yastık kılıfı ve temiz çarşaf
-Deodorant
-Kağıt,kalem
-Hastaneden çıkarken giymek için temiz kıyafet
Bebişim İçin:
-Hastane çıkışı ( 2 takım)
-yedek kıyafet,eldiven,bere
-Göbek bağı için uzun bez
-Zıbın takımı
-yelek
-Battaniye( 1 kalın 1 penye olmak üzere 2 adet)
-Portbebe ve bakım çantası
-Ağız mendili
-Unibaby yeni doğan ıslak mendil
-Prima yenidoğan bezi
-Alt açma seti
-0 numara emzik (1 damaklı 1 normal uçlu) ve emzik kutusu
-Küçük kuran ve nazar boncuğu
-Zemzem suyu( 1 damla bebeğin doğar doğmaz ilk ağzına damlatmak için)
-Pişik kremi
Cnm tamamlamışsın gözün aydın, benim çanta hala tamamlanmadı hastane uzak diye durup durup yeni bişey daha ekliyorum
ben çantamı hazırladım kızlarr
umarım birşeyler unutmamışımdır.
belki faydalanırsınız diye burayada ekliyorum:)
Sevgiler....
Doğum Çantamdaki Malzemeler
Benim İçin:
-1 küçük el havlusu
-Hasta bezi(4-5 adet)
- ped( 2 paket)
-yatak koruyucu 2 adet
-Terlik
-Kolonya
-Peçete
-Tuvalet kağıdı
-Havlu kağıt
-Şeker sepeti ve şekerler
-Gecelik ( 2 adet )
-Pijama takımı ( 1 adet )
-Kapı süsümüz ( hastane odası için )
-Lohusa tacı,toka
-Ruj,krem,tarak,ayna,allık
-Diş fırçası ve macunu
-Sıvı sabun
-Bardak
-Şarj aleti
-Kitap
-Hırka ve şal
-2 Kilot,1 emzirme sütyeni,1 çorap, 1 patik
-Sıvı sabun
-Fotograf makinası(video camera)
-Kirli Torbası
-Yastık kılıfı ve temiz çarşaf
-Deodorant
-Kağıt,kalem
-Hastaneden çıkarken giymek için temiz kıyafet
Bebişim İçin:
-Hastane çıkışı ( 2 takım)
-yedek kıyafet,eldiven,bere
-Göbek bağı için uzun bez
-Zıbın takımı
-yelek
-Battaniye( 1 kalın 1 penye olmak üzere 2 adet)
-Portbebe ve bakım çantası
-Ağız mendili
-Unibaby yeni doğan ıslak mendil
-Prima yenidoğan bezi
-Alt açma seti
-0 numara emzik (1 damaklı 1 normal uçlu) ve emzik kutusu
-Küçük kuran ve nazar boncuğu
-Zemzem suyu( 1 damla bebeğin doğar doğmaz ilk ağzına damlatmak için)
-Pişik kremi
Kızlar Yaa Sizden Bişey İstesem..
Hastane Çantalarınızın Bavullarınız Fotoğraflarını Eklermisiniz Ben Nasıl Bi Çanta Hazırlamalıyım Bilemedim de.. Büyüklüğüne Falan Bi Bakiiim..
Bir de Kullan At Çamaşırları Nerden Ve Kaça Aldınız? Nerden Bulabilirim Havuzlu Handa Muhakkak Vardır da Başka Var mıdır?
cnm benm çantalarımın ikisi de spor çantası büyüklüğnde..
bi de tek kullanımlıklar kipa da ver mothercare de var,bunlar benm hatrladklarım tabi başka yerlerdede vardır kesin.
baba için bişiler koymak bnm de aklma gelmemişti,bişiler koyayım ben de.
bir de ben el dezenfektanı fln da koydm nolr nolmaz,ayağa çok kalkamazsam fln pratk olur die.
göğüs uucum çıkmazsa die silikon göğüs uçlarndan koydm,süt problemi yaşarsa die humana stll tea koydm,sznkilerdn farklı olarak aklıma gelenler bunlar.. bi de ben lens kullandığım için solüsyon lens kabı vs koydm..
bana sorarsan bebişin ilk sana temas etmesi,sana okunaraak emmesi daha hoş olabilir,o yüzden göğüs ucuyla bi dene,ama pompan çok büyük diilse onu da koyabilirsn bence.
ben şahsen koymuorum ama..
Kızlar Yaa Sizden Bişey İstesem..
Hastane Çantalarınızın Bavullarınız Fotoğraflarını Eklermisiniz Ben Nasıl Bi Çanta Hazırlamalıyım Bilemedim de.. Büyüklüğüne Falan Bi Bakiiim..
Bir de Kullan At Çamaşırları Nerden Ve Kaça Aldınız? Nerden Bulabilirim Havuzlu Handa Muhakkak Vardır da Başka Var mıdır?
ben kullan at kilodu joker mağazasından almıştım.4lü paketteydi ve 6 liraydı
çantaların fotoğrafıda bu.siyah olan benim pembik olan oğlumunnn
ya ben bavul hazırladım
cok mu abartmısım sizce
ya ben bavul hazırladım
cok mu abartmısım sizce
valla ben de bavul yaptımhani şu en küçük boy çekçekli valizler varya tekerlekli onu yaptım kendime.bebişe de daha küçük saplı bi valiz yaptım hani şu spor çantası gibi olanlardan. ama zaten benimkinin yarısını nevresim takımı (nevresim takımı götürüyorum ben çünkü büyük ihtimal devlet hastanesinde olacak doğum.ordaki çarşaflarda yatamam.arkadaşım götürmüştü doğuma giderken mis gibi yattı kendi çarşafında bende öyle yapıcam ) bebişin valizinin yarısınıda peluş battaneyesi kapladı geri kalanlar sizin de paylaştığınız listelerdekiler.gereksiz bişi aldığımı düşünmüyorum.ama işte bebişin battaniyesi,bnm nevresimim derken kağıt havlu,tuvalet kağıdı,ıslak mendil,ped,bebiş bez vs. bunlar için ayrı bi poşet yapmak gerekti.yani anlıycanız baya yüklü gidicez hastaneye amaaann eksik bişi olmasın da varsın çok olsun napiimm taşırlar artık yanımdakiler
valla ben de bavul yaptımhani şu en küçük boy çekçekli valizler varya tekerlekli onu yaptım kendime.bebişe de daha küçük saplı bi valiz yaptım hani şu spor çantası gibi olanlardan. ama zaten benimkinin yarısını nevresim takımı (nevresim takımı götürüyorum ben çünkü büyük ihtimal devlet hastanesinde olacak doğum.ordaki çarşaflarda yatamam.arkadaşım götürmüştü doğuma giderken mis gibi yattı kendi çarşafında bende öyle yapıcam ) bebişin valizinin yarısınıda peluş battaneyesi kapladı geri kalanlar sizin de paylaştığınız listelerdekiler.gereksiz bişi aldığımı düşünmüyorum.ama işte bebişin battaniyesi,bnm nevresimim derken kağıt havlu,tuvalet kağıdı,ıslak mendil,ped,bebiş bez vs. bunlar için ayrı bi poşet yapmak gerekti.yani anlıycanız baya yüklü gidicez hastaneye amaaann eksik bişi olmasın da varsın çok olsun napiimm taşırlar artık yanımdakiler
Ben de iki küçük çekçekli hazırlıyorum. Çok mu oluyor, görmemişin çocuğu olmuş... diyecekler diyordum ama siz de aynısınız. Benim doğumum özel hastanede ama ben de kendime nevresim alıyorum, huysuzluğum tuttu işte. Bebişe o nohut battaniyelerden alıcam, penye de gerkir mi kış vakti? Yoksa altına sermek için falan mı? Üff sanki taşınıyoruz, yerleşcem valla bavullarımla hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?