- 1 Aralık 2014
- 38
- 15
- 38
- Konu Sahibi selcuk_betul
-
cnm malzemeleri eminönünden temin edebilirsin gayette ucuza maloluyor .. mesela kapıya saracağın tül 7,5 tl kapı süsleri hazır 15 tl ben keçe aldım renk renk kendim yapacağım şekeri de kapı süsünüde ama istersen şekerlerinde hazır olanları var tanesi 0,30 krş olanda var 1 tl olanda var.. mesela ben netten model baktım aşağıda rsmdekini yapacağım.. tüm malzemelere 35 tl verdim eminönü çok ucuz.. lavanta aldım tül aldım kese yapıp lavanta koyacağım içine arkasına silikonla yapıştıracağım istersen şekerde koyabilirsin..Selam kızlar ben İstanbul ümraniyede oturuyorum hastane odası süsleme için organizasyon şirketlerine baktım iki parça tül bir de isim yazmak için en az 400tl istiyorlar. İçinde bebek şekeri vs olan paketler ise 800-1000tl arası değişiyor. Bir aksilik olmazsa normal doğum yapacağım yani bir gün kalacağım hastanede. sezeryan bile olsa iki gün duracak sonra bi işe yaramayacak olan süsler için o kadar para vermek istemiyorum. Bu yüzden herşeyi kendim hazırlamak istiyorum. Malzemeleri nerden alabilirim nasıl birşeyler hazırlayabilirim daha önce yapmış ya da benim gibi düşünüp yapacak olan arkadaşlar bi fikir verirse çok sevinirim.
bnm alışveriş yaptığım yerin netten satışıda var cnm burdan da sipariş edebilirsin.. ama gidip gezme imkanın varsa git gez derim çok çeşit var .. http://www.birmax.com/shop/index.php?id_category=9&controller=category
amin cnm inşallah cümlemiz için.. o zaman netten sipariş ver cnm aynı malzemeler..Eminönü bana bayaa uzak ümraniyeden neredeyse 3-4 saat yolda zamanım gidecek buralarda yok mudur kiama belki haftasonu eşimi kandırabilirsem Eminönüne de gidebilirim . Bu arada çok tatlı duruyor süs. Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah. :) :)
Eminönü bana bayaa uzak ümraniyeden neredeyse 3-4 saat yolda zamanım gidecek buralarda yok mudur kiama belki haftasonu eşimi kandırabilirsem Eminönüne de gidebilirim . Bu arada çok tatlı duruyor süs. Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah. :) :)
canim yolu problem etme eger arabaniz varsa uskudara kadar arabanizla gidin cok surmez ordanda marmaray a bindin mi hoppp Eminönündesin :)) hem arabayla gitsen park etmek cok buyuk bi sorunEminönü bana bayaa uzak ümraniyeden neredeyse 3-4 saat yolda zamanım gidecek buralarda yok mudur kiama belki haftasonu eşimi kandırabilirsem Eminönüne de gidebilirim . Bu arada çok tatlı duruyor süs. Allah bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasib etsin inşallah. :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?