Hastane yatış tek başına

Olabilir benimde kaldığım tüm hasta haneler de böyle bir kural vardı :)

Teşekkürler.
Hastane işleri ile ilgili hiç bir fikrim yok ne refakatçi olarak kaldım ne hasta olarak.bir de devlet hastanesi olunca sanırım korku oluştu.

Aylarca hastanede yattım tek başına. Hani damar yoluyla falan değil. Göğüs tüpüyle kaldım.tek elimi kullanıyordum.diger hastaların refakatcileri yemeğimi alıyordu.sağ tarafımda 5 litrelik tüp takılıydı. Şükür geçti. En son Haziran ayında hastanede yattım ERCP için 3 defa genel anesteziyle hortum takıldı safra yollarına. Yine tek başınaydım. Demem o ki bir şey olmaz. Kendiniz hareket edebiliyorsanız. Bak yine aklıma getirdiniz .

Geçmiş olsun.acikcasi yorumlardan dolayı şuan rahatladim diyebilirim.

Merhaba hamilelikte bir gece bende kaldım diğer gün öğleden sonraya kadar. Evet kabul etmezler biraz da hemşiresi ne bağlı eşim arada yanıma gelmişti. Kalabilirsin kontrol ediyorlar seni. Yanında illa bir hasta olacak onun refakatcisi olursa o da idare eder. Allah yardımcın olsun. Benim o serumlarla duzelmisti durumum.

Çok geçmiş olsun

Eger annem gelemese benim de esim kalacakti ama annem geldi. Hastanede de oyle bir kural yokmus gerci :)
Tuhaf geldi ya. Erkeğin refakatcisinin kadin olmasindan ne farki var acaba bunun

Yani giyinmesi soyunması sorun olabilir diye birde diğer refakatçiler kadın olduğundan da olabilir.
Özel oda da kalmıyorsan sorun olabilir sanki

Hemen yatış verildiyse acil bı durum var demektir, siz nasıl birkaç gün izin isteyebiliyosunuz bu durumda ben onu anlayamadım? Bunu dusunurken birkaç gün hiçbir türlü yiyip içmeden nasıl dayanacaksiniz? Bebeğiniz nasıl dayanacak?

Bence kanama yoksa bu saate çoktan serum bitmiştir çıkmanız için doktor bekleniyordur. Diye düşünüyorum.
Hastaneler o kadar yoğun ki bulantı kusma için şu pandemi döneminde bikaç gün kalabileceğinizi hiç sanmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…