- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Ilk kez duydum kadin hastaya erkek refakatci olmadigini.
1 ay once safra kesemi aldirdim. Hemen yan odamda yengemin ablasi vardi o da ayni ameliyati oldu. Odadaki diger kadinin refakatcisi esiydi.
Halam oldugunda odadaki diger kadinin da refakatcisi esiydi.
Hastaneye gore degisiyor sanırım.
Teşekkürler.Eğer ayağa kalkamayacak kadar ciddi bir rahatsızlığınız yoksa tabi ki olabilir. Mayıs ayında 2 gece tek başıma yattım hiçbir sorun yaşamadım. Bir şey gerekirse personel elinden geldiği kadar yardımcı oluyor zaten.
Hastane işleri ile ilgili hiç bir fikrim yok ne refakatçi olarak kaldım ne hasta olarak.bir de devlet hastanesi olunca sanırım korku oluştu.Neye yardımcı olmaları gerekiyor?
Kanamanız yok, hareket kısıtlaması yok
Tek yapacağınız şey yatmak, tuvalete gitmek, bunu da tek başınıza yapabilirsiniz herhalde
Gelip serum takacaklar, serum bitecek yenisini takacaklar, yemek yiyebilecek duruma gelirseniz bir tepsi yemek gelecek önünüze yiyip tuvalete gidip tekrar yatacaksınız
Ağır hasta yada ameliyatlı değilsiniz yanınızda biri olmasına ne gerek var
Geçmiş olsun.acikcasi yorumlardan dolayı şuan rahatladim diyebilirim.Aylarca hastanede yattım tek başına. Hani damar yoluyla falan değil. Göğüs tüpüyle kaldım.tek elimi kullanıyordum.diger hastaların refakatcileri yemeğimi alıyordu.sağ tarafımda 5 litrelik tüp takılıydı. Şükür geçti. En son Haziran ayında hastanede yattım ERCP için 3 defa genel anesteziyle hortum takıldı safra yollarına. Yine tek başınaydım. Demem o ki bir şey olmaz. Kendiniz hareket edebiliyorsanız. Bak yine aklıma getirdiniz .
Eger annem gelemese benim de esim kalacakti ama annem geldi. Hastanede de oyle bir kural yokmus gerci :)Olabilir benimde kaldığım tüm hasta haneler de böyle bir kural vardı :)
Çok geçmiş olsunAylarca hastanede yattım tek başına. Hani damar yoluyla falan değil. Göğüs tüpüyle kaldım.tek elimi kullanıyordum.diger hastaların refakatcileri yemeğimi alıyordu.sağ tarafımda 5 litrelik tüp takılıydı. Şükür geçti. En son Haziran ayında hastanede yattım ERCP için 3 defa genel anesteziyle hortum takıldı safra yollarına. Yine tek başınaydım. Demem o ki bir şey olmaz. Kendiniz hareket edebiliyorsanız. Bak yine aklıma getirdiniz .
Ne konuda bir yardım? ben kimsenin yardımını göremedim susuz kal kimsenin umuru değil mecbur eş ve ya refaktci alıyorKanama yok sadece muhtemelen serum takviyesi olacak.peki hemşireler yardımcı oluyor muydu
Eger annem gelemese benim de esim kalacakti ama annem geldi. Hastanede de oyle bir kural yokmus gerci :)
Tuhaf geldi ya. Erkeğin refakatcisinin kadin olmasindan ne farki var acaba bunun
Mide ameliyatı olduğumda esim kaldı 1 hafta devlet hastanesindeKadın hastaya erkek refakatçi almazlar.
Erkek hastaya kadın bakabiliyor ama kadına erkek bakamıyor.
Bir de şimdi pandemi var çok normal yalnız kalman.
Çok geçmiş olsun
Mide ameliyatı olduğumda esim kaldı 1 hafta devlet hastanesinde
Hemen yatış verildiyse acil bı durum var demektir, siz nasıl birkaç gün izin isteyebiliyosunuz bu durumda ben onu anlayamadım? Bunu dusunurken birkaç gün hiçbir türlü yiyip içmeden nasıl dayanacaksiniz? Bebeğiniz nasıl dayanacak?Merhabalar arkadaşlar
Dün acile gittim serum verildi ve hemen yatış denildi( ağızdan beslenme olmadığı için) .fakat bir kaç gün izin istedim düşünmek için sadece eşim var o ilgilenecek ama içeri alınmıyor ailem başka şehir de annem gelecek ama gelmesini istemiyorum çünkü hasta kaldıramaz
Sorum şu tek başına olabilir mi hastane de yatmak? hiç bir fikrim yok hastane işleri ile ilgili. yardımcı olur musunuz
Doğru tabi canim ama kesin değil yani hastaneden hastaneye değişiyorDoğrudur bibi bende başıma geleni yazıyorum :)
Kanama yok sadece muhtemelen serum takviyesi olacak.peki hemşireler yardımcı oluyor muydu
Teşekkür ederim. Kimsesizlikten öyle kaldım.Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim.Çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim. Durumunuz iyiyse gerek yok kimseye. Hareket kısıtlılığı yoksa refakatçiye gerek yok bence.Geçmiş olsun.acikcasi yorumlardan dolayı şuan rahatladim diyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?