- 14 Ağustos 2018
- 21.410
- En iyi cevaplar
- 2
- 81.438
- 598
bu durumdayken neden daha düşünme izni istiyorsunuz anlamıyorum. canınız mı değersiz bebeğinizin canı mı değersiz?Merhaba gebelik bulantı ve kusmalarim çok fazla ilaca rağmen.yemek yiyemiyor su bile icemiyorum.yani hiç bir şekilde ağzıma bişey koyamıyorum bulantidan dolayı
Teşekürler.Yaşadığım ülkede doğum yapılan gün bile yanında refakatçiye izin verilmiyor.Zaten korona zamanı insanları riske atmaya gerek yok.Size gayet iyi bakarlar merak etmeyin
Merhaba; çünkü nasıl kalınır ne edilir hiç bir fikrim yoktu serumla biraz kendime gelince yatış için bir 2 gün beklerim diye düşündüm tek kalınabilir mi diye biraz da ögrenmek istedim ona göre annemi cagircaktim.Hemen yatış verildiyse acil bı durum var demektir, siz nasıl birkaç gün izin isteyebiliyosunuz bu durumda ben onu anlayamadım? Bunu dusunurken birkaç gün hiçbir türlü yiyip içmeden nasıl dayanacaksiniz? Bebeğiniz nasıl dayanacak?
Teşekkürler evet haklısınızHasta değilsiniz. Kendi işinizi kendiniz görebilecek durumdasınız. Serum takviyesi yapılmaya başlandıktan sonra zaten kendinizi iyi hissedeceksiniz. Böyle bir durum için annenizi uzaktan getirtmeye bile değmez ( uzakta diye anladım).
Serum aldıktan sonra biraz iyi olunca belki tek kalamam diye annem lazım olur diye 1 2 gün beklemek istedim ama haklısınızbu durumdayken neden daha düşünme izni istiyorsunuz anlamıyorum. canınız mı değersiz bebeğinizin canı mı değersiz?
Geçmiş olsunBazı hastanelerde erkek refakatçi alınmıyor bende 3 gündür hastanede yatıyorum. Yarın operasyon geçireceğim Allah'ın izniyle. Babam alınmadı refakatçi olarak. Şu ana kadar herhangi bir zorluk yaşamadım zaten sürekli hemşireler geziyor.
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun
Sağolun evet yorumlardan sonra biraz rahatladım.tesekkurlerKalırsınız ya sonuçta eşiniz de ihtiyaçlarınızı giderir
Yanınızda biri de şu an için riskli virüs var
Cok gecmis olsun
geçmiş olsun..Merhabalar arkadaşlar
Dün acile gittim serum verildi ve hemen yatış denildi( ağızdan beslenme olmadığı için) .fakat bir kaç gün izin istedim düşünmek için sadece eşim var o ilgilenecek ama içeri alınmıyor ailem başka şehir de annem gelecek ama gelmesini istemiyorum çünkü hasta kaldıramaz
Sorum şu tek başına olabilir mi hastane de yatmak? hiç bir fikrim yok hastane işleri ile ilgili. yardımcı olur musunuz
Teşekkürler sağolun.geçmiş olsun..çok büyük bir şey yoksa,tek başınıza kalabilirsiniz. hasta bakıcılar, hemşireler ayrıca başka hasta yakınları da yardımcı olur
Merhaba gebelik bulantı ve kusmalarim çok fazla ilaca rağmen.yemek yiyemiyor su bile icemiyorum.yani hiç bir şekilde ağzıma bişey koyamıyorum bulantidan dolayı
Merhaba,hekiminden izin mi almam gerekiyor? serum bana çok iyi geldi belki bu şekil bir yöntem yapabilirimSize şöyle bir öneri de bulunabilirim. Ben de öyle bir gebelik geçirdim, geçiriyorum. Damar yolunu aile hekimliğinden yada sağlık kabininden açtırdık. Eşimle annemde serumları değiştirdi. Pandemi in en yoğun olduğu dönemde idi, bir de hastanedd aşırı kokuyordu bana. doktorum da sağolsun o noktada anlayışlı idi.
Sağolun teşekkürlerBen tek başına ameliyata girdim genel anesteziyle. 1 gece kaldım. Gayet rahat geçti. Rahat olun siz de, geçmiş olsun.
Merhaba gebelik bulantı ve kusmalarim çok fazla ilaca rağmen.yemek yiyemiyor su bile icemiyorum.yani hiç bir şekilde ağzıma bişey koyamıyorum bulantidan dolayı
Kesinlikle katılıyorum size bende hamileyim şuan ve inanılmaz bulantım var ayağa kalkamıyorum eşim sağlıkçı ger gün evde serum takıyor öyle ayakta duruyorum. Eğer bir tanıdığınız varsa ondan rica edebilirsiniz aile hekiminle konuşsanız oda yardımcı olur zaten hamilelikte taktıkları serum boş serum içerisinde ilaç yok sadece sıvı kaybınızı önlemek için takılıyor. Pandemi döneminde hiç gerek yok çok çok ağır değilse durumunuz hastanede yatmaya.Size şöyle bir öneri de bulunabilirim. Ben de öyle bir gebelik geçirdim, geçiriyorum. Damar yolunu aile hekimliğinden yada sağlık kabininden açtırdık. Eşimle annemde serumları değiştirdi. Pandemi in en yoğun olduğu dönemde idi, bir de hastanedd aşırı kokuyordu bana. doktorum da sağolsun o noktada anlayışlı idi.
Merhaba,hekiminden izin mi almam gerekiyor? serum bana çok iyi geldi belki bu şekil bir yöntem yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?