Hastanede başıma gelenler...

Anlatıyorum Ya nasıl iş yaptığını. Demek ki iyice okumuş arkadaş anlamış yorum yapıyor. Sen neden ona cıkısıyorsun anlamadım.

Ben anlamıyorum Ya ben mi haksız yere şikayet ettim? Doktorlarla her zaman çok iyi anlaşıyorum ama sağlık çalışanlaıyla anlaşamıyorum. Sürekli bir tersleme, sürekli bi ben işimi yapıyorum aman sus. İyi öyleyse benim öğrencilerimin velisi de gelip beni eleştirmesin. Hiçbir şey söylemesin. Ben gelene gidene bağırayım. Mümkün mü bu Allah aşkına.

Siz az bile yapmissinz. Kaldiki babam bunlar yüzünden 1 kere olcagi ameliyati 5 kere oldu doktor kendi ağzıyla söyledi kızdı bizim yanmzda bu bacak böylemi dikilr diye. 3 4 ay hastaneye gidip gidip geldm genellemiorm bazısının havasından gecilmiyor ama bir parmak saracak cesartleri yk

Su konuda cok haklisiniz pesini birakmayin sikayetinizi edin bebege oyle eziyet edilmez o kolun hesabini vermek zorundalar .

Yalnız o dikimi doktorunuz kendisi yapması lazımdı kızdığı sağlık çalışanı değil.
Neyse konuya gelirsek o tüplerin birbirine karışması gibi bir ihtimal olamaz. Bebekten kan almak zordur özellikle kelebekle almak daha da zordur kimi kişiler sadece iğne ucuyla girip alırlar genelde yenidoğan yoğum bakımında böyle alınır. Ama tavır olarak ver hele demesi kapağı yere düşürmesi yanlış. Ama o hemşire arkadaşta strese girmiş olabilir sizin anlatış tarzınıza bakılırsa bende korkardım alırken elim titrerdi yani bir de yok şöyle yok böyle alın deseydi daha da stres yapardım.

Once bir bashekimin gozunu korkutsaydiniz. Kendi iclerinde bi yaptirimlari vardir muhakkak. Ondan sonra yine sikayet ederdiniz. O kan aldirmalar tam bir kabus. Haftalarca etkisinden cikamiyor cocuklar maalesef.

Konuyu neden kisisel algilayip bu kadar uyenin uzerine gittiginizife ben anlamadim
Her kurumda isini duzgun yapanda vardir savsaklayanda kisisel sorunlarini islerine yansitanda cok hastanede denk geldim hmsirelerin tahammulsuzlukten yasli azarladigina ortada burnundan soluduguna drdan kalayi yiyip yatan hastadan cikardigina simdi bunu tartismayalim
Kadinin cocugu hasta ve 3haftada bir islem yaptiriyor simdiye kadar buraya konu acmamista simdi acmissa demekki sorun yasamis kimseyi itham etmiyor sikayetciyim baska nereye sikayet ederim diye bilgi aliyor sinirlenmis paylasiyor her hemsire kotudur demiyor olayi mesleginizle bagdastirip kisisel algilayip zorla kisinin uzerine gitmenizde site kuralina gore etik degil
Tipki isini bilen birine is ogretmenin gereksiz olacagi gibi

Ayrica istanbulda bir cok kan alma biriminde devlet ve Arastirma hastanelerinde yasli ve cocuklar icin ayrica iki calisan oluyor alamayan digerine yonlendiriyor damar bulma konusunda farkli igne boyutu kullaniyorlar (annemden biliyorum damar yolu sikintili)
Demekki hersey herkesin iside olamayabiliyormus ki hastaneler boyle bir sistem kurmuslar siz simdi sorarsinizda
Haydarpasa numune ve cerrahpasada bu sistem mevcut

Kesinlikle katılıyorum.

Size çok teşekkür ediyorum o kadar makul açıkladınız ki durumu. Çok saolun.

Çocuklardan kalmak zor da ilk denemede oh çekiyorsanız yani beceremiyorsanız almayın o zaman. Bilgilendirin hastayı ben yapamıyorum deyin bitti gitti. Senin sen buna benzer bi vakan falan var heralde pek kişiselleştirdin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ne alakası var allah aşkına nerden nereye oh çekmeler flaan konuyu saptırmayın ayrıca bana işimi siz öğretecek değilsiniz şikayet etmişsiniz Zaten neyin tantanasını yapıyorsunuz yok şöyle Yok böyle sen işinde mükemmelmisin siz şikayet edersiniz onlarda savunmasını yazar bu kadar basit illa sinirinizin geçmesi için İnsanlarla kavga gürültü etmeniz mi gerekiyor

vala bimere cimere kadar yazın derim. allah korusun damar yolu bu ya damara zarar verselerdi. kesinlikle peşini bırakmayın.

Ooo yine kendi kafasında kuran kendi kendini doluran bir üye (hasta yakini) ve daha beter yorumlar yapan iyice dolduran bir güruh.

Bir tek verelee de hak vermem ama acil yoğunluğunda insanin beyni kaynıyor.sikayetinizde çok abartmışsınız.Bebek damarı zor bulunur.Bazen bir kerede bazen üç kerede bulursun.Kelebek takmaya gerek duyulmayabilir serum takilmayacaksa.Cunku sarı renkli kelebekten iyi kan gelmez.Oyuzden en rahat damlatılarak alınır.Hep öyle alırız.Kan olabiliyor bazen kan iyi gelmiyor akıtmaya çalışırken olabiliyor.Kapagin rengini hemşire bilir.Siz ondan iyi bilecek değilsiniz.Su sikayetinizde hak vermediğim tek şey yorgunlukla düşünmeden demiş olabileceği :bakelee.
Digerleri olagan!
Keşke iade-i itibar davası da açılsa hasta yakinina böyle olduk olmadik herşeye şikayet oldukça.Cunku bunlar çalışanı çok yıpratıyor işinden soğutuyor.Aksi hasta yakınlarından birisiniz gözümde.Kiyamiyorsaniz kendiniz yapın.Yada getirmeyin.Oyle şikayete böyle cevap.

Kimbilir daha neler söylendi..Ilk iki yorumda gerim gerim gerildim anlayissizliginiz karsisinda.

Son düzenleme:
Seni çok ama çok iyi anlıyorum. Arkadaşlar bimer, cimer önerisinde bulunmuş ama gerek yok. SABİM hemen yazı gönderip savunma istetiyor zaten.

Benim de oğlum 11 aylık şuan. Ve dönem dönem bu tarz şeylerle karşılaştık. Bende çok sert tepkiler verdim hatta bir keresinde hemşireyi itip, elinden aldım hemşirenin oğlumu. Hep bunlar yüzünden çocuğum şuan hastaneden doktordan falan çok korkuyor

Çok geçmiş olsun. Tekrar aynı yere gitmeyin artık.

Bütün kk da hemşire düşmanı kesimmis de haberim yokmuş.Gozunuzu seveyim bir burda soluklanıyorum.Siz de yapmayin.Tanidik bildik arkadaslar da var üstelik.Sogutmayin Allasen KK dan da.Yazik hizmet verdiğimiz kesine bak isten hayattan soğuma sebebi.Gel de severek çalış.KK dan da soğumak istemem doğrusu.

Aynen kesinlikle katılıyorum hayır buraya konu açıp birde bilgi sahibi olmak istiyordum şu saatten sonra zor biraz tavırlarına baksana wuuuuuwww

Su bimer ve cimerden sonra insanlar resmen simardi. hemen sikayet et durma laflarindan gina geldi artik
İsi bilmezler ama senden cok duruma karisirlar hastalarin afra tafralari da cabasi valla kimse kusura bakmasin da karsidan bakildigi gibi kolay bi meslek degil. Hele senede 1 ay izin kullanip gece gunduz calisan insanlarin stresini hic biriniz bilemezsiniz

Sonra saglik calisanlarina siddet var diye bas bas bagiriyorlar... Insanin biraz kendine de bakmasi lazim...
Günde 2000 hasta kanı alan çalışanın hakkı oymuş demek. Araştırma hastanesi yazdı.

Bebek cildi üf deyince bile morarır, ki normal kan alımı yapılmış.

Bebek mutlu olsun istiyorsanız, özele gideceksiniz, orda da ağlayacak.

Bu defa suçlu kim olacak?

Hayatına yeni başlayan, yavru Yen'i başka ortamı, başka eli yadırgar, ağlar, bağırır

Kedi, köpek, kuş yavrusu farklı mı sanki? Hepsi aynı tepkiyi veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…