- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
Bilinçsiz iş yaptığını nerden biliyorsun yanlarındamıydın ? Herkes her işin uzmanı olmuş Zaten haddime olup olmadığına nerden karar verdin burda herkes herşeye yorum yapabilir bunu yargılamak senin haddine mi
Siz az bile yapmissinz. Kaldiki babam bunlar yüzünden 1 kere olcagi ameliyati 5 kere oldu doktor kendi ağzıyla söyledi kızdı bizim yanmzda bu bacak böylemi dikilr diye. 3 4 ay hastaneye gidip gidip geldm genellemiorm bazısının havasından gecilmiyor ama bir parmak saracak cesartleri ykBen anlamıyorum Ya ben mi haksız yere şikayet ettim? Doktorlarla her zaman çok iyi anlaşıyorum ama sağlık çalışanlaıyla anlaşamıyorum. Sürekli bir tersleme, sürekli bi ben işimi yapıyorum aman sus. İyi öyleyse benim öğrencilerimin velisi de gelip beni eleştirmesin. Hiçbir şey söylemesin. Ben gelene gidene bağırayım. Mümkün mü bu Allah aşkına.
Su konuda cok haklisiniz pesini birakmayin sikayetinizi edin bebege oyle eziyet edilmez o kolun hesabini vermek zorundalar .Ben anlamıyorum Ya ben mi haksız yere şikayet ettim? Doktorlarla her zaman çok iyi anlaşıyorum ama sağlık çalışanlaıyla anlaşamıyorum. Sürekli bir tersleme, sürekli bi ben işimi yapıyorum aman sus. İyi öyleyse benim öğrencilerimin velisi de gelip beni eleştirmesin. Hiçbir şey söylemesin. Ben gelene gidene bağırayım. Mümkün mü bu Allah aşkına.
Yalnız o dikimi doktorunuz kendisi yapması lazımdı kızdığı sağlık çalışanı değil.Siz az bile yapmissinz. Kaldiki babam bunlar yüzünden 1 kere olcagi ameliyati 5 kere oldu doktor kendi ağzıyla söyledi kızdı bizim yanmzda bu bacak böylemi dikilr diye. 3 4 ay hastaneye gidip gidip geldm genellemiorm bazısının havasından gecilmiyor ama bir parmak saracak cesartleri yk
Konuyu neden kisisel algilayip bu kadar uyenin uzerine gittiginizife ben anlamadim:) doğrudur herkesin canı ciğeri çocuğu kimse kıyamıyor ama bizlerde zevk almıyoruz kimsenin Canının yanmasından acı Çekmesinden İnanın bebeklerden kan almak oldukça zor ilk denemede alabilirsek şükür çekiyorum ayrıca ben değilim bugün çalışmadım :)
Kesinlikle katılıyorum.Konuyu neden kisisel algilayip bu kadar uyenin uzerine gittiginizife ben anlamadim
Her kurumda isini duzgun yapanda vardir savsaklayanda kisisel sorunlarini islerine yansitanda cok hastanede denk geldim hmsirelerin tahammulsuzlukten yasli azarladigina ortada burnundan soluduguna drdan kalayi yiyip yatan hastadan cikardigina simdi bunu tartismayalim
Kadinin cocugu hasta ve 3haftada bir islem yaptiriyor simdiye kadar buraya konu acmamista simdi acmissa demekki sorun yasamis kimseyi itham etmiyor sikayetciyim baska nereye sikayet ederim diye bilgi aliyor sinirlenmis paylasiyor her hemsire kotudur demiyor olayi mesleginizle bagdastirip kisisel algilayip zorla kisinin uzerine gitmenizde site kuralina gore etik degil
Tipki isini bilen birine is ogretmenin gereksiz olacagi gibi
Size çok teşekkür ediyorum o kadar makul açıkladınız ki durumu. Çok saolun.Konuyu neden kisisel algilayip bu kadar uyenin uzerine gittiginizife ben anlamadim
Her kurumda isini duzgun yapanda vardir savsaklayanda kisisel sorunlarini islerine yansitanda cok hastanede denk geldim hmsirelerin tahammulsuzlukten yasli azarladigina ortada burnundan soluduguna drdan kalayi yiyip yatan hastadan cikardigina simdi bunu tartismayalim
Kadinin cocugu hasta ve 3haftada bir islem yaptiriyor simdiye kadar buraya konu acmamista simdi acmissa demekki sorun yasamis kimseyi itham etmiyor sikayetciyim baska nereye sikayet ederim diye bilgi aliyor sinirlenmis paylasiyor her hemsire kotudur demiyor olayi mesleginizle bagdastirip kisisel algilayip zorla kisinin uzerine gitmenizde site kuralina gore etik degil
Tipki isini bilen birine is ogretmenin gereksiz olacagi gibi
Ayrica istanbulda bir cok kan alma biriminde devlet ve Arastirma hastanelerinde yasli ve cocuklar icin ayrica iki calisan oluyor alamayan digerine yonlendiriyor damar bulma konusunda farkli igne boyutu kullaniyorlar (annemden biliyorum damar yolu sikintili)
Demekki hersey herkesin iside olamayabiliyormus ki hastaneler boyle bir sistem kurmuslar siz simdi sorarsinizda
Haydarpasa numune ve cerrahpasada bu sistem mevcut
:) doğrudur herkesin canı ciğeri çocuğu kimse kıyamıyor ama bizlerde zevk almıyoruz kimsenin Canının yanmasından acı Çekmesinden İnanın bebeklerden kan almak oldukça zor ilk denemede alabilirsek şükür çekiyorum ayrıca ben değilim bugün çalışmadım :)
Selamlar kızlar. Dün kızımı hastaneye götürdüm 1 yasında. Anemi rahatsızlığı olduğu için kan aldırıyoruz üç haftada bir. Hastaneye gittiğimde lab.daki kadın ben alamam bebek olduğu için bilmem kim hanıma gidin dedi iyi dedik çıktık kadının odasına. 3 tane beceriksiz kadın kızımın koluna kelebek dahi takmadan kocaman iğneyle damar yolu açmaya çalıştılar 3. De buldular. İğneyi takıp kan tüpünü altına tuttular damla damla kan tüpe akıyor yani kelebek takmak yok kolunu sıka sıka kan damlatıyorlar kelebek takın dedim vay bana işimi öğretme tribine girdiler. Neyse o damla damla kan tüpe denk gelmedi. Yerler, sedye, kızımın üstü hep kan oldu. Bırakın almayın dememe rağmen devam ettiler. Tüplerin kapakları yere düştü alelale utanmadan bana su kapağı vereleeee dedi o kapakların rengi çok önemli kafasına göre taktılar. Çocuğun bugün kolu mosmor. Aradım sabime şikayet ettim ama bir türlü sakinleşemiyorum. .
Selamlar kızlar. Dün kızımı hastaneye götürdüm 1 yasında. Anemi rahatsızlığı olduğu için kan aldırıyoruz üç haftada bir. Hastaneye gittiğimde lab.daki kadın ben alamam bebek olduğu için bilmem kim hanıma gidin dedi iyi dedik çıktık kadının odasına. 3 tane beceriksiz kadın kızımın koluna kelebek dahi takmadan kocaman iğneyle damar yolu açmaya çalıştılar 3. De buldular. İğneyi takıp kan tüpünü altına tuttular damla damla kan tüpe akıyor yani kelebek takmak yok kolunu sıka sıka kan damlatıyorlar kelebek takın dedim vay bana işimi öğretme tribine girdiler. Neyse o damla damla kan tüpe denk gelmedi. Yerler, sedye, kızımın üstü hep kan oldu. Bırakın almayın dememe rağmen devam ettiler. Tüplerin kapakları yere düştü alelale utanmadan bana su kapağı vereleeee dedi o kapakların rengi çok önemli kafasına göre taktılar. Çocuğun bugün kolu mosmor. Aradım sabime şikayet ettim ama bir türlü sakinleşemiyorum. Sizce yetkililer gerçekten uyarı verir mi? Yoksa yaptıkları yanlarına kalır mı? Bugün benim çocuğuma yarın başka bir çocuğa bu muamele edilecek ve ben hazmediyorum.
vala bimere cimere kadar yazın derim. allah korusun damar yolu bu ya damara zarar verselerdi. kesinlikle peşini bırakmayın.
yavrum kıyamam ya daha 1 yaşında neler yaşıyor. bebekler için özel hemşireler olması gerekiyor halbuki. sonra da sağlık çalışanlarına şiddet diye gazetelerde boy boy poz veriyorlar mağdur edebiyatı. kimlerin canını yaktıkları ortada..
Aynen kesinlikle katılıyorum hayır buraya konu açıp birde bilgi sahibi olmak istiyordum şu saatten sonra zor biraz tavırlarına baksana wuuuuuwwwBütün kk da hemşire düşmanı kesimmis de haberim yokmuş.Gozunuzu seveyim bir burda soluklanıyorum.Siz de yapmayin.Tanidik bildik arkadaslar da var üstelik.Sogutmayin Allasen KK dan da.Yazik hizmet verdiğimiz kesine bak isten hayattan soğuma sebebi.Gel de severek çalış.KK dan da soğumak istemem doğrusu.
Sonra saglik calisanlarina siddet var diye bas bas bagiriyorlar... Insanin biraz kendine de bakmasi lazim...Iki tane patlatamadin mi ?
Günde 2000 hasta kanı alan çalışanın hakkı oymuş demek. Araştırma hastanesi yazdı.Sonra saglik calisanlarina siddet var diye bas bas bagiriyorlar... Insanin biraz kendine de bakmasi lazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?