Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Ya güzelim daha fazla uzatmak istemiyorum.Sen zaten sağlık sroununda utandım şu bu pop gördü zihniyetindesin.Bunu aşmadığın sürece ne demek istediğimi de anlayamazsın.Sevgilin olacak kişiye gelince de,bir insan için kurumunu telefonla arayıp yapmadığı şeyler hakkında ithamda bulunmak ancak ... neyse yaşlardan dolayı normal.

Kendini ve ne yazdığını bilmeli insan.Öncelikle kendi fikrini kabul ettirmek için burda farklı fikriyatı sunan i,nsanlara normal değil diyorsun.Ben de sana ben deo fikirdeyim ve normalim diye ve de medenice kendi fikrimi örneklerle açıklıyorum.Geri dönüp okumuyorsun görmüyorsun gibi üslup hatası yapıyorsun.Ve şu an kalkıp durduk yere ben alıntılamışımda tartışma yaratmışım gibi b,r cümle kullanıyorsun.Sadece ad soyadı ,medical bilgi kimlik bilgisi ....gibi bir önemli bilgiyi ifşa etmiş düşüncesindesin.Belki ben de doktoruyla evli bir hastayımdır.Ya da bir başkası öyledir.Birçok örnek var.
Sana normal gelmiyorsa normal gelmiyor der geçersin.Ama sana normal gelmeyen şey bir başkasına normal geldi diye insanlara anormal diyemezsin.Dediysen de ben de alıntı yapıp fikrimi söylediğimde vay sen alıntı yaptın tartıştın diyemezsin.
Gerçekten şikayeti olan gidip ilgili merciye şikayetini bildirecek.İlgili merci zaten hasta hakları doğrultusunda gerekn cevabı verir.Kalkıp sevgilisine söyleyip,sevgiliside kuruma telefon açıp rahatsız ediyor mesaj atıyor gibi çocukça,saçma sapan bir harekete yeltenmeyecek.Neyse canım uzatmayalım.Fikrine saygılıyım ama başkalarını anormal görmediğin sürece.

Pardon, siz benim yazdıklarımdan alıntı yaptınız mı yapmadınız mı ?

Hala benim yazdıklarım üzerinden kendi fikrinizi bana kabul ettirmeye çalışıyor musunuz ?

Bana neyin normal neyin anormal geldiğini belirleme hakkım var mı ?

Kendi düşündüklerimi yazma hakkım var mı ?

İnsanlar kendi yaşadıklarıyla ilgili kendi kararlarını vermekte özgür mü ?

Güzel, ben sanki durduk yere kendi kendime sizin yazdıklarınıza cevap veriyormuşum gibi bir durum olmuş da. İsteyen istediğini düşünür, istediğini yaşar, beni hiç ilgilendirmez. Ben kendime bakarım. Ben burada hasta doktoruyla evlenmiş çok anormal gibi bir yorumda bulunmadım. Benim söylediklerimi tamamen farklı anlıyorsunuz. Farklı frekanslardayız, daha fazla konuyu uzatıp da polemik yaşamak istemiyorum.

Çocupa nasıl travma olmuştur:)Yazık:)Taciz düzeyine ulaşmazdı büyük ihtimal.Senin erkek arkadaşın oldugunu bilse yazmazdı zaten.Ona sosyal medyada bunu söylesen uzaklaşırdı zaten.
Ya erkekler zaten ilk adımı fazla atmıyorlar bugibi sebeplerden.Bu çocuk şimdi travma yaşadı ömür billah ilk adımı atmazÇocugun korkulu rüyası oldun kelebek
Ondan sonra da noldu bu erkeklere ?ilk adımı kızdan bekliyorlar diyoruz.

O olayı onlar da öğrenmiştir ondan.Böyle şeyler çabuk duyulur hastane ortamında.Şimdi tüm acilı çocuğu konuşuyordur.Millete laf lazım zaten.Şikayet ettiysen herkesin haberi olır.
Bazen erkek hemşire yoğun değilse nazının geçtiği bayan hemşireye sen yap diyor.Bazısı da meslek bu deyip ayırmıyor.Bilerek olduğunu sanmıyorum.Heegün kaç genç bayan geliyor.

Taciz değil işte beğenmiş istek yollamış.O da nişanlıyım deyip biraz da bozup gönderebilirdi.Şikayet lafı ederdi korksun diye etmezdi falan...Çocuk belliki ilk kez yapmış böyle olacağını düşünememiş.O an profosyonel davranmamış duygularına yenilmiş.Hani ilk adımı erkek atar ya o hesap..Okuldan da biri ekleyebilirdi mesela...Tamam mesleğinin başında da onu düşünememiş .
Bekar bir kız olsaydı yada o da yalnız olup hemşiri beğenseydi böyle olmazdı
Sorun kelebekin nişanlı olduğunı hemşirin bilmemesi...Kelebekin de bunu çok sorun etmesi.Nişanlısına kadar duyurması.Nişanlının deli olması falan.

Son düzenleme:
Aslında rahatsız olmakta haklısınız ama nedense ben hemş beye üzüldüm ... belki gayet masumane bir beğenıi ve tanışma isteği vardı ... sevgilin olduğunu anlayınca yada sen söyleyince geri çekerdi kendisini.... Allahtan ekmeğinden olmadan bir ders almış oldu

Tanimadigim biri beni sosyal medyadan eklese ben sapik oldugunu dusunurum. Kizlar da yapiyor yapmiyor degil ama erkekler icin farkli bence bu durum. Doktor da olsa hemsire de olsa ayni seyi dusunurum.

Sikayet etmem belki ama yapilani etik de bulmazdim.

Yahu duyulmuş işte .Bu sefer bilerek uzak tutmuşlar seni ondan.Normalde çok ayrışmaz bayan erkek diye.Ayırırsan sorunlu çalışan olursun.Bazen nazının geçtiği bayan hemşireye söyleyebilir.Yada görevim der ayırmaz...Burda taciz yok sapıklık yok.Masum bir beğeni ve ulaşma isteği bu haliyle .Zaten sapıklık gibi birşey olsa hemen farkedilir herkesin haberi olur.Şikayetten sapıklık olduğuna karar verilir falan.Tecavüzcülerle sağlkçıları bir tutmayın.Onları gördüğü eğitim cinsiyet farklılıklarını biraz kırıyor.Nadir de olsa sapık çıkabilir. Ama anında farkedilir.Bu olay o değil.

Msj nizi okuyunca sizinle dusuncelerimi paylasmak istedim.
Hic bir meslekle tecavuzculer zaten bir tutulamaz ama malesef her meslekten her mevkiden cikiyor mu tcevuzcu cikiyor.

Aldiklari egitim cinsiyet farklilini kiriyor kesinlikle katiliyorum yinede bu aralarindaki sapiklarin hemen kabak gibi ortaya cikacagi anlamina gelmez.

Kaldiki en rahat gizleyebilecegi mesleklerden biri bence. Benim soylemek istedigim meslegi itibariyle yaptigi hos degil. basit bi hoslanti demissiniz bu sadece sizin dusunceniz o insanin niyetini asla bilezsiniz. Belki oyle belki de degil.

Velhasil her meslekten cikiyor. Gunumuzde yasanilan trajik olaylar sonrasi dikkatli olmak gerek.

(saglikcilara karsi bi onyargim yok ablam ve erkek kuzenim saglikci bunlar genel dusuncelerim yanlis anlasilmasin)

Az bir sıkıntı bile bir daha yapmasını engeller merak et meyin.İnsanlar içlerinde huzurla çalışmak ister kimse işini bulandırmak istemez .Olayda sapıklık olmadığı halde sapık tecavüzcü muamelesi gördü çalışan.Profosypnel davranmamış olabilir ama onlar da herkes gibi insan.Asıp kesecek bir durum yok.Ha nezaman tacize girer o zaman bu tepki normal olur.Ona kalırsa ben de kimlik takmak zorundayım.Üstünde kim okusa sosyal medyadan ekler hem de sadece saplık personeli değil herkes sapığı da tecavüCüsü de.Bu kadar nazik olup sağlıkçı kesimi bukadar yerin dibine sokmayı anlamıyorum.Bazı şeyler hoşgörülebilir affedilebilir.Siz güzel bir hizmet bekliyorsunuz çok doğru beklenti ama sağlıkçı kesimi de insan gibi muamele bekler.Onlar da insan.Hizmet gördüğümüz insanlar kölemiz değil.Hasta yakını bana hakaret ediyor ben de onu şikayet edeyim ozaman.Hizmet görmeyi çok suistimal ediyor insanımız.Sonuna kadar sıkıp suyunu içiyor.

Herhangi birisi de olabilirdi.Ama sağlık çalışanı olunca vurun kahpeye.Yeri belli yurdu belli.Vurun.Başka birisi olsa birşey yapamazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…