Hastanede karşılaştığım terbiyesizlik !

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Herkese merhaba hanımlar
Dün sabah bademciklerimde ki iltihap nedeniyle hastaneye gittim vücudumda kırgınlık da vardı. Tatil olduğu için hastane kalabalık değildi pek
Her neyse doktorun işinin bitmesini bekledim sıra bana geldi baktı bademciklerin çok kötü olmuş bi iğne yapalım dedi bende serum istedim ama iğne daha etkili olur dedi.
Neyse ben sedyeye uzandım bekledim acil de doktor gelmeden önce şikayetimi söylediğim bi erkek hemşire vardı o iğne yapmaya geldi vurdu gitti.
Bugün instagram hesabıma baktım o erkek hemşire beni eklemiş istek atmış yani hemen sildim ve çok utandım. Bu nasıl bi terbiyeszilik nasıl bi ayıp belki serum taksaydı da ekleseydi böyle utanmazdım ama kalçama iğne vurdu aklıma geldikçe sinir oluyorum.
Bu arada hala hastayım sevgilim de yarın yine iğne ol dedi bende bırak Allah aşkıma ya dedim bian da o sinirle anlatıverdim sevgilim de çok sinirlendi hastaneyi aramış çocuğun ismini öğrenmiş yarında şikayet etcek bimere yada ulaşabilirse başhekime. Bende çok kızdım niye şikayet ediyorsun herkes kendi ayıbından utansın dedim ama sevgilim şikayet etmekte ısrarcı kafam çok karışık evet yaptığı görevi kötüye kullanmak ama Benim yüzümden işinden falan olursa diye de üzülüyorum sizce doğru olan ne ?

Bana kalırsa haklısınız.
Yani telefon numarası falan bulup rahatsız eden oluyor. Bir yakınım sonunda davalık oldu bu yüzden.

Telefon numarası olmasa da benim de başıma benzeri bir şey gelmişti. Sürekli gittiğim bir market vardı, oranın da sırıtık bir kasiyeri. Her gittiğimde tuhaf tuhaf bakar, bir gün işte başka bir poşet var elimde bir şey almıştım bir yerden, yine markete girdim. Taşımayayım diye sepete koymuştum, neyse alacağımı aldım. Kasaya geçtim, yine bu var kasada. Bu sepetten poşetimi alıp, içine bakmaz mı, bakalım ne aldın başka marketlerden diye. Ben şok tabi.

Son düzenleme:
Bence engelle gitsin
Adını nerden biliyor ki? Hastane kayitlarindan mi? Onceden hic karsilastiniz mi?
Hani hastanede kayıt bölümünde giriş yapınca bi kağıt veriyorlar ya bide etiket gibi birşey yapıştırıyorlar onu gördü muhtemelen daha önce hiç karşılaşmadım çünkü

Hani hastanede kayıt bölümünde giriş yapınca bi kağıt veriyorlar ya bide etiket gibi birşey yapıştırıyorlar onu gördü muhtemelen daha önce hiç karşılaşmadım çünkü
O zaman yaptigi buyuk terbiyesizlik.
Her hastaya aynisini mi yapiyor acaba?
Hastane yonetimine bildirseniz?

Allah'ım şöyle insanlara akıl fikir versin ıslah etsin ya ne kadar ayıp küçük düşürücü bir durum

Şimdii öncelikle "acili lütfen acil durumlar için kullanalım "

Ayrıca sikayet etmiyceksin madem sevgiline anlatma, sikayet edeceksen de sevgiline ne gerek var deme :)

Ama gerçekten de poponuzu görüp ekleme düşüncesi rahatsız edici.

O zaman yaptigi buyuk terbiyesizlik.
Her hastaya aynisini mi yapiyor acaba?
Hastane yonetimine bildirseniz?
Valla her hastaya yapıyor mu bilemiyorum ama bana göre kalçama iğne vurup sonrada araştırıp eklemesi bende tam bir sapık modunda olduğunu uyandırdı. İşte sevgilime anlattım o sinirle hastaneyi aradı ismini öğrenmiş yarın da ulaşabilirse başhekime ve bimere şikayet edecek

Allah'ım şöyle insanlara akıl fikir versin ıslah etsin ya ne kadar ayıp küçük düşürücü bir durum
İşte cesaret büyük tabi.
O poşetin içinde iç çamaşırlarım olabilirdi ya da daha kişisel bir şey. Benim nutkum tutulmuştu, şikayet de edemedim. Gidip ne diyecektim, elemanınız poşetimi mi karıştırdı?

İşte bu hemşire de aynı pervasızlığa sahip. Bu kız hastamızdı, etik olmaz bu yaptığım. Hem biraz namüsait durum da oldu, tedavi esnasında yakışık da almaz diye düşünmemiş.

Sevgiline anlatmasydin keske. Adami bulup dovebilirdi bile. Benim hmroidd sorunum var sirf bu yuzden doktora gidemiyorum. Art niyetli olanin cani çıksın
Ayy o çok kotu hele ilerleyince mahvediyor insani bence mutlaka gidin
Sonucta kadinlar dogum yaparken de o bolge goruluyor yani bence o cocuk genc daha işin nereye gidecegini dusunemiyor ama doktorlar öyle degil.
Benim görülmedik yerim kalmadi saglik daha önemli sonucta

Bir kişiye bile yapan herkese yapma potansiyeline sahiptir kesinlikle birinin haddini bildirmesi gerekir ki bir daha ayni hatayi yapmasin.

Durumum acildi hemen açıklayayım şu sebepten işyerinden izin alamıyorum sabah 7 buçuk da gittim hastaneye 9 a kadar işimi halledeyim de böyle baygın baygın işyerinde durmayayım diye çünkü ayakta zor duruyordum. Zaten iyileşemedim dün iğnenin etkisi öğleden sonra geçti patrondan izin istedim hastaneye acile gidip bi serum taktırayım çok kötüyüm diye göndermedi bile sabah iğne olmasaydım durumum daha kötüydü . Sevgilime de bianlık sinirle anlattım ama doğru mu yaptım yanlış mı bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…