- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Hani hastanede kayıt bölümünde giriş yapınca bi kağıt veriyorlar ya bide etiket gibi birşey yapıştırıyorlar onu gördü muhtemelen daha önce hiç karşılaşmadım çünküBence engelle gitsin
Adını nerden biliyor ki? Hastane kayitlarindan mi? Onceden hic karsilastiniz mi?
Offff Benimde sinirlerim bozuluyor düşündükçeTam ciddi bir yorum yapıcam, gülme geliyor.
Poponuzu görmüş ve sonra eklemiş olma düşüncesi çok rahatsız edici.
O zaman yaptigi buyuk terbiyesizlik.Hani hastanede kayıt bölümünde giriş yapınca bi kağıt veriyorlar ya bide etiket gibi birşey yapıştırıyorlar onu gördü muhtemelen daha önce hiç karşılaşmadım çünkü
Allah'ım şöyle insanlara akıl fikir versin ıslah etsin ya ne kadar ayıp küçük düşürücü bir durumBana kalırsa haklısınız.
Yani telefon numarası falan bulup rahatsız eden oluyor. Bir yakınım sonunda davalık oldu bu yüzden.
Telefon numarası olmasa da benim de başıma benzeri bir şey gelmişti. Sürekli gittiğim bir market vardı, oranın da sırıtık bir kasiyeri. Her gittiğim de tuhaf tuhaf bakar, bir gün işte başka bir poşet var elimde bir şey almıştım bir yerden, yine markete girdim. Taşımayayım diye sepete koymuştum, neyse alacağımı aldım. Kasaya geçtim, yine bu var kasada. Bu sepetten poşetimi alıp, içine bakmaz mı, bakalım ne aldın başka marketlerden diye. Ben şok tabi.
Valla her hastaya yapıyor mu bilemiyorum ama bana göre kalçama iğne vurup sonrada araştırıp eklemesi bende tam bir sapık modunda olduğunu uyandırdı. İşte sevgilime anlattım o sinirle hastaneyi aradı ismini öğrenmiş yarın da ulaşabilirse başhekime ve bimere şikayet edecekO zaman yaptigi buyuk terbiyesizlik.
Her hastaya aynisini mi yapiyor acaba?
Hastane yonetimine bildirseniz?
İşte cesaret büyük tabi.Allah'ım şöyle insanlara akıl fikir versin ıslah etsin ya ne kadar ayıp küçük düşürücü bir durum
doktora gitmeme konusunda ciddi değilsiniz umarım?Sevgiline anlatmasydin keske. Adami bulup dovebilirdi bile. Benim hmroidd sorunum var sirf bu yuzden doktora gidemiyorum. Art niyetli olanin cani çıksın
Ayy o çok kotu hele ilerleyince mahvediyor insani bence mutlaka gidinSevgiline anlatmasydin keske. Adami bulup dovebilirdi bile. Benim hmroidd sorunum var sirf bu yuzden doktora gidemiyorum. Art niyetli olanin cani çıksın
Bir kişiye bile yapan herkese yapma potansiyeline sahiptir kesinlikle birinin haddini bildirmesi gerekir ki bir daha ayni hatayi yapmasin.Valla her hastaya yapıyor mu bilemiyorum ama bana göre kalçama iğne vurup sonrada araştırıp eklemesi bende tam bir sapık modunda olduğunu uyandırdı. İşte sevgilime anlattım o sinirle hastaneyi aradı ismini öğrenmiş yarın da ulaşabilirse başhekime ve bimere şikayet edecek
Durumum acildi hemen açıklayayım şu sebepten işyerinden izin alamıyorum sabah 7 buçuk da gittim hastaneye 9 a kadar işimi halledeyim de böyle baygın baygın işyerinde durmayayım diye çünkü ayakta zor duruyordum. Zaten iyileşemedim dün iğnenin etkisi öğleden sonra geçti patrondan izin istedim hastaneye acile gidip bi serum taktırayım çok kötüyüm diye göndermedi bile sabah iğne olmasaydım durumum daha kötüydü . Sevgilime de bianlık sinirle anlattım ama doğru mu yaptım yanlış mı bilemedimŞimdii öncelikle "acili lütfen acil durumlar için kullanalım "
Ayrıca sikayet etmiyceksin madem sevgiline anlatma, sikayet edeceksen de sevgiline ne gerek var deme :)
Ama gerçekten de poponuzu görüp ekleme düşüncesi rahatsız edici.
Gün aldım ama çok tedirginim. Lazerde bile zar zor aciyorum kadina. Sıkıntı bende:)doktora gitmeme konusunda ciddi değilsiniz umarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?