Ben de şunu not düşeyim köyde oturuyorum aile hekimim merkez de değil farklı bir belde de eğer aile hekimine gitmiş olsam sabah 7 buçuk da hangi aile hekimi açık olurdu ki üstelik köyden ilçeye inmem otobüsle 1 saat sürüyor aile hekiminin orda incem muayene olcam ordan başka bi otobüs bulmam yine en az yarım saatimi alır ve o otobüsle ilçeye inmem bi yarım saatimi daha...
İnan'ın bende sabah sabah hastaneye gitmeye meraklı değilim ama bademciklerim olmuş davul gibi afedersiniz ama bembeyaz iltihap gece 4 de uyandım sabaha kadar uyuyamadım titremekten ayakta zor duruyorum ve patronum öyle anlayışsız ki öyle bi durumda kalkıp işe gidiyorum işyerinde de öyle hasta hasta çalışamam ayakta duramam diye hastaneye gitme gereği duydum haklı olarak...
Hatta dün iyileşemedim iğne de işe yaramadı öğleden sonra soğuktan titremeye başladım işyerinde ateşim çıktı patrona bi acile gidebilir miyim dedim gidemeZsin dedi.
O sebeple yarın sabah bidaha acile gitcem bu arada doktorun tek yaptığı şey ağzını aç dedi boğazlarıma baktı kötü olmuş iğne vuralım dedi gitti 1 dk ne durdu ne durmadı, benden önce de 3 tane trafik kazası gelmiş yarım saat bekledim doktorun gelmesini ama sadece 1 dk Benim boğazlarıma bakıp hastaya iğne vurulacak demesi bence diğer Hastalara birşey kaybettirmez ama bana çok şey kaybettirirdi o halde işyerine gitmek...