- 7 Ocak 2023
- 293
- 264
- 18
- Konu Sahibi Tazeportakal
-
Keşke öyle olsaydı2 ay nerde yatacak? Rehabilitasyonda mı?
Ben şehir dışındayım. Söz verdirtti ziyarete hastaneye gelirsen yatış yapmam dedi. Evlilik raporları sırasında verem olduğunu öğrendik ilaçlara yanıt vermiyor dirençliymiişGeçmiş olsun ne için yatacak 2 ay.
Gerekli olanları yazmışsınız. Aklıma kettle geldi içebilecekse çay kahve bitki çayları. Bi de okumak için kitap. Tabi hastalık durumuna bağlı. Bol havlu kağıt peçete su. Ziyaretçi yasak da olsa heralde ihtiyaçlarını götürebileceksiniz?
Onlar temel şeyleri söyler de ayrıntıları anca hastanede yatanlar veya yakınları bilir diye düşündümHa baktım şimdi tüberkülozmuş. Çok geçmiş olsun.
Bence hastaneyi arayın, gerekli eşyaları sorun. Sonuçta hijyen önemli, belki dışarıdan eşyaya bile izin vermiyorlardır.
Ayrıca ben kitap, iPad filan da alırım. Nasıl zaman geçecek orda.
Eski konunuzu hatırlıyorum, çok geçmiş olsun tekrar, üzüldüm hastaneye yatarak tedavi olma noktasına gelmesine.Nişanlıma yatış verdiler muhtemelen 2 aydan daha az hastanede yatmayacak. Ziyaretçi de yasak. Bu nedenle mümkün olduğunca lazım olacak eşyaları götürmesi gerek
Terlik, havlu, diş fırçası, ıslak mendil, peçete, sabun, şampuan Kıyafet harici ne götürmeli?
Yastık kılıfı götürse kullanmasına müsaade ederler mi
Konserve vs ağzına sürmez zaten hastalıktan dolayı iştahsızdı hastane yemeklerini nasıl yiyecek bilmiyorum endişeliyim bu konudaEski konunuzu hatırlıyorum, çok geçmiş olsun tekrar, üzüldüm hastaneye yatarak tedavi olma noktasına gelmesine.
Bence yemek götürsün, konserve zeytinyağlılar, artık sulu yemek, pilav gibi 2 dakikada hazırlanıp yenecek yemekler var. Küçük tost makinesi, tekli ocak gibi bir şey alabilir yemek ısıtmak için. Belki küçük kettle ile sallama çay içer. İlaç içeceği için beslenmesi önemli.
Uzun süreli yatışlarda devlette böyle odalara pek karışmıyorlardı en son.
Rabbim şifa versin çok geçmiş olsunBen şehir dışındayım. Söz verdirtti ziyarete hastaneye gelirsen yatış yapmam dedi. Evlilik raporları sırasında verem olduğunu öğrendik ilaçlara yanıt vermiyor dirençliymiiş
Hastane yemekleri kötü olmuyor merak etme. Sadece sabah kahvaltısı yetersiz gelebilir. Bir de akşam yemeği genelde saat 18.00 de yani gece için yiyecek tedarik etmek gerek.Konserve vs ağzına sürmez zaten hastalıktan dolayı iştahsızdı hastane yemeklerini nasıl yiyecek bilmiyorum endişeliyim bu konuda
evet bende farkettim şaşırdımKonu sahibi neden banlandı acaba?
Konunun yeri değişmiş sanırım bdv ye açtığı için yedi ceza.evet bende farkettim şaşırdım
Hmm anladım kuzumKonunun yeri değişmiş sanırım bdv ye açtığı için yedi ceza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?