- 11 Nisan 2019
- 2.406
- 20.799
- 223
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Sorun doktor talimatına uymaması galiba . Doktoru arayamaz öyle zaten .Kusmadiginiz icin sanirim hafife almis.bos serum neden onu hic anlamadim.Isine son verilecek bir sey yok ortada yanlis ilaç vermemis zarar vermemis.Ozel hastaneyse atarlar da devlet has.ise atilacak bir sey goremedim. Bulanti kusma olacak siddette degilse seruma ilaca gerek yok ki .
Özel hastaneydi ve doktorumun bana dedigi daha yatmadan hastaneye gece bisey olursa hemsirelere bilgi verin beni arar onlar .. hersey icin ariyorlarmis doktorlari en ufak seyler icin bile .. o yüzden aramamasi büyük bi sorun ..Doktoru aramaması doğal bir süreçtir .
Her hasta her rahatsızlık için doktor aranmaz o insan sabah iş başı yapıp bir ton hastaya bakıyor .
Doktorun talimatlarını ne cesaret yerine getirmemiş o kısmı anlayamadım. Bedelini de ödemiş işte.
Tek basınamıydınız neden ?
Alo 184 ü arasaydınız keske
Ben zaten cok siddetli kusma ve bulanti yüzünden yatirildim yoksa evdede kalabilirdim ama doktorum cok direncsiz kaldigim icin yatirdi beni .. böyle bi durumdada zaten doktor talimatlari vermis gece bu serum sonra bu serum takilacak diye ama o hemsire bunlara uymamis bana bos serum takmisSon satırınızda doktorun talimatını uygulanmadığı doğruysa eğer onda haklısınız ama bulantınız için bu kadar serum almamalısınız. Birçoğumuz o bulantı dönemini feci atlatıyoruz. Biraz sabır gerekiyor bu süreçte zaten sonra bıçak gibi kesiliyor..
Iste cok siddetli oldugu icin yattim zaten hastaneye doktorum yatmam gerektigini toparlanmam gerektigini söyledi .. böyle bi durumdada daha kötü oldum doktorun öngördügü ilaclari vermemis bana ve aramasi gerekirken aramadi .. doktor hanim kendisi söylüyor benim telefon her zaman calar hep aramalari lazim her durumda diye bende bunu bildigin icin istedim zaten aramasiniKusmadiginiz icin sanirim hafife almis.bos serum neden onu hic anlamadim.Isine son verilecek bir sey yok ortada yanlis ilaç vermemis zarar vermemis.Ozel hastaneyse atarlar da devlet has.ise atilacak bir sey goremedim. Bulanti kusma olacak siddette degilse seruma ilaca gerek yok ki .
Degil , sizin "bir şey " anlayışınızla tıbbi "bir şey " anlayışı çok farklıdır .Özel hastaneydi ve doktorumun bana dedigi daha yatmadan hastaneye gece bisey olursa hemsirelere bilgi verin beni arar onlar .. hersey icin ariyorlarmis doktorlari en ufak seyler icin bile .. o yüzden aramamasi büyük bi sorun ..
Bence de uymalı ama umarim doktor talimat gercekten vermiştir hemsireyi suclu duruma dusurmemistir umarimSorun doktor talimatına uymaması galiba . Doktoru arayamaz öyle zaten .
Son cümlelere kadar hanımefendi haksız . Ama doktor talimatına uymamak büyük hata bence.
Bu sizin görüsünüz .. ilk gece kaldigimda gece ayni seyler oldu ve hemsire aninda aradi doktorumu bana ilac verdirdi .. doktoruma anlattigimdada aramasi lazimdi dedi .. yani durum böyleyken gercek bu degil diye düsünmedim acikcasi cünkü bana sunulan secenekler var ..Degil , sizin "bir şey " anlayışınızla tıbbi "bir şey " anlayışı çok farklıdır .
Her yatan hastanın istegine göre doktor aransa o doktor ertesi gün iş göremez .
Özel hastane olduğu için size öyle demiş olabilir ama gerçek bu degil.
hiperemezis gravidarum şüphesi olabilir. Ilk iki trimester da üstelik riski büyük yani .Bence de uymalı ama umarim doktor talimat gercekten vermiştir hemsireyi suclu duruma dusurmemistir umarim
Konu sahibi 9 aylik süreçte ve sonra bebegin asilarinda hatta her hastaliginda cok sey yasayacak bu minnacik olayi bu kadar buyutmenin anlami yok her midesi bulananin doktoru aratmasi saçma. Hayati bi risk yok ortada hamilesindir beta hcg yukseldikce bulantin artar hepsi bu .
Kesinlikle ben zaten doktorumu hastaneye yatmak icin aramamistim sadece durumu anlatmak icin aradim bana acil gelmem gerektigini ve yatis yapacagini söyledi benim basindan beri bulantim var hap bile kullanmamistim doktorum verdigi halde ama 4 gündür sadece kusuyordul ne yemek ne su hic bisey yiyip icemiyordm böyle olunca doktorum yatirdi ve talimatlari verdi ama 2. gece uygulanmadi ..kızıma herzaman diyorum ki ne iş yaparsan tam anlamıyla yap ,
arkandan kimse sana küfür etmesin ve işini herzaman severek yap ama ne iş yaparsan yap annecim diyorum ,
çok iyi yapmışsınız umarım siciline işlenir,
Doktor hanim bana raporlari gösterdi hatta yazdigi tarihi bile .. yani ortda ne yalan ne iftira var ..Bence de uymalı ama umarim doktor talimat gercekten vermiştir hemsireyi suclu duruma dusurmemistir umarim
Konu sahibi 9 aylik süreçte ve sonra bebegin asilarinda hatta her hastaliginda cok sey yasayacak bu minnacik olayi bu kadar buyutmenin anlami yok her midesi bulananin doktoru aratmasi saçma. Hayati bi risk yok ortada hamilesindir beta hcg yukseldikce bulantin artar hepsi bu .
Nasil yanihiperemezis gravidarum şüphesi olabilir. Ilk iki trimester da üstelik riski büyük yani .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?