- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Bu sanırım bana cevap değildi zira ben neden tek basınıza oldugunuzu sormustumBen zaten cok siddetli kusma ve bulanti yüzünden yatirildim yoksa evdede kalabilirdim ama doktorum cok direncsiz kaldigim icin yatirdi beni .. böyle bi durumdada zaten doktor talimatlari vermis gece bu serum sonra bu serum takilacak diye ama o hemsire bunlara uymamis bana bos serum takmis
Sizee olan biteni anlattim .. bende bi sorun var gibi duruyor mu hic rica ederimYa bu hastahanede büyük bir sorun var yada sizde çünkü acildeki doktor da bir garipti o gün
Eeee o zaman hastahanede sorun var demek oluyor hala oraya gitmeye devam edecek misinizSizee olan biteni anlattim .. bende bi sorun var gibi duruyor mu hic rica ederim
Tesekkür ederim .. hic bilmiyorum bidaha görmedim o hemsireyiGeçmiş olsun gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Yani neden böyle bişey yapar hemşire hadi biri yapmadı diğeri yapar en azından. Peki savunması ne oldu neden böyle bişey yapmış
ALlah razi olsun valla anladiginiz icin .. aynen öyle .. ve bana zaten ararlar beni dedigi icin doktorum arayin diye israr ettim yani bana secenekler sunuldu ..
aynenGeçmis olsun. Yani seninki hamilelikten öte, demek migde bulantisi o kadar ciddi problem ki doktor gece hastanede kalmani uygun görmüs. Siddetli bulanti ile saatler geçmez tabi, diger taraftan bebegin içinde iyi degil uykusuzluk, endise,..
Ki eminim en çok seni üzen sey, seni hafife almasidir o hemsirenin. Sanki aci çekmiyormussun gibi. Tekrar geçmis olsun canim.
O hastanede öyle araniyormus yorumlarimdada belirttim kadin bana kendisi söyledi beni hemsireler arar dedi ben zaten doktorun gelmesi icin aramalarini söylemedim sadece doktorun hberi olsun ve bisey söylesin diye arasinlar dedim ..İlaclarinizi vs vermemesi ayrı konu. O konuda hatalı ki cezasını da veriyolar. Ama sırf mideniz bulanıyor diye doktoru aratmaniz bana saçma geldi. Ki zaten doktor gelene kadar kusmamişsiniz bile.
Allah razi olsun cok tesekkür ederim .. aynen öyle zaten doktorum bana kusmak ve mide bulantisi bebege zarar dedi ve yatirdi beni hemde 2 gece cünkü bakti bende düzelme yok .. ve 2. gecede kabusu yasadim zatenGeçmis olsun. Yani seninki hamilelikten öte, demek migde bulantisi o kadar ciddi problem ki doktor gece hastanede kalmani uygun görmüs. Siddetli bulanti ile saatler geçmez tabi, diger taraftan bebegin içinde iyi degil uykusuzluk, endise,..
Ki eminim en çok seni üzen sey, seni hafife almasidir o hemsirenin. Sanki aci çekmiyormussun gibi. Tekrar geçmis olsun canim.
Ben doktorumdan cok memnunum .. acilin doktoruyla zaten alakamiz yok o gün o doktor denk gelmisti .. ama kendi doktorum harika bir KadinEeee o zaman hastahanede sorun var demek oluyor hala oraya gitmeye devam edecek misiniz
Kesinlikle eminim yillardir muayene oldugum doktoruma mi güvenicem yoksa bir gün gördügüm hemsireye mi .. doktorum bana raporlari saati saatine gösterdi yalan yok iftira yok .. buna kesinlikle eminimHemşirenin size ne garezi olabilir ki hadi birinin var diğer hemsirelerinde mi var, üşendi
takmadi desen boş serumu takan ilacliyi da takardi sabaha kadar size dil dokmekten sizle ugrasmaktansa takar sizi uyutur kafa dinlerdi
Dr nuzun doğruyu soylediginden eminmisiniz gerçekten belki rahatsız edilmek istemedi öyle talimat verdi sizi poh pohluyo
Hem kusmamissiniz da ne güzel bebisiniz ilaçsız bir gece geçirmiş
Hemşire ile de alakan yok o zaman neden şikayet ettin kadını . Şikayet edilmesi gerekiyorsa adil ol ve acildekinide şikayet etBen doktorumdan cok memnunum .. acilin doktoruyla zaten alakamiz yok o gün o doktor denk gelmisti .. ama kendi doktorum harika bir Kadin
kendısıyle gorevlendırılen o hemsıre ama o hemsıreye yapılması gerekenı soylemıs doktor. doktorun kendı hemsıresı . doktorunun bılgısı dahılınde hareket etmesı gereken hemsıre noksan davranmıs yanıHemşire ile de alakan yok o zaman neden şikayet ettin kadını . Şikayet edilmesi gerekiyorsa adil ol ve acildekinide şikayet et
Ne bu hiddet bu celal ..? O doktordan banane beni o hemsire kadar magdur mu etti ..? Hayir. Ayrica o doktoruda kendi doktoruma anlatti evet baska bisey zaten veremez onlar bos serumdan baska dedi .. ama o hemsire bana verilmesi gerekn ilaclari vermedi ve beni magdur etti ..Hemşire ile de alakan yok o zaman neden şikayet ettin kadını . Şikayet edilmesi gerekiyorsa adil ol ve acildekinide şikayet et
Ama acildeki doktorda eksik şeyler yaptı diye söylüyorum bunu . Tahlil istemiş tahlile bakmamış bile anne olmak zor diye dalga geçmiş . Acildeki doktorun yapması gereken şey konu sahibinin doktoruna haber vermek ve o gün ultrason yapılmasını sağlamaktı onu yapmadı eksik yanikendısıyle gorevlendırılen o hemsıre ama o hemsıreye yapılması gerekenı soylemıs doktor. doktorun kendı hemsıresı . doktorunun bılgısı dahılınde hareket etmesı gereken hemsıre noksan davranmıs yanı
Zaten bi ara evet kustum demeyi bile düsündüm ama neyse dedim .. aynen öyle ve zaten bana kendi doktorum beni ararlar hemsireler dedigi icin ben aramalarini rica ettim yani doktor kendisi söyledi bana bunu .. ve duydugundada zaten o hemsireye cok sinirlendi ve aninda islem baslattiricam dedi ..Bi parmak atıp üzerine kussaydınız bari. Belki o zaman ciddiye alırdı.
Özel hastanelere neden para döküyoruz? Daha iyi ilgilenilsin diye. Ama nedense o ilgiyi göremiyoruz.
Zırt pırt doktor aranmaz. Amenna. Ama yapılmayan tedavinin mantıklı bir sebebi varsa hastaya anlayabileceği şekilde izah edilmeli.
Geciştirilmemeli.
Boşverilmemeli.
Özel hasteneye bu sebeple para veriyor insanlar. Yoksa kimse parasına düşman değil.
Ben sakinim ama sen değilsin belli her neyse geçmiş olsun fikir verdim beni ilgilendiren birşey yokNe bu hiddet bu celal ..? O doktordan banane beni o hemsire kadar magdur mu etti ..? Hayir. Ayrica o doktoruda kendi doktoruma anlatti evet baska bisey zaten veremez onlar bos serumdan baska dedi .. ama o hemsire bana verilmesi gerekn ilaclari vermedi ve beni magdur etti ..
bu acıdan dusunmemıstım dogru soyluyorsunuzAma acildeki doktorda eksik şeyler yaptı diye söylüyorum bunu . Tahlil istemiş tahlile bakmamış bile anne olmak zor diye dalga geçmiş . Acildeki doktorun yapması gereken şey konu sahibinin doktoruna haber vermek ve o gün ultrason yapılmasını sağlamaktı onu yapmadı eksik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?