- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi ChocolateCookie
-
Ben zaten can havliyle attim kendimi oraya rahat etmek ilaclarla biraz olsun ayaga kalkmak icin .. böyle bi durumdayken doktorun verdigi ilaclari degildi bos beles serum takilirsa bana ve ben o geceyi kabus gibi gecirirsem kusura bakmayin ama büyütürüm ben neden gittim o zaman hastaneye evimdede bos serum taktirirdim yada acilde ..Ben cok kotu bisey gormedim
Benim de kani sulandirmak icin bos serum takmislardi, midem cok bulaniyordu
Hastayken hemen gecsin istiyoruz canimiz yaniyor ama her hasta icin doktor arandigini dusun...
Alti ustu bos serum takmis yani bu kadar buyutmeye gerek yok
Çok bulantinin ve biraz kilo kaybının olduğu bir süreç .Nasil yani
Aynen öyle .. 4 günü ben ne yasadim bi ben bi Rabbim bilir inanin .. ne yemek yiyebildim ne su icebildim ..Çok bulantinin ve biraz kilo kaybının olduğu bir süreç .
Bulantı çok olduğu icin hastanede bakım yapılır . Hamilelikte özellikle ilk trimesterde önemli kabul edilir .
Siz ilki bitirmişsiniz. Bulantiniz kontrol altına alınsın diye hastanede tedavi edilir .
Biliyorum anlıyorum dediğim gibi basta hamile olduğunuzu dikkat etmedigim için o yorumu yaptım .Aynen öyle .. 4 günü ben ne yasadim bi ben bi Rabbim bilir inanin .. ne yemek yiyebildim ne su icebildim ..
Tesekkür ederim beni anladiginiz icin .. InsAllah gecer bu kabus .. gecem gündüzüme karisti haplarla ayakta duruyorumBiliyorum anlıyorum dediğim gibi basta hamile olduğunuzu dikkat etmedigim için o yorumu yaptım .
Özel hastaneye gitmekle en doğrusunu yapmışsınız . Dikkat edin kendinize . Az kalmış en geç 3. Trimester da bulantılar tamamen bitiyor genelde zaten.
Geçicek, hepsi geçicek sonra doğum lohusa oyle meme ver boyle tut diyen akrabalar bunları tamamen unutacaksınızTesekkür ederim beni anladiginiz icin .. InsAllah gecer bu kabus .. gecem gündüzüme karisti haplarla ayakta duruyorum
Allah razi olsun beni anladiginiz icin .. gerekcesini kimse bilmiyor biz şikayette bulunduk ve doktoruma anlattik olanlari neler yasadigimi kadin delirdi o kadar sinirlendi ki derhal islem baslaticam dedi .. ben biraz rahat edeyim istedim ama evde yasadigimi yasadim bir gece ..Bazı yorumlar beni şaşırttı . Bulantı için o hastaneye yattiysa ve doktor talimat verdiyse hemşireler uymak zorunda.
Kadın hem eziyet çekmiş hem hastane parası Ödemiş.
Evinde kalsaydı en azından beklentisi olmazdı.
Sinir bozucu bir kadınmış. Gerekçesi neymiş peki doktor talimatlarina uymamasinin ?
Ayy öyle mi diyorsunuz ya biraz olsun motive oldum simdi .. hic gecmeyecek gibi geliyor suanGeçicek, hepsi geçicek sonra doğum lohusa oyle meme ver boyle tut diyen akrabalar bunları tamamen unutacaksınız
Kusmadiginiz icin sanirim hafife almis.bos serum neden onu hic anlamadim.Isine son verilecek bir sey yok ortada yanlis ilaç vermemis zarar vermemis.Ozel hastaneyse atarlar da devlet has.ise atilacak bir sey goremedim. Bulanti kusma olacak siddette degilse seruma ilaca gerek yok ki .
Allah razi olsun valla ya anladiniz beni .. bi an gercekten acaba yanlis mi yaptim diye düsünür olmustum yorumlara ..hastane calısanları hemsıreler falan hemen doktoru arıyor dogal surec doktoru aramak zorunda degıl dıyen olmus daılla muhalefet olacak ondan baska bırsey degıl
gerek cocuk doktorumda gerek kadın dogum doktorumda gerek amelıyat oldugumda gerek hamıleyken asırı mıde bulantım ve 3 saat cocugumun karnımda hıc kıpırdamamasında bıle asırı yorulmus ve uzulmustum
hastaneye gıttım cocuk kıpırdamıyor bır bakılsa keske dıye
gece saat 12 hemen doktorumu aradılar
doktorum orda nobetcı doktora yonlendırdı benı kalp atısı dınlendı ultrasonda bakıldı yat dınlen bır sorun olursa ara hemen hastaneye bende gelırım dedı ılgılendı
ben cok yasadım bu tarz ve hep aradılar doktoru hemende ılgılendıler sabaha karsı hemsıre hasta bakıcı kac kere yanıma ugradı dogum yaptıgımda agrı kesıcıme baktı bırsey ıstıyormusun dedı hasta bezı getırdıler degıstırdıler sagolsunlar ıslerı cok zor ve allah hepsınden razı olsun
gercekten talıhsızlık yasamıssınız cok gecmıs olsun adalet yerını bulmus gerekenı yapmıslar buna sevındım ustunköru mevzuyu gecmemısler
ALlah razi olsun valla anladiginiz icin .. aynen öyle .. ve bana zaten ararlar beni dedigi icin doktorum arayin diye israr ettim yani bana secenekler sunuldu ..Bos serum takmis ki bu bir tehlike. Doktorun dediklerini hiçe saymis. Hastanin dediklerinide hiçe saymis.
Baska ne yapmasi gerekiyor isten atilmasi için? Kusmak ne zamandan beri bir kistas? Hasta kendini kötü his ediyorsa, elbette müdahale olmali. Hemsire ne yapacagini bilmiyorsa, bir üst hemsireye yada doktora sormak zorunda.
Aynen iki gece hastanede kaldim .. kalp carpintisina deginmedin sadece bu konuda konu disi oldugu icin ..Siz hani geçen gün kalp çarpıntısı sorunu yaşayan üye miydiniz
Ya bu hastahanede büyük bir sorun var yada sizde çünkü acildeki doktor da bir garipti o günAynen iki gece hastanede kaldim .. kalp carpintisina deginmedin sadece bu konuda konu disi oldugu icin ..
Kizlar bazilariniz biliyordur ben düne kadar hastanedeydim bulanti kusma sorunu yüzünden .. size dün gece hastanede yasadigimi kisaca anlatmak istiyorum ..
Öncelikle doktorum cok ilgili ve isini layigiyla yapan bir Doktor cok memnunum .. gel gelelim soruna ..
Dün gece 10 gibi bana mide bulantisi önleyici serum takildi onunla rahat ettim ve uyudum ta ki saat 2 ye kadar ... 2 de tekrar mide bulantisiyla uyandim ve baktigimda serum bitmis ve yenilenmemisti sonra bana bos serum takti bende neden bos diye sordugumda doktor hanimin talimati dedi cok sasirdim bos serumu ne yapayim ben rahatsizligin belli dedim orali olmadi .. neyse hemsireyi cagirdim ve midemin bulandigini uyuyamadigimi söyledim ve doktorumu aramasini rica ettim cünkü böyle durumlarda hemsireler doktorlari aramasi gerekiyormus kendi baslarina bi karar veremezler tabi .. bana dedigi sey cok mu kötüsünüz kustunuz mu oldu bende hayir ama kusmama ramak kaldi cok rahatsizim uyuyamiyorum arayin lütfen dedim bsna verdigi cevap kusarsaniz ancak o zaman ararim böyle bisey icin arayamam dedi bende ne münasebet dedim ve zaten iyice kötülestim münakasaya girecek durumda bile degildim odama gectim saga dön sola dön yok olmadi .. tekrar hemsireyi cagirdim durum bu dedim kusunca haber verin bana dedi saka gibi .. sonra diger hemsireyi cagirdim oda ayni seyleri söyledi artik delirmek üzereydim herhalde bi 10 kere cikip rica ettim ama orali olmadilar .. öyle böyle sabahi zor ettim saat 6 oldu artik sesimi yükselterek artik arayin dedim ben dayanamiyorum bana zaten birazdan doktor hanim gelecek o zaman söylersiniz oldu ve doktor hanim visite 9:30 da geliyor yani daha önümde cile dolu 3 bucuk saat var .. bende daha cok var gelmesine arayin lütfen dedim tamam dedi bi isim var halledeyim aricam dedi ve inanin saat 9 kadar o hemsirenin pesinde kostum resmen aradin mi aradin mi diye ama bana bilgi vermedi ve aramadida .. artik bidaha muhattap olmadim ve doktorumun gelmesini bekledim .. yani o gece kabus gibi gecti benim icin .. esim aradi sabah ona herseyi anlattim resmen köpürdü .. ve aninda atladi geldi her yere şikayet ettik ve doktorumada olanlari anlattik doktorumun verdigi hic bir talimati uygulamamis bana saati saatine rapor yazmis ve ilaclarin hic birini bana vermemis .. doktor hanim bize raporlar gösterdi hersey eksiksiz yaziyordu .. ve suan o hemsirenin isine son veriliyor .. insanin sagliyila oynamak böyle bisey sanirim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?