Hastanede yasadigim talihsiz olay ..

Ben zaten can havliyle attim kendimi oraya rahat etmek ilaclarla biraz olsun ayaga kalkmak icin .. böyle bi durumdayken doktorun verdigi ilaclari degildi bos beles serum takilirsa bana ve ben o geceyi kabus gibi gecirirsem kusura bakmayin ama büyütürüm ben neden gittim o zaman hastaneye evimdede bos serum taktirirdim yada acilde ..

Çok bulantinin ve biraz kilo kaybının olduğu bir süreç .
Bulantı çok olduğu icin hastanede bakım yapılır . Hamilelikte özellikle ilk trimesterde önemli kabul edilir .
Siz ilki bitirmişsiniz. Bulantiniz kontrol altına alınsın diye hastanede tedavi edilir .

Aynen öyle .. 4 günü ben ne yasadim bi ben bi Rabbim bilir inanin .. ne yemek yiyebildim ne su icebildim ..

Aynen öyle .. 4 günü ben ne yasadim bi ben bi Rabbim bilir inanin .. ne yemek yiyebildim ne su icebildim ..
Biliyorum anlıyorum dediğim gibi basta hamile olduğunuzu dikkat etmedigim için o yorumu yaptım .
Özel hastaneye gitmekle en doğrusunu yapmışsınız . Dikkat edin kendinize . Az kalmış en geç 3. Trimester da bulantılar tamamen bitiyor genelde zaten.

Bazı yorumlar beni şaşırttı . Bulantı için o hastaneye yattiysa ve doktor talimat verdiyse hemşireler uymak zorunda.

Kadın hem eziyet çekmiş hem hastane parası Ödemiş.

Evinde kalsaydı en azından beklentisi olmazdı.

Sinir bozucu bir kadınmış. Gerekçesi neymiş peki doktor talimatlarina uymamasinin ?

Tesekkür ederim beni anladiginiz icin .. InsAllah gecer bu kabus .. gecem gündüzüme karisti haplarla ayakta duruyorum

Tesekkür ederim beni anladiginiz icin .. InsAllah gecer bu kabus .. gecem gündüzüme karisti haplarla ayakta duruyorum
Geçicek, hepsi geçicek sonra doğum lohusa oyle meme ver boyle tut diyen akrabalar bunları tamamen unutacaksınız

Allah razi olsun beni anladiginiz icin .. gerekcesini kimse bilmiyor biz şikayette bulunduk ve doktoruma anlattik olanlari neler yasadigimi kadin delirdi o kadar sinirlendi ki derhal islem baslaticam dedi .. ben biraz rahat edeyim istedim ama evde yasadigimi yasadim bir gece ..

hastane calısanları hemsıreler falan hemen doktoru arıyor dogal surec doktoru aramak zorunda degıl dıyen olmus da ılla muhalefet olacak ondan baska bırsey degıl

gerek cocuk doktorumda gerek kadın dogum doktorumda gerek amelıyat oldugumda gerek hamıleyken asırı mıde bulantım ve 3 saat cocugumun karnımda hıc kıpırdamamasında bıle asırı yorulmus ve uzulmustum
hastaneye gıttım cocuk kıpırdamıyor bır bakılsa keske dıye

gece saat 12 hemen doktorumu aradılar

doktorum orda nobetcı doktora yonlendırdı benı kalp atısı dınlendı ultrasonda bakıldı yat dınlen bır sorun olursa ara hemen hastaneye bende gelırım dedı ılgılendı

ben cok yasadım bu tarz ve hep aradılar doktoru hemende ılgılendıler sabaha karsı hemsıre hasta bakıcı kac kere yanıma ugradı dogum yaptıgımda agrı kesıcıme baktı bırsey ıstıyormusun dedı hasta bezı getırdıler degıstırdıler sagolsunlar ıslerı cok zor ve allah hepsınden razı olsun

gercekten talıhsızlık yasamıssınız cok gecmıs olsun adalet yerını bulmus gerekenı yapmıslar buna sevındım ustunköru mevzuyu gecmemısler

Bos serum takmis ki bu bir tehlike. Doktorun dediklerini hiçe saymis. Hastanin dediklerinide hiçe saymis.

Baska ne yapmasi gerekiyor isten atilmasi için? Kusmak ne zamandan beri bir kistas? Hasta kendini kötü his ediyorsa, elbette müdahale olmali. Hemsire ne yapacagini bilmiyorsa, bir üst hemsireye yada doktora sormak zorunda.

Allah razi olsun valla ya anladiniz beni .. bi an gercekten acaba yanlis mi yaptim diye düsünür olmustum yorumlara ..

Dedigim gibidir. Iyiki hastanelerde geciyor omrumuz .
Normal hasta iseniz aramazdı . Normal hastada bulantı çok majör bir durum değildir .
Hamile olduğunuz için isler değişti . Onu da yazıda belirtmemiş konu sahibi . Altta dikkatini çekmedi.
Muhalefet degil işin nasil işlediğini anlatıyorum .

ALlah razi olsun valla anladiginiz icin .. aynen öyle .. ve bana zaten ararlar beni dedigi icin doktorum arayin diye israr ettim yani bana secenekler sunuldu ..

Bazi kadınlar hamileyken o kadar abartiyor ki! Ayyy agladim fenayim zaten hamileyim
Kaynanam bana laf atti hamileyim sinir krizi gecirdim...
Bir pambuk premses sendromuna giriyor bazı hanım ablalar belkide sizi onlardan sanmistir Tüm intikamını almıştır

Geçmiş olsun gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Yani neden böyle bişey yapar hemşire hadi biri yapmadı diğeri yapar en azından. Peki savunması ne oldu neden böyle bişey yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…