Hastanedeki bilgilerin alakasız kişilere ulaştırılması

Stj hemsireler stj drlar intornler uvey vs degildir. Yök e baglilar saglik bakanligiyla alakalari yok. Beyaz kod veremezler bile! Biz durumu ogrensin ve bir daha tekrarlamasin diye sikayet etmesini onerdik. suan yaninda calistigi doktorun sorumlulugunda davranislari. Stajlara klinik bilgi icin gittikleri gibi etik konulari da ogrenmeliler. Stj tekrari yapar ama ogrenir boylelikle uzerine vazife olmayan seyler yapmamayi..

Ahahah ben benimkileri de dava edip arada çıkarıyım diyorum ama
Hastaneye de bildirimde bulundum, yazılı dilekçe de yazdım. Hastane yönetimi özür diledi ve geri dönüş yapacaklarını söylediler ama bakalım..

Üvey evlat derken sosyal hak yok,yemekler ücretli ve stajyer ücreti verilmiyor o anlamda söyledim. Şikayet etmesi gereken yer başhemşirelk ve okul yönetimi.

Yaaa bi de soyisim benzerliğinden gidip araştırıp bulmuş. Üniv.1. sınıf küçük de değil. Hastane yönetimi şok oldu. Defaatle altını çizdiğimiz bir konudur diye ama olan benim sinirlerime oldu hiç olmadık zamanda birsürü gereksiz şeyle uğraşmak zorunda kaldım

Ben mi kaçırdım okumadım acaba Ünv 1. Sınıf olduğunu. 1. Sınıfta staj yok ünide. Gönüllü staj yapıyor sanırım...

Deontoloji görmeden stajını kabul edende kabahat. Siz peşini bırakmayın. Yarın tekrar arayın ne yaptınız diye.

Ben de sabimden umutlu değildim ama bakalım. Tabi ki hiçbir şekilde muhattap olmayı düşünmüyorum. Yanlız haftaya kontrolüm var kalp atışı için. Önceki hamileliğimde kalp atışı için gittiğimde kürtajla sonuçlanmıştı iyice karabasınım oldu doktora gitmek walla köy usulü hiç doktora gitmeden zaten yanlız yaşıycam evde doğuruyum diyorum

Deontoloji görmeden stajını kabul edende kabahat. Siz peşini bırakmayın. Yarın tekrar arayın ne yaptınız diye.
Hastane dedi ki biz size "şöyle bi yaptırım uyguladık" gibi bir bildirimde bulunamayız dedi. Dönüşü nasıl yapacaklar onu da bilmiyorum ama kafa bi milyon olduğu için açıkçası yaptırım konusuna da pek inanamadığım için birşey diyemedim. Umarım görevlerini insanlara dedikodu istihbaratı sağlamak şeklinde kullanmaya son verirler. Benim için yapacakları bişey yok zaten. Birsürü anlamsız tepkiye maruz kaldığımla kaldım ders çalışmakla gerçirmem gereken süreyi de mahvetmiş oldum

Çok geçmiş olsun. Arkadaşlar güzel çözümler bulmuşlar. Siz de şikayetinizi etmişsiniz zaten, umarım kız için de iyi bir ders olur. Nasıl alakası olmayan kişiyi bulmuş da haber vermiş, ne merak bu.

Neyse bence siz bunları şimdi düşünmeyin. Umarım bundan sonraki süreçte hamileliğiniz ve doğumunuz istediğiniz gibi geçer. Bu da hoş olmasa da böyle bir anı olarak kalır.

Çok teşekkür ederim. Aynı apartmanda oturuyorlarmış kaynımla

Hayırlısı olsun. Muhtemelen stajyerliği yanar diye biliyorum.
İnşallah başınıza bir daha böyle bir şey gelmez.

bence hastanede ortalik simdi karismistir hemsire hanim diken ustundedir bu ona iyi bir ders olmustur

Bi yolunu öğrensem, adliyeye mi gitsem acaba. İçin içimi yedi walla
İlk önce bu durumu anlatan bir şikayet dilekçesiyle bahsi geçen hastanenin başhekimliğine bir yazı yazacaksınız ve olayın içeriğini olayı anlatan kişinin ismini olay gününün tarihini vs hepsini belirteceksiniz.Hastanın gizlilik haklarının deşifre edildiğini bu kişi ile ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını aksi takdir de hastanenizşe alakalı adli merciler de hakkınızı arayarak şikayetçi olacağınızı da yazın.
Bu işlem sonucun da meydana gelecek olan durum o kişiyi disipline verirler yada uzaklaştırma alabilir veyahut işinden olabilir. Ve bu durum sizin tarafınızdan yapıldığı anlaşılır neticesinde kaynınız kv eşiniz dahil birçok kimseyle papaz olabilir yeni hamilelik süreniz de gereksiz polemiklere ve tartışmalara maruz kalabilirsiniz. Yapacağınız her işlemin sonu iyi düşünüp karar verin derim.
Karşı tarafı cezalandırırken kendinizi de üzmeyin derim.

Hic oyle dusunme. Stres faktoru ilk donem icin bebek uzerinde cok etkili.. hersey yolunda olacak diye motive et kendini..

Çok sağolun. Ailede ilişkiler gerildi bu yüzden zaten zalim ve anlayışsız ben gereksiz ve saçma(!) tepkim yüzünden dışlandım. Umrumda değil tabi ki. Hastaneye dilekçeyi verdim keşke sizin ifadelerinizle belirtseydim sinir ve dışlanmışlık duygusuyla bişeyler karaladım geldim. Gerekli bilgileri verdim tabi. En azından stajını iptal ederlerse bikaç gündür yaşadıklarımın bedelini ödemiş olur belki yaşayacaklarımın değil. 20 gün sonra yurtdışına çıkıyorum ve uzun süre yokum iletişimde de olmayacağım burdaki insanlarla sıkıntı da etmiyorum. Hemşire adayının okuluna da bildirimde bulunmayı düşünüyorum bugün ulaşamadım. Hastanedekiler çok iyi niyetliydi bi yaptırım uygulayacaklarından umudum yok açıkçası bakalım

Şimdi bu kız stajı falan yanarsa, veya ne ise bilemiyorum okul hayatından 1 yıl gidecek en iyi ihtimalle, ailesi veya saçmasapan çevresi(nedense öyle bir izlenim uyandırdı bu araştırmacı ve boş yönüyle, kısacası cehalettt) aracılığıyla size fiziksel veya manen bir zarar verir mi onu düşündüm bi an. İnşallah böyle bişey olmaz tabi ki korkutmak istemem zaten hamilesiniz. Ama cahil insandan beklenir diye aklınızda olsun. Hani belki çok düşük bir ihtimal.
Ne bileyim bir yerde pat diye karşınıza çıkıp sözlü taciz dahi yapsa gerilirsiniz.

Yasal olarak sizin hiçbir bilginizi izniniz dışında paylaşamaz diye biliyorum . .Bencede yapın aklınızdakini . Bebeğiniz hayırlı olsun bu arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…