Ağrı yok şişlik var internetteki fotolara baktım görüntü aynı uçta beyaz bi nokta ve arkası şişTükrük bezi tümörleri ağrılı olmaz
Sakin olun
Evde kendinize uğraşacak birşeyler bulun
Ve en önemlisi
#EVDEKALIN
Umarım öyledir ama tarif edilen şişlik de aynı yerdeBoşuna evham yapmayın. Stres, basit bir aft da neden olabiliyor.
O nasl geçer nasıldı siz yaşadınız mıÖfff taş olmuştur tıkamıstır kanalı şişmiştir. Forumun %99u anksiyeteli arkadas
O bir anda olmuyor öyle. Sizinki aft tarzı bi şeydir. Tuzlu su ile gargara yapın. Bana da olmustu doktor antiseptik gargara vermişti.Umarım öyledir ama tarif edilen şişlik de aynı yerde
Tam nasıldı sizin belirtilerinizO bir anda olmuyor öyle. Sizinki aft tarzı bi şeydir. Tuzlu su ile gargara yapın. Bana da olmustu doktor antiseptik gargara vermişti.
O nasıl belirti veriyor tam biliyor musunuzYumuşak doku iltihabı olabilir...kesin öyledir sakin olun
O nasl geçer nasıldı siz yaşadınız mı
Klavye ezikleri dalga geçerler illaki boşverin..
Basit bir iltihap da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyin..
Propolis damla alıp sıkın üstüne. Bir kaç güne belli olur. İnmezse randevu alıp gidin mutlaka.
Bende kasınıyorum strese girince hep kasınırım hatta kabarır vucudum.
İnternetten baksam uyuz cıkacak bılıyorum, bakmıyorum.
Belkı de uyuzumdur, kısmet.
İlgilrndiğiniz için kırmadan küçümsemeden konuştuğunuz için teşekkür ederim doktor musunuz ? Böyle bir dönemde hastaneye gitmeye korkuyorum bu konyda bana ne tavsiye edersinizYaşamadım, hastalıklarınızı da yaşayan insanların tavsiyelerine göre şekillendirmemenizi tavsiye ederim ömrünüz boyunca. ama anlattığınız semptomlar uyuyor taşa. Ucundaki beyaz şey dediginiz de taş olabilir. Ayrıca tümör dediginiz şey ağrı yapmaz, 3 günde de büyümez. Ama tıpta %100 kesin yoktur çoğu zaman, olmaz deriz birinde olur. Forumlardan medikal tavsiye almak bana kalırsa çok yanlış biraz rahatlayın diye yazıyorum. Tükürük bezinizin drene olduğu lenf nodu şişmiştir, kanserde de aynı yer şişiyor demissiniz, evet. Hangi lenf noduna drene oluyorsa herhangi bir olayda, tükürük bezinde dış gebelik bile hasıl olsa aynı yer şişer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?