İlgilrndiğiniz için kırmadan küçümsemeden konuştuğunuz için teşekkür ederim doktor musunuz ? Böyle bir dönemde hastaneye gitmeye korkuyorum bu konyda bana ne tavsiye edersiniz
Bende kasınıyorum strese girince hep kasınırım hatta kabarır vucudum.
İnternetten baksam uyuz cıkacak bılıyorum, bakmıyorum.
Belkı de uyuzumdur, kısmet.
Teşekkür ederim desteğiniz için şuraya dertleşmeye fikir edinmeye akıl akıldan üstündür deyip bir şeyler öğrenmeye geliyoru hep bi aşağılama hep bi tersleme bir şey yazmaya korlar olduö gerçektenKlavye ezikleri dalga geçerler illaki boşverin..
Basit bir iltihap da olabilir. Bir kaç gün daha bekleyin..
Propolis damla alıp sıkın üstüne. Bir kaç güne belli olur. İnmezse randevu alıp gidin mutlaka.
Teşekkür ederim branşınız nedir. Bende ra var ve cushing geçirdim bunlar da tetikler mi sizin bilginize göre pekiKulak burun boğaz doktoru değilim haddim olmayan konulara karışmak da hiç istemem. Fayda etmeye çalısırken zarar vermeyeyim. Sonuçta sizi muayene etmedim.
Bademciğim var. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)Bademciğiniz var mı? Benim bademciğim yoktur ama sürekli gümrük bezlerim şişer özellikle ilkbaharda.
Karbonatlı tuzlu suyu burnunuzdan çekin bir de gargara yapın
Teşekkür ederim branşınız nedir. Bende ra var ve cushing geçirdim bunlar da tetikler mi sizin bilginize göre peki
Tabii bilgilendirirseniz sevinirimRa ya bağlı sjögren geliştiyse ondan kaynaklı olabilir isterseniz özelden yardımcı olayım
Allah razı olsn o yüzden ekstra korkuyorum Allaha şükür sizin geçmiş sevndmDilimin altinda tukruk bezi kisti olusmustu benim de. Tukruk bezi kanalinin tikanmasi sebebiyle sisiyor. Operasyon ile alınacaktı fakat operasyona on gün kala kendi kendine indi, yok oldu. Fakat toplamda ilk olustuktan yaklasik 2 ay sonra inmis oldu. Aniden olusan sismeler kanser yani kotu huylu kist olmuyor cogunlukla. Hastaneler su an malum, korona durumlari. Gecmis olsun
Çok teşekkür ederim ben kabakulak olmş gibi hissediyorum ağrı yok şişliğin verdiği bi rahatsızlık var inşallah kötü bir durum değildir bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah :))Canım tükürük bezimde taş olmuştu aynı bahsettiğin gibi.
Çenemin altı ağrıyordu, hatta inanır misin dilimin alt kısmından küçücük taş bile çıkmıştı, ama felç geçirir gibi kötü bir agriydi.
Dr a gittiğimde ultrason tetkiki ve antibiyotik vermişti.
Aynı şeyse şayet korkma, gidebilirsen özele git geçmiş olsun.
Aminn canımÇok teşekkür ederim ben kabakulak olmş gibi hissediyorum ağrı yok şişliğin verdiği bi rahatsızlık var inşallah kötü bir durum değildir bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah :))
Ürtikersiniz büyük ihtimal.Bende kasınıyorum strese girince hep kasınırım hatta kabarır vucudum.
İnternetten baksam uyuz cıkacak bılıyorum, bakmıyorum.
Belkı de uyuzumdur, kısmet.
Oyle dusunuyorum bende. Su sıra gundem yuzunden olsun kısısel sıkıntılarım olsun fazla geldi stres. Bacaklarım yara oldu ozellıkle.Ürtikersiniz büyük ihtimal.
Arkadaşlar çok kötü hissediyorum. Tersleyip beni netten teşhis koymak üzerinden üzecekseniz lütfen yazmayın kalp kırmayın boşuna... Böyşe bi zamanda çok değişik bir hastalığa yakalandım sanırım.
3 gün önce dilimin altındaki tükürük bezim avımaya başladı dün şişti bugün biraz daha şişmişti az önce farkettm ki çenemin altı da şişmiş. İnternetten belirtilere baktım ve tükürük bezi tümörü olabileceğinden korluyorum. Zaman geçirmeden öüdehale edilmeli yazıyor tek tedavi cerrahi diyor bunun anlamı ameliyat mı bu zamanda çok riskli çok korkuyorum napıcam ben napıcam aaah napıcam
Ben yazicaktim , tas olmustur tukuruk bezinizdeÖfff taş olmuştur tıkamıstır kanalı şişmiştir. Forumun %99u anksiyeteli arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?