HAstaneye ziyarete Gelenlere NE ikram ediceksiniz ?

esencim nasıl yapıcak arkadaşın çok güzelmiş bayıldım
kurabiyelerini kendi yapıp kalıplara koyacak kalıplarınıda metal saçtan yapmış
üstündeki renkli kısımda şekermiş şeker hamuru yumuşak oluyormuş istediğin şekli verebiliyormuşsunn
kıız esen bunlar kurabiye mi?? oyy oyy oyy yerim ben onları:roflol:

hastaneye gelirsen yersin şekeriimm:roflol::roflol:

ay sağol canım ne güzel olmuşhihoyyyt

marylin çok güzel olmuş ellerine sağlıkk

güle güle dağıtın canım çok güzel

çok tatlı olmuş canım ellerine sağlık

marylın cok guseller ellerıne saglık...
gule gule dagıtırsın ınşallah defnemızın sekerlerını....

sağolun canlarım a.s.

http://img177.imageshack.us/img177/9724/babyshoesplain1ah1.jpg
kızlar hastane de dağıtacağım bebek kurabiyeleri badi ve biberon şeklinde de olacak arkadaşım yapacakkk yorumlarınızı bekliyorum

esencim çok değişik bir şey ya ne şanslısın böle arkadaşların var

:roflol::roflol:Bendemi gelsem napsammm,aşerdim şimdiiicokacimcoook :roflol::roflol:

Selam kızlar,
Daha hamişliğin başındayım ama şimdiden hazırlıklara başladık biz. Ekim bebeği olacak kızım kısmetse. Anneannem çok minik patikler ördü 3-4 santimlik değişik renklerde. Bebek patiğinin minyatürü. ıçlerine badem şekeri koyacağız tül içinde. Hem hastaneye gelenlere hem de mevlütte dağıtacağız. Geldiğinde resmini de koyarım.
Sizinkileri de çok beğendim. Rabbim herkesin meleğini hayırlısıyla kavuştursun.

merhaba canım nasılsın Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah bebişini bizimde az kaldı hazırlıklar bitti çoğumuzuna.s.

merhaba canım nasılsın Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin inşallah bebişini bizimde az kaldı hazırlıklar bitti çoğumuzuna.s.

Selam Ilgıncım, sizleri okudukça bize hem yol gösteriyor yaşadıklarınız hem de heyecanlandırıyor. Allah'ım hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…