HAstaneye ziyarete Gelenlere NE ikram ediceksiniz ?

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızımın şeker ağacı teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Bu da altın yastığı hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

çok güzel olmuş pınarcım benim çok hoşuma gitti nazar değecek valla kuzularımıza çok süsledik çooooooook

pınar ne hoşmuş kız şekerler,çok ilginç olmuş ilk kez sende gördüm valla
inş güle güle dağıtmak nasip olur,altın yastığınızda şekerler gibi süper valla

çok güzel olmuş pınarcım benim çok hoşuma gitti nazar değecek valla kuzularımıza çok süsledik çooooooook

pınarım çokk güzel olmuşş eline sağlık bitanem güle güle dağıt :))

eline sağlık bitanem. güzel günlerinizde dağıtın inşallah!

canım çok tatlı gözüküyorlar.Senin tarzın olmuş yine zaten böyle bişey bekliyordum senden.ellerine sağlık

oyy cok seker olmus hepsiiii :) güle güle dagitin kizlar hepiniz

pınar ne hoşmuş kız şekerler,çok ilginç olmuş ilk kez sende gördüm valla
inş güle güle dağıtmak nasip olur,altın yastığınızda şekerler gibi süper valla

Çok tşk ederiz teyzoşlarımızzzzzz a.s. a.s. a.s. Valla hep hazır alcaz biblolulardan diye son dakikaya bırakmıştım. İyiki de kendim yapayım demişim a.s Daha iyi oldu hem fiyat bakımından , hemde daha değişik bişey oldu hihoyyyt

pınarcım çok güzel olmuş güle güle dağıtın bitanem şekerlerinizi yastığınızda altın dolsun inşallah:))

pınarcım çok güzel olmuş güle güle dağıtın bitanem şekerlerinizi yastığınızda altın dolsun inşallah:))

Sağol canım benim a.s. Amin amin hepimizin yastıkları dolsun taşsın inşallah kaydirigubbakcemile3

pınarcımm ellerine sağlık çok hoş olmuşlar..bende isterimm şekerlerdennn:)))))))))))))

Aşkolsun bacım. Yollarım tabi ne demek a.s.

hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt Kızımın şeker ağacı teyzeleri hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

cnm çok güzel olmuş valla ellerine sağlık,bende gidip alıyım barii
ama ben çikolata alıp üstüne bebek koymayo düşünüyorum
benim mevlüt ve hediye için aldıklarım hazır ama onlara şeker koymucam arkalarında magnet var hatıra olarak saklasınlar diye..bende resmini ekliyim barii

pınoş,ilgın şekerleriniz çok hoş olmuşş güle güle dağıtıın.ıçlerine şekermi koydunuz lavantamı.Ben şeker koymaya kıyıyorum yaa.okadar uraşcam bozup şekeri yiycekler .lavantayı hiç olmadı saklarlar diye düşünüyorum.şekerleride süslü bir sepet yada tepside ikram ederim daha iyi olmazmı sizce.

Sağolasın canım. Al tabi. Benim aldığım mağaza küçücük bi yer. Ama bu şekerler ve bebek odası süslemesiyle ilgili ne ararsan var. Acaip güzel yani. Tavsiye ederim tatlım a.s.

Sağol bacım. Ben şeker koydum. Sedefli uçuk pembe renginde, içi badem ve bol çikolatalı şeker koydum. Lavantayı kendim sevmediğim için tercih etmedim canummm a.s.

Senin dediğin şekilde de olur tabi neden olmasın yerimseniben

Pınarcım çok orjinal ve güzel olmuşlar cnm, aferin sana,eline sağlık :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…