Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

Ben de öyle demiştim de yorumlara baktım kız dolmuş taşıran da bu olmuş
Konu içinde asıl meseleler yazılmış olsaydı ona öneride buluna bilirdik. Konuda sebep bu görünüyor banada ortada elle tutulur sebep yokmuş gibi geldi.Konuya göre yorum yaptım :))

Son düzenleme:
Erkek arkadaş da hasta

Uyarı üzerine okudum yorumları. Keşke asıl cimrilik kısmını konuya dahil etseydiniz
Cimri erkeklerden kaçın kurtarın kendinizi hatta ardınıza bile bakmayın.
Şimdi ona sorsanız tutumludur. Cimrilikle pek Bi karıştırılır kendileri

Ay ne var bir parça verince demekki canj istemiş o an sizden istemiş ben sevgilimden isteyeceğim vermeyecek yemişim öyle sevgiliyi ne oluyor yanı verince bitti mi yenisini almak zor mu

Ay ne var bir parça verince demekki canj istemiş o an sizden istemiş ben sevgilimden isteyeceğim vermeyecek yemişim öyle sevgiliyi ne oluyor yanı verince bitti mi yenisini almak zor mu

Yenisini almak ? İyice okudunuz mu ? Bir şey alınmamış hasta olan dedeye özel hasta için köfte yapılmış. Hepsini adama verip dedeye kaşarlı İnegol köftesi mi yaptıracaklar ?

Hani bazen insan düşünemez olur ya da düşünür ama uygulayamaz ya öyle bir donemdeydim. Kendime yeni geliyorum. Birikmislere son damla oluyor bazi durumlar. Bu da öyle bir durum oldu ayrıldık. Aynı şehirde değiliz belki de bu yüzden bitmedi bir türlü.

düşüncesiz bir insanmış. bu cevabı aldığında mahcubiyet hissedeceğine bir de trip mi yapıyor? hem düşüncesiz hem de arsızmış o vakit.

Evet ayrı şehirlerde olunca insan vakit geçiremedim tanıyamadım diye düşünüp ayrılamıyor.
Ama adamın cidden elle tutulur yanı yok okuduğum kadarıyla.
Umarım yeniden barışmazsın bu pintiyle.

düşüncesiz bir insanmış. bu cevabı aldığında mahcubiyet hissedeceğine bir de trip mi yapıyor? hem düşüncesiz hem de arsızmış o vakit.

Evet acaba ben yanlış mi yapıyorum dedim bi an. Sonra düşündüm gitseydim aksine ben bir seyler yaparım hasta için. Yemek yiyemedigini biliyor zaten. Bir de karnını doyurmaya gelmiş. Üstüne trip atıyor.

Evet beleşçi ve gurbette hastanede yatıyoruz evimiz başka şehirde gidemiyoruz oralarda kalıyoruz. Köfte yemek zor değil gitsin dışarıda parasıyla yesin.
Ya kendi yemesini geçtim aksine sana yardımcı olması lazımdı.Sen bu süreçte yemekle uğraşma ben hallederim dışardan diye ama adam yemeğe çöküyor ne utanmaz.

Keske bu kadar tepki göstermeseydiniz insanın bazen çok çekiyor nefsini köreltmek amacli bir lokma verip begendiysen sana da yaparım deseydiniz... Tabiki haklısınız hasta bir insanin yemegi bir tek kofte yiyor demissiniz ama erkek arkadasinizin kisiligini az cok biliyorsunuzdur bu olaya bu kadar sasirdiginiza gore kendisinden beklenmeyen bir hareket yapmis sizde biraz daha ince dusunup o an onun da gonlunu yapabilirdiniz... Demekki bir anlik canı cekmis adamin. Ne acligini koymussunuz ne gorgusuzlugunu yazik adama

Gerçekten cimri biri. Sasirmamin nedeni bana trip atması. Ondan hicbir sey istemiyorum yapmasın da. Sadece düşünceli olsun istiyorum onu da olamıyor. Benim de canım bazen bir şey çekiyor gidip alıyorum. Ama karnım aciktiginda ayda bir defa buluşuyoruz hadi gidelim yemek yiyelim demiyor. Cok pahalı dışarıda yemeyelim bimden hazir doner alalim pismis oluyor zaten, ekmegin arasina koyup parkta yiyelim diyor. Sanki ona odetcem tüm hesapları.

Oyleyse sizden ozur dilerim gercekten cok ayip etmis. Hani tek basinizayken bunlari yapsa neyse de ailenizin yaninda sizide kucuk dusurmus.. Bence siz bir an once sıyrılın bu adamdan kucuk hesaplar pesine dusen insan ile vaktinizi bosa harcamayin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…