Hastanın yemeğinden isteyen erkek arkadaş

Evet aslında onun karakterini bildigim icin, o kofteyi neden istedigini bildigim icin moralim bozuldu.
Seni çok iyi anlıyorum bir sevgilim vardı cimrinin tekiydi bir gün beni şaşırttı sana yemek ısmarlayacağım dedi kabul ettim buluşmaya gittiğimde arabada beni bekliyordu köfte ekmek almış oturup bir parkta yeriz dedi ne yapayım kabul ettim bense bir restorantta falan otururuz diye düşünmüştüm o gün tek tesellim ünlü bir köfteci olmasıydı ama ne çare ...

Tek basımayken bunlari yaptı aslında, disaridayken söyledi getirde yiyelim dedi. Huylarını bilmesem tamam canı istemiş diyecektim ama malesef oyle diyemiyorum.

Boğazını tutsun canım iki dakika da ne olacak sanki! :) O köfteden de yemeyiversin.
Emzikli kadın mı ya da hamile mi?
Yeni ameliyattan çıktım hasanede oda arkadaşıma muz getirmişler bana da vermek istedi illa muzu çok sevdiğim halde ona kalsın diye arsızlık olur diye yemedim yani bu adama ne denir ki mezarcı denir sanırım

düşündüm düşündüm de canı çekmiş ne var bunda diyemedim.ne kadar açta olsam hastanede getir yiyelim diyemem. yok bukadarı rahatlık ve düşüncesizlik.

Bende öyle düşünüyorum. Dışarıda daha lezzetlisi var. Ayrıca o geldiğinde ona kokmadı bile. Dedem sadece köfte yiyebiliyorum dedi. O sözü duyunca istedi.

Kofte ismarlamış en azından bana bimden tavuk döner ısmarladı sanırım. Sanırım dedim çünkü bende ödemiş olabilirim.

Yeni ameliyattan çıktım hasanede oda arkadaşıma muz getirmişler bana da vermek istedi illa muzu çok sevdiğim halde ona kalsın diye arsızlık olur diye yemedim yani bu adama ne denir ki mezarcı denir sanırım

Sizde hastaymışsınız ondan bir sey olmaz da. Bu kofte gormedi. Dedem sadece köfte yiyebiliyorum diyince köfte istedi. O sözü duyunca istedi.

Kofte ismarlamış en azından bana bimden tavuk döner ısmarladı sanırım. Sanırım dedim çünkü bende ödemiş olabilirim.
Şuan halen görüştüğüm kişi de cimri sayılır kendince tutumlu tabii bir gün yemek ısmarlamak için görüştük güya bana yemek ısmarlayacaktı biraz çarşıda dolaştıktan sonra hadi BİM'den sucuk alıp bende kızartırız dedi ee Doğal olarak benim moral bozuldu anladı bu bozulduğumu tamam dışarda yiyelim dedi bir önemi yok desem de burda her yeri biliyorum yakın çevrede başka bir ile gidelim dedim kabul etti gittik yedik hesabına o ödedi dönüşte keşke sende sucuk yapsaydık dedim ama Nasıl bozuldu lakin belli etmemeye çalıştı ama benziniydi yemeğiydi girdi ona iyi oldu cimri olmasaydı

Bende öyle düşünüyorum. Dışarıda daha lezzetlisi var. Ayrıca o geldiğinde ona kokmadı bile. Dedem sadece köfte yiyebiliyorum dedi. O sözü duyunca istedi.
inanmıyorum ya. bunu yorumları okumadan yazmıştım.. yani cimri olmasa bile ayıp. şimdi dahada nefret ettim kurtulman iyi olmuş.

Kabul etmiş götürmüş yedirmis falan... Benimkinde nerdeeee... yemeği dışarıda yiyelim dese para gidecek der açık açık söyler. Ama biz daha yeni tanışıyoruz. Biraz özenli olmalı bazı şeyler. Böyle düşünüyorum. Resmen parkta kendimiz döner yaptık. Bana evden yemek getir dedi. Suan ne salakmisim diyorum

hadi evden getirmek bazen romantik otantik olurda adamı tanıyınca gıcık veriyor

Düşünsene elinde tencere buluşmaya gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…