Hata bende mi ben mi yanlış düşünüyorum

Linatuna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
24
3
1
4 yıllık evliyim eşimin ailesi birbirlerine çok bağlı haftada 4 gün beraber zaman geçiyoruz kayınvalidem ailenin sözcüsü gibi eltim o gelmeden kendi ailesine gidemiyor eltimin etrafta çok akrabası var ama benim burda kimsem yok kayınvalidem eltimle eltimin akrabasına gideceği zaman beni çağırıyor bende gitmek istemiyorum fazla tanımıyorum açıkçası eltimin akrabasına gitmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum ama eşimin ailesi eşime senin karın bir yere gelmiyor o kimseye gitmezse kimse ona gelmez diye dolduruyorlarmış ben eşimin ailesine ne zaman gidilse gidiyorum hatta kendi ailemden önce onun akrabalarini ararım kandillerde ama eltimin ailesine gitmedim diye soğuk oluyorum allah aşkına siz mecbur musunuz sürekli eltiniz gidiyor diye onunla akrabasına gitmeye deliricem acaba suç bende mi diye düşüyorum eşime diyorum mecburmuyum ben diye değilsin o zaman savun kendini diyor ben mi savunayim diyor senin yüzünden bana laf söylüyor lar sürekli diyorlar ne yapmalıyım akıl verin bana ben mi yanlış düşünüyorum

Kv ye söyleyin sizin aileniz tamam ama elti ailesine mecbur değilim diye . Ki mecbur değilsiniz yeri gelir kv ninkine bile gitmek istemez insan .illa heryere gidilmek zorunda degilki

Valla benim kv'de de ilk evlendiğimde her gittiği komşuya beni de götürmek isterdi. Geleni benle ağırlamak isterdi. Eşim dedi heves ediyor 1-2 gittim baktım beni de kendi etrafına katmaya uğraşıyor. Bi yolunu bulup dedim ben yaşıtım olmayan tanımadığım etmediğim insanlar ben onlarla ne paylaşıcam yolda görüp selamımı veririm de günlük arkadaşlık yapamam dedim. Ne kadar anladı bilmem zaten aramız limoni. Bayağıdr gitmedim kimseye.

Ya çalışın ya da halk eğitimin kursu falan bir yer bulup gidin. Yoksa kaçamazsınız.

bir zahmeteşin sana söyleyecegıne anasına söylesin
ne gerek var diye ,
senın yuzunden ben laf yiyorum diyeceğine , tövbe yarabbim

4 yıllık evliyim eşimin ailesi birbirlerine çok bağlı haftada 4 gün beraber zaman geçiyoruz kayınvalidem ailenin sözcüsü gibi eltim o gelmeden kendi ailesine gidemiyor eltimin etrafta çok akrabası var ama benim burda kimsem yok kayınvalidem eltimle eltimin akrabasına gideceği zaman beni çağırıyor bende gitmek istemiyorum fazla tanımıyorum açıkçası eltimin akrabasına gitmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum ama eşimin ailesi eşime senin karın bir yere gelmiyor o kimseye gitmezse kimse ona gelmez diye dolduruyorlarmış ben eşimin ailesine ne zaman gidilse gidiyorum hatta kendi ailemden önce onun akrabalarini ararım kandillerde ama eltimin ailesine gitmedim diye soğuk oluyorum allah aşkına siz mecbur musunuz sürekli eltiniz gidiyor diye onunla akrabasına gitmeye deliricem acaba suç bende mi diye düşüyorum eşime diyorum mecburmuyum ben diye değilsin o zaman savun kendini diyor ben mi savunayim diyor senin yüzünden bana laf söylüyor lar sürekli diyorlar ne yapmalıyım akıl verin bana ben mi yanlış düşünüyorum
Saçma tabiki.
gitmek zorunda da değilsiniz.
Mantık zaten yanlış gitmezse kimse gelmez ne ya
E gelmesinler belki siz bundan hoşnutsunuz.

Gitmeyin

Kv ye bunu dört yıldır daha söylemediniz mi

Benim X in akrabasında ne işim var hatta senin ne işin var diye

X gitsin kendi akrabasında otursun Kv de olmadan

Kimse beni bir yere götüremez hatta gidesim varsa da gitmem öyle ısrarla götürürse

Kv iyi niyetli senin de çevren olsun gelenin gidenin olsun diyorsa da onun gittiği bir ortamda çevre edinemeyeceğini senin Kv hanımın gelini değil ayrı bir birey olarak tanınacağın ortamlara girmek istediğini söyle

Çözüm cici gelin olma

Eltimin akrabasına gitme Kv her çağırdığında gitme haftada 4 Kv ye hiç gitme

Mesafe candır

Başta koymamışsın madem yavaş yavaş koy beni eşime şikayet etme ben çocuk değilim o da velim değil derdini bana söyle diyerek başla

eltinin akrabası ne alaka yani. kv arkadaşı eşi dostu olurda hadi sende gel der anlarım aradaa,taa eltinin akrabalarına gerek yok bence. ha gidersin arada sırada binde bir sürekli olmaz. eşin doğru diyor sen söyle ben eltimin akrabasına sürekli gitmek istemiyorm anne ben uymuyor bu tarz şeyler bana de geç bence. bende anlaşamadığım zamanda eşime dertlenirdm oda kedin söyle araya koyma beni die die die sonunda bende öyle oldum. hoşuma gitmiyo mu gelmek istemio muyum yok anne ben gelmeyim yada yok ben böyle beğendm böyle istedim vs diyip kestiriyorm isterse yanlış anlasınlar takmıorum açıkcası.

Eltime gittim de akrabası kaldı. Ne saçma beklentiler. Çok komik. Daha neler yani. Elti kim, akrabası kim olsun?

Vallahi öyle susmakla olmaz.
Cagirildiginiz zaman kayinvalidenize
" Eltimin akrabasından bana ne anne tanımam etmem siz gidin bana dokunmayın " diyebilirsiniz.
En azından bir daha sormaya gerek duymaz.

Herhalde insanlar sustukça karşı taraf daha nasıl genişletebilirim sınırları konusunda çığır açıyor.
Eltinin akrabalarından size ne ?
Siz gerekli yerlere zaten gidiyormuşsunuz.
Konu hakkında nazik bir üslup ile konuşun.

Back
X