4 yıllık evliyim eşimin ailesi birbirlerine çok bağlı haftada 4 gün beraber zaman geçiyoruz kayınvalidem ailenin sözcüsü gibi eltim o gelmeden kendi ailesine gidemiyor eltimin etrafta çok akrabası var ama benim burda kimsem yok kayınvalidem eltimle eltimin akrabasına gideceği zaman beni çağırıyor bende gitmek istemiyorum fazla tanımıyorum açıkçası eltimin akrabasına gitmek zorunda olduğumu da düşünmüyorum ama eşimin ailesi eşime senin karın bir yere gelmiyor o kimseye gitmezse kimse ona gelmez diye dolduruyorlarmış ben eşimin ailesine ne zaman gidilse gidiyorum hatta kendi ailemden önce onun akrabalarini ararım kandillerde ama eltimin ailesine gitmedim diye soğuk oluyorum allah aşkına siz mecbur musunuz sürekli eltiniz gidiyor diye onunla akrabasına gitmeye deliricem acaba suç bende mi diye düşüyorum eşime diyorum mecburmuyum ben diye değilsin o zaman savun kendini diyor ben mi savunayim diyor senin yüzünden bana laf söylüyor lar sürekli diyorlar ne yapmalıyım akıl verin bana ben mi yanlış düşünüyorum