• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata ettim nasıl telafi edilir?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
İyi akşamlar, çok üzgünüm öncelikle. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum. Birbirimizin geçmişiyle ilgili meseleleri konuştuk kapattık. Bugun onun geçmişindeki bir kızdan konu açıldı(kız benim işyerime geldi bir bahaneyle maksat beni görmekti sanırım) güldük geçtik. Bende bunu konuşunca benim eski sevgilim bizi yolda gördü onu söyledim. Biliyorum ki çok saçma. O an boş bulundum resmen ve böyle saçma birşey söyledim.

Kıyamet koptu. Özür diledim. Senin için önemsizse neden söyledin durduk yere dedi. Bir sebebi var falan dedi. Bende böyle demesine sinirlendim bağrıştık biraz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum şu an. Çok üzgünüm.

böyle mini mini şeyler için kavga etmeyi nasıl başariyorsunuz ? alt tarafı görmüş sende söylemişsin ne var bunda. piiiiirens ve piiiremses

edit: aşağıda arkadaşlar da söylemiş de bende söylemeden geçmeyeyim. sen onunkini görüp üzerine kakara kikiri yapılırken sorun yok da sana gelince neden hala hula yapılıyor ? vermeyin şu fırsatı şunlara vermeyinnn

Son düzenleme:
Bir daha bu tür konulara girmeyin. Neden Gecmişi Açıp durursunuz bilmem. Evlenince Birbirinizin geçmişini Yüzüne vurur durursunuz artık. Erkekler bu konuda uzman malesef. Bütün Nişanlı Sevgili Çiftlere benden Kücük bir Abla kardeş Tavsiyesi Geçmişinizi Aile Sırlarınızı şu erkek milletine anlatmayın...

Eski sevgiliniz sizi görmediği halde mi oyle dediniz tam anlayamadım?

İyi akşamlar, çok üzgünüm öncelikle. Fikirlerinize ihtiyacım var.

Nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum. Birbirimizin geçmişiyle ilgili meseleleri konuştuk kapattık. Bugun onun geçmişindeki bir kızdan konu açıldı(kız benim işyerime geldi bir bahaneyle maksat beni görmekti sanırım) güldük geçtik. Bende bunu konuşunca benim eski sevgilim bizi yolda gördü onu söyledim. Biliyorum ki çok saçma. O an boş bulundum resmen ve böyle saçma birşey söyledim.

Kıyamet koptu. Özür diledim. Senin için önemsizse neden söyledin durduk yere dedi. Bir sebebi var falan dedi. Bende böyle demesine sinirlendim bağrıştık biraz.

Ne yapmalıyım bilmiyorum şu an. Çok üzgünüm.
Beyfendinin eski sevgilisine gülüp geçiyorsun, ama seninki olunca paşam olay çıkarıyor. Bu çifte standardı sorgulayacaksın tabi.

Eskileri konuşmak baştan gereksiz ama nişanlinizin eski sevgilisinin sizi görmeye geldiğini konuşup bunun üzerine gülebiliyorsunuz da neden sizin eski sevgilinizi sadece görmüş olduğunu söylediniz diye kıyamet kopuyor? Üstüne özür diliyorsunuz 🙄

Huzur istiyorsan pek eskileri açma bence nasıl olsa konuyu kapatmışsınız daha dikkatli ol bundan sonra

Eskileri konuşmak baştan gereksiz ama nişanlinizin eski sevgilisinin sizi görmeye geldiğini konuşup bujuny üzerine gülebiliyorsunuz da neden sizin eski sevgilinizi sadece görmüş olduğunu söylediniz diye kıyamet kopuyor? Üstüne özür diliyorsunuz 🙄
Görmeye geldiğini de ben söyledim, o da ben bu konuları açmıyorum sen açıyorsun diyip sinirlendi

Back
X