- 14 Ağustos 2018
- 21.008
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.496
- 598
iğnelemelik bi durum yok yaşlar 15 civarı gibi duruyo kavga çıkartmaya yer aramış karşılıklı ergenlik yapmışsınız.yani iğnelemeden yorum yapılmıyor mu burada?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iğnelemelik bi durum yok yaşlar 15 civarı gibi duruyo kavga çıkartmaya yer aramış karşılıklı ergenlik yapmışsınız.yani iğnelemeden yorum yapılmıyor mu burada?
Gerçekten saçmaymış görmüşse ne var bunda bundan normal ne var? Onun eski sevgilisi bilerek dibinize kadar gelmiş bu daha tartişma sebebi benceYok gördü bende gördüğünü söyledim
Eskiler asla açılmaz ilişkideİyi akşamlar, çok üzgünüm öncelikle. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Nişanlıyım. Nişanlımı çok seviyorum. Birbirimizin geçmişiyle ilgili meseleleri konuştuk kapattık. Bugun onun geçmişindeki bir kızdan konu açıldı(kız benim işyerime geldi bir bahaneyle maksat beni görmekti sanırım) güldük geçtik. Bende bunu konuşunca benim eski sevgilim bizi yolda gördü onu söyledim. Biliyorum ki çok saçma. O an boş bulundum resmen ve böyle saçma birşey söyledim.
Kıyamet koptu. Özür diledim. Senin için önemsizse neden söyledin durduk yere dedi. Bir sebebi var falan dedi. Bende böyle demesine sinirlendim bağrıştık biraz.
Ne yapmalıyım bilmiyorum şu an. Çok üzgünüm.
Kiskanmistir belki ama benim aklıma buna bile kızan biri yarın nelere kızmaz ki dedirttiSoyle ona cabuk yaslanır Bukadar takarsa.
Ince hastalığa tutulur.
Eski sevgilim beni yolda gordu cumlesıne neden kızar ki insan?Kiskanmistir belki ama benim aklıma buna bile kızan biri yarın nelere kızmaz ki dedirtti
Tabi ki gulecek.. hem de agzi kulaklarina bile varmistir.. Erkek ya kendisi.. Egosu oksanmistir.Beyfendinin eski sevgilisine gülüp geçiyorsun, ama seninki olunca paşam olay çıkarıyor. Bu çifte standardı sorgulayacaksın tabi.
Güvensizlik mesela olabilir mi ?Eski sevgilim beni yolda gordu cumlesıne neden kızar ki insan?
Hep kadınlar bastırılan susturulan taraf oluyor malesefSaçmalamayınız kuzum rica ederim.
Gönlü alınması gereken biri varsa o da sizsiniz.
Çok sevgili nişanlınıza kırgın olmanız gerekiyor şu an.
O düşünsün aranızı düzeltmeyi çünkü buna düpedüz psikolojik şiddet diyorlar.
İlerleyen zamanlarda konuşmaya bile çekinen özgüvensiz biri olabilirsiniz.
Herifin eski sevgilisi hayalet gibi etrafta dolaşıyor meraklı meraklı bakıyor, kızın eski sevgilisi yoldan geçse kabahat.Tabi ki gulecek.. hem de agzi kulaklarina bile varmistir.. Erkek ya kendisi.. Egosu oksanmistir.
Nefretlik zihniyet..
Yaslar kac acabaGüvensizlik mesela olabilir mi ?
15Yaslar kac acaba
Bir de bunun uzerine konu sahibi hata yaptim, nasil telafi ederim diyorHerifin eski sevgilisi hayalet gibi etrafta dolaşıyor meraklı meraklı bakıyor, kızın eski sevgilisi yoldan geçse kabahat.![]()
Bir de bunun uzerine konu sahibi hata yaptim, nasil telafi ederim diyorozur dileyecek yani. Nefret ediyorum boyle cifte standarttan..
Boyle cifte standart yerine kendını bu sekilde ezdırene mi kızsak acaba.Bir de bunun uzerine konu sahibi hata yaptim, nasil telafi ederim diyorozur dileyecek yani. Nefret ediyorum boyle cifte standarttan..
Dilemiş bile, geçmiş olsun....Bir de bunun uzerine konu sahibi hata yaptim, nasil telafi ederim diyorozur dileyecek yani. Nefret ediyorum boyle cifte standarttan..
Saka yaptı 15 dıyePardon nefretim geri kacti..
Dilemiş bile, geçmiş olsun....