- 2 Ağustos 2018
- 269
- 127
- 23
- 35
- Konu Sahibi Elbasantava
3 yıllık ciddi bi ilişkim vardı
Biraz çekingenim çok yakınlaşmam o yüzden
Çok iyi efendi beni el üstünde tutan çok değer veren asla yanlışı olmayan pırlanta gibi bi insandı
Kendimi hep çok şanslı hissederdim
Ailesi teyzeleri halaları bile benim için ayrı ayrı değerliydi kocaman mutlu bi aile gibiydik daha evlenmeden bile
Huzur neşe içinde kalabalık bi ailem olacaktı
Fakat ben ayrıldım
Çünkü her akşam aynı yatağa girecek olduğum eşim olacak kişi ile ilgili başka konuların da önemli olduğunu düşündüm
Azcık yakınlaşınca farkettim ki çok ter kokuyordu temizliğine dikkat ettiği halde tahammül edemeyeceğim bi kokusu vardı
Bunu farkettikten sonra başka şeyler de gözüme batmaya başladı
Mesela boyu kısaydı çok şişmandı karşı cins olarak asla çekici gelmiyordu heyecan duyamıyordum kendimi ilerde onla değil eş ilişkisi yaşamak aynı yatakta uyurken bile düşünemiyordum
Farklı şehirlerde olduğumuz için ziyarete gelince bende kalırdı
Salonda yatardı
Öğlen iki den önce uyanmazdı sinirimden ağlardım
Genel tavrı hep miskin gibiydi
Sohbet etmeye bile üşenir sus pus kalırdı
Ama bana aşkla bakardı
Sabah uyandığı o odanın kokusunu anlatamam midem bulanırdı
Yattığı yastıklardan tiksinirdim gider gitmez makinaya atardım çünkü su gibi olurdu ve bembeyaz iz yapardı çarşaflarda çamaşır suyu gibi rengini alırdı
Kamburdu baya
Tuvaleti aşırı pis kullanırdı midem bulanırdı
Bi yemek yerdik on kişilik yerdi
Ben yapamayacağımı anladım ve ayrıldım ama. Dediğim gibi çok iyi bir insan ve harika bi ailelerdi
Şimdi aklıma geliyor acaba ben geleceğimi mutlu olacağım ailemi mi mahvettim hata mı ettim acaba diye
Yorum alabilir miyim
Biraz çekingenim çok yakınlaşmam o yüzden
Çok iyi efendi beni el üstünde tutan çok değer veren asla yanlışı olmayan pırlanta gibi bi insandı
Kendimi hep çok şanslı hissederdim
Ailesi teyzeleri halaları bile benim için ayrı ayrı değerliydi kocaman mutlu bi aile gibiydik daha evlenmeden bile
Huzur neşe içinde kalabalık bi ailem olacaktı
Fakat ben ayrıldım
Çünkü her akşam aynı yatağa girecek olduğum eşim olacak kişi ile ilgili başka konuların da önemli olduğunu düşündüm
Azcık yakınlaşınca farkettim ki çok ter kokuyordu temizliğine dikkat ettiği halde tahammül edemeyeceğim bi kokusu vardı
Bunu farkettikten sonra başka şeyler de gözüme batmaya başladı
Mesela boyu kısaydı çok şişmandı karşı cins olarak asla çekici gelmiyordu heyecan duyamıyordum kendimi ilerde onla değil eş ilişkisi yaşamak aynı yatakta uyurken bile düşünemiyordum
Farklı şehirlerde olduğumuz için ziyarete gelince bende kalırdı
Salonda yatardı
Öğlen iki den önce uyanmazdı sinirimden ağlardım
Genel tavrı hep miskin gibiydi
Sohbet etmeye bile üşenir sus pus kalırdı
Ama bana aşkla bakardı
Sabah uyandığı o odanın kokusunu anlatamam midem bulanırdı
Yattığı yastıklardan tiksinirdim gider gitmez makinaya atardım çünkü su gibi olurdu ve bembeyaz iz yapardı çarşaflarda çamaşır suyu gibi rengini alırdı
Kamburdu baya
Tuvaleti aşırı pis kullanırdı midem bulanırdı
Bi yemek yerdik on kişilik yerdi
Ben yapamayacağımı anladım ve ayrıldım ama. Dediğim gibi çok iyi bir insan ve harika bi ailelerdi
Şimdi aklıma geliyor acaba ben geleceğimi mutlu olacağım ailemi mi mahvettim hata mı ettim acaba diye
Yorum alabilir miyim