Hata mı ettim:(

cokmuzor

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
1.202
2.527
83
Merhaba . Sürekli olarak aynı ortamda olduğum bir arkadaşım vardı , çocuklarımız da oynuyordu . Derken benimki ağlayarak geldi burnuma vurdu bana da o… çocuğu dedi , dedi ve burnu kanıyordu :KK43: daha önce de burnunda sıkıntı vardı , neyse bende çocuğa yaklaşıp canım bak birbirimize vurmadan oynayalım , arkadaşının burnunda sorun var çünkü dedim çocuk bana da vurdu :KK43: derken annesine söyledim mecburen , annesi de bıktım senin bu hareketlerinden deyip çocuğu dövdü
Kadından özür mü dilesem çocuğa çok vicdan yaptım keşke demeseydim ama bu defa da , benimkine bi daha vurursa kemiği zaten eğri daha büyük sıkıntı yaşamaktan korktum :KK43:

Merhaba . Sürekli olarak aynı ortamda olduğum bir arkadaşım vardı , çocuklarımız da oynuyordu . Derken benimki ağlayarak geldi burnuma vurdu dedi ve kanıyordu :KK43: daha önce de burnunda sıkıntı vardı , neyse bende çocuğa yaklaşıp canım bak birbirimize vurmayalım dedim çocuk bana da vurdu :KK43: derken annesine söyledim mecburen , annesi de bıktım senin bu hareketlerinden deyip çocuğu dövdü
Kadından özür mü dilesem çocuğa çok vicdan yaptım keşke demeseydim ama bu defa da , benimkine bi daha vurursa kemiği zaten eğri daha büyük sıkıntı yaşamaktan korktum :KK43:

Aynı ortamda bulunmayacaksınız ya da çocukları oynatmayacaksınız. Başka çözümü yok bu işin

Asıl size hirslanmis bence, iyi yapmışsınız. O çocuğa etrafı koruyacak anneyi uyaracak. Sizinki çocuk değil mi ona günah değil mi

Özür dilenecek bi durum yok. Çocuğunun terbiyesini bi şekilde verecek. Yöntemi kendisini alakadar eder. Bazıları karsıdakine sinirlenip çocugunu dövüyor. Sen suçlanasın diye yapmış zaten

Öyle mi ???
Gerçekten mi yani bu hiç aklıma gelmedi
çünkü aklı başında kim olsa üzülür o çocuğa yapılana
ben zaten başedemiyorum bu çocukla birde gelip şikayet etmesin diye yapıyordur
tabiki söyleyeceksiniz çocuğunuzu koruyacaksınız

Ay şimdi okudum bir de küfretmiş çocuk. Çok terbiyesiz bir aile bu belli ki. Görüşmeyin. Görüştürmeyin. Çocuğunuz bu çocuktan şiddet ve küfür mü öğrensin istiyorsunuz bir de özür dileyeceksiniz. Ben böyle bir aileye selam vermem saçmalamayın lütfen ve silin bı aileyi

Ay şimdi okudum bir de küfretmiş çocuk. Çok terbiyesiz bir aile bu belli ki. Görüşmeyin. Görüştürmeyin. Çocuğunuz bu çocuktan şiddet ve küfür mü öğrensin istiyorsunuz bir de özür dileyeceksiniz. Ben böyle bir aileye selam vermem saçmalamayın lütfen ve silin bı aileyi
Yok oynama dicem artk
Yanş ne yapayım çok vicdan azabı da çektim baya baya vurdu yaaa müdahale etmeye çalıştım işte tamam anladı canm yapma valla falan dşye ama bana sen karışma dedi ..

Yok oynama dicem artk
Yanş ne yapayım çok vicdan azabı da çektim baya baya vurdu yaaa müdahale etmeye çalıştım işte tamam anladı canm yapma valla falan dşye ama bana sen karışma dedi ..
Benim çocuğumla görüşeceğim insanlarda net aradığım özellikler var. Bunlar yoksa direkt keserim görüşmem.
Biri şiddettir. Çocuğu dövenler, çocuğu şiddet gösterdiğinde kendi çocuğuna müdahale etmeyenlerle asla görüşmem.
Ve benim çocuğuma müdahale edenlerle görüşmem. Herkes kendi çocuğuna sahip çıkacak. Benden önce benim çocuğuma müdahale edenle de görüşmem.
Çocuğunuzdan değerli mi? Görüşmeyin. Hem küfürbaz hem şiddet eğilimli bir aile. Görüşmek istemediğinizi söyleyin söyleyemiyorsanız da soğuk olun, görüşelim diyince bahane uydurun ama asla bir araya gelmeyin

Ben olsam arkadaşımla konuşurdum biraz da çıkışırdım. Sen böyle çocuk döversen o da dövmeyi öğrenir böyle diye.

Ama önceliğiniz kendi çocuğunuzu korumak. Tabi ki söyleyeceksiniz annesine. Hatta gerekirse görüşmeyi keseceksiniz arkadaşınız iyi bile olsa çocuğunuzu korumak için. Üstelik arkadaş da sıkıntılı imiş. Arkadaşımla çocuğu için konuşur, görüşmezdim ben olsam.

Back
X