Hata mı yaptım pişman olacak mıyım gerçekten :(

hayatbubellimiolur

Mutsuzluk Sardı Beni
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2012
771
70
68
İstanbul
Benim eski konularımı okuyanlar bilir belki benim konuştuğum biri vardı ,ama sevdiği kızı unutamamış ,ona video bile yapmıştı. Bana yeminler etti kızı unuttuğuna dair , ama ben inanmadım, bana dediki o kızla olmaz zaten, kızın sevdiği varmış diyordu. neyse sonra çok üsteleyince bende tamam bir deneyelim dedim gönlümde vardı çünkü inanmasamda o kızı unuttuğunu , ama sonra ben yapamadım çünkü kızı unutamadığını düşünüyordum nedense içim rahat etmiyordu hayır istemiyorum dedim . Bana diyordu ki ben sana asla ihanet etmem istersen o kıza söyliyim sana mesaj atsın olmayacağına dair, bile dedi. Ama ben yok olmaz şüpheyle yaşayamam dedim en son bana pişman olacaksın ama o zaman geç olacak dedi beş gün oldu asla bu kadar süre mesaj atmadan, aramadan yapmazdı ben aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl işlemişse içime şu an pişman olmaya başladım gerçekten belkide mutlu olacaktık kızı unutmuştu belkide ama ben ona inanmadım deneyerek görse miydim diyorum şimdi hep üzülmekten korktuğum için kaçtım ondan :( Kızlar şimdi okulumdan biri var bana ilgisi olduğunu biliyorum geçen seneden sürekli yazıyor bana bende cevap veriyorum ama dİğerini aklımdan çıkaramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten belkide mutlu olacaktık ben kendi elimle ittim onu :( ben şimdi ne yapacağım birdaha mesaj atmaz mı acaba bana :(

Hatırladım seni..kızın sevdiği olduğu için olmazdı diyor,peki ya sevdiği olmasaydı???bence en büyük pişmanlığın ona tekrar dönersen yaşarsın,artık yeni başlangıçlar zamanıdır...önüne bak,yolunu çiz ve onu unut:ssz: çok daha iyileri çıkar karşına inşallah.

Son düzenleme:
Hatırladım seni..kızın sevdiği olduğu için olmazdı diyor,peki ya sevdiği olmasaydı???bence en büyük pişmanlığı ona tekrar dönersen yaşarsın,artık yeni başlangıçlar zamanıdır...önüne bak,yolunu çiz ve onu unut:ssz: çok daha iyileri çıkar karşına inşallah.

sağolun yorumunuz için ,peki okulumdaki kişiye şans vermeli miyim bir şey hissetmiyorum ama zamanla hisseder miyim sizce

Canım,ne zaman birine karşı bişey hissedersin işte o zaman o şansı ver..şuan bi boşluktasın ve boşluğu kapatmak için ilgi duymadığın birine ümit verme derim..biraz kafanı dinle,gez toz:ssz:

gerçekten hangisiyle görüşmek istiyorsan onunla görüş
ona şans ver
biz sana onu degil digerini ara diyemeyiz
kişileri tanıyan sensin
ama her insan 1 şansı hak eder

şimdi o çocuk başkasını seviyor diye düşündüğün için istememişsin.
senin hayatına girmek isteyen kişiyi bi düşün: o da senin aklında başkası olduğunu bilse belki senin de yaptığın gibi istemeyecek.
bence kendinle kal biraz. illaki hayatının her döneminde biri olması şart değil. :34:

Bes gündür sesi solugu cikmiyorsa iki sebebi vardir, ya dediginiz gibi aklin o ötekinde ve sizden vazgecti bile,yada size pisman olcaksin demis ya aklinca ilgisiz davranip süründürmeye ugrasiyor...her iki ihtimaldede bekleyin derim,hem sizde toparlanmis olursunuz iyice bi tartarsiniz...sesi cikarsa yine duruma göre bakarsiniz,yani tavrina falan öyle karar verirsiniz,dönmezse iyi olmus zaten kurtulmus olursunuz...ama siz adim atmayin derim sizi cantada keklik saymasin...diger kisiye gelince,sakin böyle bi hataya düsmeyin yazik onun ne sucu var,buseferde sizde eski sevgilinizin yaptigini yapmis olmazmisiniz? Aklinizda biri varken onunla denemek olmaz, ama hos bes sohbet edebilirsiniz,arkadasca görüse bilirsiniz,kimbilir belkide gönlünüz kayar ona ve ozaman denersiniz...zaman herseyin ilacidir,aceleci davranmayin...

Bes gündür sesi solugu cikmiyorsa iki sebebi vardir, ya dediginiz gibi aklin o ötekinde ve sizden vazgecti bile,yada size pisman olcaksin demis ya aklinca ilgisiz davranip süründürmeye ugrasiyor...her iki ihtimaldede bekleyin derim,hem sizde toparlanmis olursunuz iyice bi tartarsiniz...sesi cikarsa yine duruma göre bakarsiniz,yani tavrina falan öyle karar verirsiniz,dönmezse iyi olmus zaten kurtulmus olursunuz...ama siz adim atmayin derim sizi cantada keklik saymasin...diger kisiye gelince,sakin böyle bi hataya düsmeyin yazik onun ne sucu var,buseferde sizde eski sevgilinizin yaptigini yapmis olmazmisiniz? Aklinizda biri varken onunla denemek olmaz, ama hos bes sohbet edebilirsiniz,arkadasca görüse bilirsiniz,kimbilir belkide gönlünüz kayar ona ve ozaman denersiniz...zaman herseyin ilacidir,aceleci davranmayin...

evet çok haklısınız çok teşekkürler yorumunuz için

Ben olsam asla aramazdım erkek arkadaşımı eski konunu okumuştum, eski kız arkadaşını unutamadığını düşünüyorum hala.. O zmn da söylemiştim hayat kısa üzülmeye değmez arkana bakma artık, karşına çıkacak elbet birileri ve şu an okulundakinden de uzak dur derim, anladığım kadarıyla ondan hoşlanmıyorsun, kimseyi hayal kırıklığına uğratmaya hakkın yok, önce biraz kendinle kal sona elbet birileri olacak hayatında ama şu an hazır değilsin bence

kesinlikle arayıp bir şey yazan siz olmayın. eger kendi yazarsa ve istiyorsanız deneyin. geçmişine takılmayın. insanız sevdiğimizi sanırız ama karşımıza öyle biri çıkar ki aslında gerçek sevginin bu oldugunu görürüz. ben erkek arkadaşımdan ayrılmıştım, eşimde kız arkadaşından. hemde 4 yıllık ama biz birbirimizi buldugumuz andan itibaren gerçek sevginin ne demek oldugunu öğrendik :) benimde aklıma bazen dediğiniz şeyler gelirdi ama hepsi sadece kuruntudan ibaret kaldı. tabi benim böyle oldu diye sizinde aynı şekilde olacak gibi bir durum yok. çünki bu forumda okudugum aksi durumlarda oldu. kendiniz çok kaptırmadan fırsat verin.

Back
X