- Konu Sahibi hayatbubellimiolur
Benim eski konularımı okuyanlar bilir belki benim konuştuğum biri vardı ,ama sevdiği kızı unutamamış ,ona video bile yapmıştı. Bana yeminler etti kızı unuttuğuna dair , ama ben inanmadım, bana dediki o kızla olmaz zaten, kızın sevdiği varmış diyordu. neyse sonra çok üsteleyince bende tamam bir deneyelim dedim gönlümde vardı çünkü inanmasamda o kızı unuttuğunu , ama sonra ben yapamadım çünkü kızı unutamadığını düşünüyordum nedense içim rahat etmiyordu hayır istemiyorum dedim . Bana diyordu ki ben sana asla ihanet etmem istersen o kıza söyliyim sana mesaj atsın olmayacağına dair, bile dedi. Ama ben yok olmaz şüpheyle yaşayamam dedim en son bana pişman olacaksın ama o zaman geç olacak dedi beş gün oldu asla bu kadar süre mesaj atmadan, aramadan yapmazdı ben aklımdan çıkaramıyorum onu nasıl işlemişse içime şu an pişman olmaya başladım gerçekten belkide mutlu olacaktık kızı unutmuştu belkide ama ben ona inanmadım deneyerek görse miydim diyorum şimdi hep üzülmekten korktuğum için kaçtım ondan
Kızlar şimdi okulumdan biri var bana ilgisi olduğunu biliyorum geçen seneden sürekli yazıyor bana bende cevap veriyorum ama dİğerini aklımdan çıkaramıyorum ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten belkide mutlu olacaktık ben kendi elimle ittim onu
ben şimdi ne yapacağım birdaha mesaj atmaz mı acaba bana