• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata mi yaptim?

B Bilemeyorrr neden kabul etmediniz ki? Sonuçta ablasısınız ve sizden saklamamış olması ne kadar güzel. Siz kabul etmediniz diye kız arkadaşı gelmekten vaz mı geçecek zannediyorsunuz? En azından sizin yanınızda olacaklardı.. Gizli kaçak işler yapmasındansa yanınızda kalması daha iyi olmaz mıydı?

Tanimiyorum kizi.ha kiz pdr mezunu bir kiz.25 yasina da gelmis.ama ailesinin yaninda kalan bir kiz ve buraya gelecek bi kac gunlugune bi is icin falan degil kardesimi gormeye.
Ablanla henüz tanismadan evde yokken gelip kalamam ayip olur diye kızın bunu dusunmesi lazim.Tanismaniz gerekli.Sonra kalinir.

B Bilemeyorrr neden kabul etmediniz ki? Sonuçta ablasısınız ve sizden saklamamış olması ne kadar güzel. Siz kabul etmediniz diye kız arkadaşı gelmekten vaz mı geçecek zannediyorsunuz? En azından sizin yanınızda olacaklardı.. Gizli kaçak işler yapmasındansa yanınızda kalması daha iyi olmaz mıydı?
Yanimda olmayacaklardi beni evde istemiyor ben varken kalabilir dedim kiz icin.yanimda kalmayacaklar ben evde olmayacagim birlikte kalacaklar

Ablanla henüz tanismadan evde yokken gelip kalamam ayip olur diye kızın bunu dusunmesi lazim.Tanismaniz gerekli.Sonra kalinir.
Zaten ben evimde pek kalmiyorum bos diye dusundugunden kardesim.ben yazin pek kalmam evimde.annemlerdeyimdir ya da sehir disinda.ki sehir disina cikacaktim.ben yokken kalmak istiyorlar bende ben evde olurum benimle kalsin dedim

Yanimda olmayacaklardi beni evde istemiyor ben varken kalabilir dedim kiz icin.yanimda kalmayacaklar ben evde olmayacagim birlikte kalacaklar
Pardon yanlış anladim ben o zaman :)
Gelin birlikte kalalım deseydiniz :D
Akılları başlarındaysa nerede olurlarsa olsunlar hiçbirşey olmaz..

Pardon yanlış anladim ben o zaman :)
Gelin birlikte kalalım deseydiniz :KK70:
Akılları başlarındaysa nerede olurlarsa olsunlar hiçbirşey olmaz..
Kiz gelsin bende kalsin ama.kizla birlikte sen kalamzsin dedim ki tatilimi iptal edeektim

ben yokken,tatildeyken oğlum kız arkadaşıyla kalıyor evde...tatile de gidiyorlar...kardeşinizle aynı yaşta benimkilerde...ne var ki bunda...
Bilemiyorum o an hayir dedim aslinda bence de cok sorun yok sonucta bunlar zaten beraber kaliyorlardi okuldayken.ama kuzin ailesini tanimiyorum nasil insanlardir vs bilmiyorum kizin basina burada bi sey gelse sonucta benim evime gelmis olacak

Kardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.ben olmayacagim evde.25 yasindalar.okullari yeni bitti.kiz trabzondan gelecek.
Hayir dedim.zihniyetin bozuk kirk yilin basi bisiy istedim deyip kapatinca kiz gelsin kalsin bende dedim.ama senin kalman olmaz sorumlulugunu alamam.kizin dedim.evet yaslari cok.kucuk degil ama yine de ne bileyim.sonra dusundum.kirk yilin basi bisiy rica etti yanlis mi yaptim

dogrusunu yapmıssın ben olsam bende aynı seyı yapardım

Gitsin otelde kalsınlar madem koskoca insanlarsa.
Ayrıca erkeğin gitmesi daha makbul kızın gelmesindense.
Siz iyisini yapmışsınız boşverin.

ben izin verirdim, abime de kız kardeşime de, evimi yemeyecek ya koskoca insanlar.
otele verecekleri parayla yiyip içip gezsinler.
Ev yeme meselesi degil evi sakınmıyorum ceplerine paralarini da koyarim o da sorun degil.sorun kizin aileden birinin evinde erkek arkadasiyla kalmasi.ailesinin zihniyetini bilemiyorum.kizin basina bi sey gelir bi sey olur aciklayamam.ha evet kocaman insanlar 25 yas buyuk bi yas.belki hatali davrandim bilmiyorum ama dusuncem bu

Simdi baska bir yerde kalacaklar ve orda da kizin başına bir sey gelebilir. Sizin derdiniz tamamen kendiniz anladigim kadariyla. Bir sey olursa da ucu bana dokunmasın diyorsunuz?
Hatali buldum. Ben izin verirdim. Cocugum olursa da verecegim. Kendimden de bildigim uzere kimse kimseyi engelleyemez. En azindan bana guvensin de haberim dahilinde olsun isterim. Ki 25 yasina gelmisler. Cocuk bile değiller.
Ha 25 yasinda ablamdan boyle bir sey isteyecegime otelde kalirim daha iyi. Ama paralari filan yok demek ki. Yardim istemisler reddetmissiniz. Belki de simdi ucuz olsun diye sacma sapan güvensiz bir yerde kalacaklar.

Ev yeme meselesi degil evi sakınmıyorum ceplerine paralarini da koyarim o da sorun degil.sorun kizin aileden birinin evinde erkek arkadasiyla kalmasi.ailesinin zihniyetini bilemiyorum.kizin basina bi sey gelir bi sey olur aciklayamam.ha evet kocaman insanlar 25 yas buyuk bi yas.belki hatali davrandim bilmiyorum ama dusuncem bu

kızın başına bişey gelse bunun açıklamasını yapacak kişi siz değilsiniz ki...
yani kimse kalkıp size vay niye otele yollamadın evinde kalmalarına izin verdin demez,
25 yaşında koskoca kadın bu 15 lik kız çocuğu değil ki.
ama yine ev sizin karar sizin, dediğim gibi ben bir sakınca görmezdim.
hayatım boyunca çok kez ailemin yazlığına arkadaş götürmüşlüğüm var ondandır belki, 18 yaşından büyük herkesin kendi sorumluluğunda olduğunu düşünüyorum, yani benim evimde birinin başına bişey gelirse bunun hesabını verecek kişi ben değilim, ki şu an bile evime gelen bir misafir banyoda elini yıkarken kayıp düşüp ölebilir, ne yapalım eve kimseyi almayalım mi...

Simdi baska bir yerde kalacaklar ve orda da kizin başına bir sey gelebilir. Sizin derdiniz tamamen kendiniz anladigim kadariyla. Bir sey olursa da ucu bana dokunmasın diyorsunuz?
Hatali buldum. Ben izin verirdim. Cocugum olursa da verecegim. Kendimden de bildigim uzere kimse kimseyi engelleyemez. En azindan bana guvensin de haberim dahilinde olsun isterim. Ki 25 yasina gelmisler. Cocuk bile değiller.
Ha 25 yasinda ablamdan boyle bir sey isteyecegime otelde kalirim daha iyi. Ama paralari filan yok demek ki. Yardim istemisler reddetmissiniz. Belki de simdi ucuz olsun diye sacma sapan güvensiz bir yerde kalacaklar.
Calismiyorlar henuz paralari yok evet.zaten utana sıkıla soyledi.kirmak hic istemedigim bir durum kardesimden bisiy esirgemem asla.kizi ve ailesini tanimiyorum.kardesime guvenim tam o ayri.guvensiz sacma sapan bi yerde otelde falan kalmazlar diye dusunuyorum boyle bi sacmalik yapmazlar heralde bilmiyorum.
Kiz bende kalabilir ben evdeyken dedim.parani vereyim alayim biletini sen git kal dedim..ama kiza evimi vermek ikisinin kalmasi falan ters geldi acikcasi

Kardesim aradi ben evde pek kalmiyorum kendi evimde yazin.iki gunlugune kiz arkadasim gelecek sende kalabilir miyiz dedi.ben olmayacagim evde.25 yasindalar.okullari yeni bitti.kiz trabzondan gelecek.
Hayir dedim.zihniyetin bozuk kirk yilin basi bisiy istedim deyip kapatinca kiz gelsin kalsin bende dedim.ama senin kalman olmaz sorumlulugunu alamam.kizin dedim.evet yaslari cok.kucuk degil ama yine de ne bileyim.sonra dusundum.kirk yilin basi bisiy rica etti yanlis mi yaptim
Kiz kalsin sadece diyorsunuzda. Sizi kandirip yine ikisi kalirlar.

Back
X