hata mı yaptım??

• Konu Sahibi Konu Sahibi drtl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi de siz gidip sıkıntınızı içinizi dökmek için anlatmıyorsunuz ki ortak noktanız çocugunuz ve onun hırcınlık problemi size çözüm yolları sunmus
biz de çok özel sıkıntılarımızı bıle mudurumuze anlatmamız gereken durumlar olabılıyor sonucta o sızın dert ortagınız degıl

Hmm, belki senin minikler birseyler citlatmistir, belki sende benim gibi ne hissediyorsa suratindan okunan cinstensindir tatlim.
Benim minikler konuşamıyor henüz anlatabilecek kadar değil en azından
Ama yüzümden anlaşılması mümkün

Canım her çocuk için bu durum farklıdır.Lakin ben ilk işe başladığımda kızım 2 aylıktı.Annem evimizde bakıyordu.14 aylıkken yeğenim vefaat etti.Annem yengemin yanına gitmek durumunda kaldı.Bende haliyle kreşe verdim .Ama benim kızım zaten alışıktı sabah çıkıp akşam gelmeme.
İlk gün hiç zorlanmadı, ağlamadı.
Ayrıca hoşuna bile gidiyordu dışarı çıkmak.Malum istanbulda apartmanlarda ne komşuluk var ne mahalle kavramı.Çocuk 4 duvar arasındaydı.
Şimdi arkadaşları var,kendince çevresi var öğretmeni felan çok iyi.
Yemesi düzeliyor,uykusu bile düzeliyor.(21:30 diyince kimse ayakta tutamaz kızımı)
Konuşması zaten beni bitiriyor.
Kısacası ilk başta mecburiyettendi ama şimdi iyiki kreşi tercih ettim diyorum.
İnşallah sende pişman olmazsın.
Konu sahibi hakkını helal et sabote ettik biraz.

Helal olsun ne demek
Benim çocuklarım 6 aylıkken başladı hiç pişman olmadım maaşallah gelişimleri uyumları gayet iyi
Iyiki bakıcı yada büyükanne tercih etmemişiz

Helal olsun ne demek
Benim çocuklarım 6 aylıkken başladı hiç pişman olmadım maaşallah gelişimleri uyumları gayet iyi
Iyiki bakıcı yada büyükanne tercih etmemişiz

kesınlıkle dısarıyı cok seviyolar zaten.benımde tercıhım kreş ama yasının kuçuk olmasından zıyade uzuluyodum.ınş bızde sıın gbı kolay adapte oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…