• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hata nerde?

Faydalan diye ayrıntılı yazacagım...

Bak ben kendi adıma öyle asırı girisken degilim, o ortamı sevmem lazım cok eger yeni bir ortamsa, ukala birileri varsa bir soguk dururum ilk istemsiz. Ama kişilere kanım ısındı mı, bir de alısmıssam cok sıcakkanlıyım...Kessen susturamazsın cenem düstü mü...Yapım böyle...Ama fazla kalabalık sevmem, herkesin bir agızdan konustugu ortamlar da tansiyonum fırlıyor benim...

Basta sınıfca, herkes degil elbet, tiyatroya filan gidiyorduk ilk, zamanla sınıf bölündü kücük gruplara, acıkcası kafama yatan kimse olmadı. Yurtta vardı arkadaslarım az biraz, onlardan biri ile aynı sınıftaydım bir onla yakındım az biraz...İlk sene, hatta ikinci seneni bir kısmı hemen hemen yalnız gecirdim. Kulagımda kulaklık, hic cıkarmazdım ...Alısamadım da, ögrenci sevmeyen ama ögrenciden kazanan bir sehirdi, hatta doktora filan da gittim, okulu bırakma derecesine geldi. Ama ben sen gibi degildim, arkadas aramıyordum yani, nasılsa bırakıcam diye bakıyordum. O yüzden kim yanımda kim degil umrumda degildi. Sonra hic alakam olmayan bir kızın yanına rast geldim, üniversitedesin sonucta öyle su sıra benim yerim yok...Nere bossa oturuyorsun. Bir oturdum iki oturdum öyle bir baktım yakınlasmısız...Zamanla bir baktım o yurttan aynı sınıfta olan arkadasımla beraber gider gelir olmusuz. Etti mi sana iki...Bir grup vardı, o grup dagılır gibi oldu oradan kızlar da bizimle takılmaya basladı...Sonra biz bir kaynastık...8 kisi idik...Beraber cok güzel zamanlarımız oldu...

Bu güzel oldu işte demek ki benim için de geç değil. Aynı sen gibi hissediyorum bende başta anlattığın gibi. Umarım benim hayatımda da böyle güzel gelişmeler yaşanır. :)

Ben de lise3e kadar böyleydim,kimle arkadaş olsam güvensem ertesi gün bir bakardım arkamdan gülüp konuşuyorlar,o zamanlar kilolu azcık da inek bir kızdım açık açık ezerlerdi çevrem yoktu.Düşün hep tek oturdum 2 sene boyunca sınıfta.Sonra lise üçte sınıflar karıldı,ilk günü 2 kızla tanıştım ve hayatımı değiştirdiler diyebilirim,7 senedir haftada en az iki kere görüşürüz..Ondan sonra kilo verdim vs çevrem oldu mu evet,çok arkadaşım da oldu ama kimse o iki dostum gibi olamıyor,olamaz..Yani diyeceğim şu ki bu işler şans kader meselesi,o gün f şubesinde değil de d şubesinde olsaydım o iki kişiyi tanıyamayacaktım,eminim senin de dostlar konusunda bir kırılma anın olacak ileride.:KK50:

İnternette ilgi alanınız olan sitelere/forumlara üye olun. Ortak alan üzerinden konuşan insanlar bir süre sonra özelde de arkadaş olmaya başlıyor.
Yine eğer belirli şeylere ilginiz/merakınız varsa internetten ve Facebooktan etkinliklere bakın, gidin katılın. İlk bir-iki seferde çok ısınamasanız bile insanlardan uzak tutmayın kendinizi, devamında zaten size yakın birilerini bulursunuz.

Bizim üniversitede sınıfımız çok kalabalıktı ve genelde herkes küçük gruplar halinde görüşürdü. Şu anda bile hala çoğu kimse diğerleriyle görüşmez, benim de konuştuğum (çoğunlukla da Facebooktan) 4-5 kişi var o koca sınıftan.

Ben de lise3e kadar böyleydim,kimle arkadaş olsam güvensem ertesi gün bir bakardım arkamdan gülüp konuşuyorlar,o zamanlar kilolu azcık da inek bir kızdım açık açık ezerlerdi çevrem yoktu.Düşün hep tek oturdum 2 sene boyunca sınıfta.Sonra lise üçte sınıflar karıldı,ilk günü 2 kızla tanıştım ve hayatımı değiştirdiler diyebilirim,7 senedir haftada en az iki kere görüşürüz..Ondan sonra kilo verdim vs çevrem oldu mu evet,çok arkadaşım da oldu ama kimse o iki dostum gibi olamıyor,olamaz..Yani diyeceğim şu ki bu işler şans kader meselesi,o gün f şubesinde değil de d şubesinde olsaydım o iki kişiyi tanıyamayacaktım,eminim senin de dostlar konusunda bir kırılma anın olacak ileride.:KK50:

Ayy hadi hayırlısı böyle şeyler okudukça umutsuzluğum kırılıyo, teşekkür ederim :KK73:

Kötülüğe kötülükle karşılık vermemen iyi olmuş ama bırak sen iyi ol onlar elbette yaptıkları hatayı anlarlar. İyi olmak yetmiyor bak gerçekten bunda haklısın ne fettan insanlar gördüm birsürü arkadaş çevrelerinde anlamıyorum ben insanları gerçekten ya. Allahtan hep bana benim gibi arkadaş ver diyorum, en güzeli bu bence :KK51: Senin de karşına verdiğin değerleri boşa çıkarmayacak biri çıkar umarım :KK24:
İnşallah oyle olur canim arkadan vurmayan kimse kalmamis herhalde inşallah seninde karsina gönlünden gectigi birilerini cikarsin rabbim

İnternette ilgi alanınız olan sitelere/forumlara üye olun. Ortak alan üzerinden konuşan insanlar bir süre sonra özelde de arkadaş olmaya başlıyor.
Yine eğer belirli şeylere ilginiz/merakınız varsa internetten ve Facebooktan etkinliklere bakın, gidin katılın. İlk bir-iki seferde çok ısınamasanız bile insanlardan uzak tutmayın kendinizi, devamında zaten size yakın birilerini bulursunuz.

Bizim üniversitede sınıfımız çok kalabalıktı ve genelde herkes küçük gruplar halinde görüşürdü. Şu anda bile hala çoğu kimse diğerleriyle görüşmez, benim de konuştuğum (çoğunlukla da Facebooktan) 4-5 kişi var o koca sınıftan.

Bizim sınıf da 40 kişilik, az yani o yüzden grup kuruluyo kalıyosun dışarda az kişi olunca da. Bazen face.den konuşuyorum ama sınıf ortamında face.deki yakınlık olmayınca bi kalıyorum öyle :KK57: İlgi alanlarım var tabi dansı falan çok severim okul açılınca katılmayı düşünüyorum kulübüne, internetten nasıl arkadaş bulucam onu anlamadım ama :/

Bu güzel oldu işte demek ki benim için de geç değil. Aynı sen gibi hissediyorum bende başta anlattığın gibi. Umarım benim hayatımda da böyle güzel gelişmeler yaşanır. :)

Bu sınıftaki...Benim yurttan, oradan, buradan da arkadaslarım oldu...Hatta yurt arkadaslarımla eve cıktım, skıntılarımız oldu, tekrar yurda cıktım...Orada oda orkadasımla manyak anlastık biz...O yurttan da arkadaslarım oldu...Ben öyle klübe, kursa filan da pek bulasmadım üstelik..Öyle kendi halimeydim yani sen gibi, ortam insanı da oldugum söylenemez...Nasıl oluyor biliyor musun tam komple her seyi seviyorsun ve universite bitiveriyor...

Sana sunu söyleyim, akısına bırak...Buna cok fazla kafanı takma...Zaten dagılıveriyor herkes bir yana kendi derdine düsüyor...Bir kısmı ile zaten komple kopuyorsun da...O yüzden gelecegini planlamak önceligin olsun.

Bizim sınıf da 40 kişilik, az yani o yüzden grup kuruluyo kalıyosun dışarda az kişi olunca da. Bazen face.den konuşuyorum ama sınıf ortamında face.deki yakınlık olmayınca bi kalıyorum öyle :KK57: İlgi alanlarım var tabi dansı falan çok severim okul açılınca katılmayı düşünüyorum kulübüne, internetten nasıl arkadaş bulucam onu anlamadım ama :/

Dansla ilgili forumlar var insanların fikir ve bilgi paylaştığı. Girin üye olun, burada yazışır gibi yazışın. Organize ettikleri dans gecelerinden birine katılırsınız belki içinize sinerse.

Benim en yakın arkadaşım 8 sene önce bir forum sitesinde çıktı karşıma : )

Bu sınıftaki...Benim yurttan, oradan, buradan da arkadaslarım oldu...Hatta yurt arkadaslarımla eve cıktım, skıntılarımız oldu, tekrar yurda cıktım...Orada oda orkadasımla manyak anlastık biz...O yurttan da arkadaslarım oldu...Ben öyle klübe, kursa filan da pek bulasmadım üstelik..Öyle kendi halimeydim yani sen gibi, ortam insanı da oldugum söylenemez...Nasıl oluyor biliyor musun tam komple her seyi seviyorsun ve universite bitiveriyor...

Sana sunu söyleyim, akısına bırak...Buna cok fazla kafanı takma...Zaten dagılıveriyor herkes bir yana kendi derdine düsüyor...Bir kısmı ile zaten komple kopuyorsun da...O yüzden gelecegini planlamak önceligin olsun.

Teşekkür ederim tavsiyelerini göz önünde bulundurucam. Kader kısmet işleri biraz da arkadaşı sevgili gibi görürüm ben. Nerde ne zaman karşına çıkacağı belli olmaz tabi.

Dansla ilgili forumlar var insanların fikir ve bilgi paylaştığı. Girin üye olun, burada yazışır gibi yazışın. Organize ettikleri dans gecelerinden birine katılırsınız belki içinize sinerse.

Benim en yakın arkadaşım 8 sene önce bir forum sitesinde çıktı karşıma : )

Öyle mi çok şaşırdımm şu an ne güzel olmuş öyle :) Peki şu dansla ilgili forumlara da bakıcam ama nerde bulucam :)

Öyle mi çok şaşırdımm şu an ne güzel olmuş öyle :) Peki şu dansla ilgili forumlara da bakıcam ama nerde bulucam :)

Benim çoğu arkadaşım forumlar sayesindedir. Sırf aynı okuldayım diye arkadaşlık edebileceğim insanlardan çok daha fazla ortak noktam olan insanlar neticede. Zaten arkadaş çevresi devamlı genişliyor, bir arkadaş başka bir gruba sokuyor vs.

Dansla ilgili forum bilmiyorum açıkçası, çünkü ilgilenip aramadım ama illa ki vardır. Forum olur, Facebook grubu olur...

Ay kıyamam... Geçen sene ilk senen miydi? Ünide kendi sınıfındaki arkadaşların nasıllar? Yani kızlar. Biraz bahset bakalım ne giyer ne yer ne içerler.
ne gıyer ne ıcer mı
onlarda bız gıbı ınsan ekmek yer su ıcer :)

Back
X