- 7 Haziran 2017
- 2.837
- 3.162
- 133
- Konu Sahibi baklavacheesecake
-
Asla umursamaz değilim, o kadar çok düşünüyorum ki stres yapmaktan ağzımda yaralar çıkıyor.Boşveren,umursamaz yapınız var mı?
Birşey olmaz diye bu günleri yaşıyor olabilir misiniz?
Yada unutkanlık mı başladı?
Ya gerçekten bugün yaptığım hatayı işe yeni başladığımda yapmamıştım. Hayır bir şey değil yakında beni burada sevmemeye istememeye başlayacaklarHata yapmaktan korktuğun için muhtemelen hata yapıyorsun
Hata yapıyorsun çünkü korkuyorsun korkuyorsun çünkü hata yapıyorsun
Paradox
Kan sorunum vardı ama serum tedavisi gördüm haftalarca, gariptir yorgunluk hissetmiyorum sadece böyle garip bir durumdayımB12 ve kan değerlerinize baktırmanizi öneririm.
Beyhan Budak videoları dinlemek bir de . Rahatlatır diye düşünüyorum.
Yok öyle değil, mesela biri işyeri sahibine ödeme yapmıştı bana geçen akşam mesaj atmış transfer yaptım diye, ben bunu söylemeyi unuttum. Bu aralar bu çok oluyor. Gerçekten bilmiyorum niye böyle.Hata olur,surekli mail dongusu varsa ozellikle.
Bende bize ulasmayan havale girisini silermisiniz yazacakken L' yerine K yazmisim.. :)
Bunlar olur,sen yaptigin isten yada calistigin ortamdan sogumussun gibi geldi bana.
Hal boyle olunca isteksizlik,sikilganlik...
Evet yapıyor.Anneniz cok konuşup sürekli sizi eleştirip üzerinize geliyormu?
Eger öyleyse ondandır benim annemde öyle biri ve benim artık içimden hicbirsey yapmak gelmiyor.
Enerjimi emiyor resmen.
Yaklaşık bir sene önce sanırım geçirdim. Testlerde çıkmadı ama tüm belirtileri verdim. Geçirmiş olsam da bu kadar zamana kalır mı?Kovid geçirdiniz mi?
Kovid geçirenlerin bir kısmında “sisli beyin” denilen bir durumun bir süre yaşanabileceğini okudum yakın zamanda. Uzman değilim ama. Belki araştırabilirsiniz.
Yani şöyle beslenme değişiyor. Mesela öğlen ev yemekleri tarzı yiyorum, akşam bazen yemiyorum değişiyor o. Duruma göre.Depresyon belirtileri yaşıyor olabilir misiniz? Dalgınlık, uyuşukluk, isteksizlik… Eğer beslenme düzeni olarak sağlıklıysanız aklıma psikolojik nedenler geldi. Psikolog yardımı alsanız?
Yeterli bilgim yok ama isterseniz araştırınYaklaşık bir sene önce sanırım geçirdim. Testlerde çıkmadı ama tüm belirtileri verdim. Geçirmiş olsam da bu kadar zamana kalır mı?
Ne gibi hatalar peki bunlar onları öğrenirsek daha iyi yorumlarız :) Ben mesela gereğinden fazla sakarımdır birilerine çay kahve götürmemEvet konu bu.
Sürekli hata yapıyorum. Özellikle iş yerinde.
Yani normalde yapmadığım hataları yapmaya başladım. Ben bu hataları işe başladığım zaman yapmıyordum. Beni neyin bu hale getirdiğini de bilmiyorum. Kendimi gerçekten çok işe yaramaz hissediyorum, işten atılmaktan korkuyorum ama hata da yapıyorum. Nedir bu bilmiyorum.
İşin garibi kendi keyfime de bakmıyorum, yani mesela kalkıp kendimi mutlu edecek bir şey de yapmıyorum. Mesela bir kursa katılıyorum, size yemin ediyorum dün dersi yarıda bırakıp çıktımevle ilgili konuları da düşünmüyorum. Annem bir şey dese "tamam tamam" diyip geçiyorum. Genel olarak huzurum yok gibi.
Yorgun değilim, ama bir şey eksik. Ne olabilir sizce? Bunu yaşayan var mı?
Aynı annem ya sabır diliyorum size , üstüne birde patronunuz azarlıyor..Evet yapıyor.
Mesela dün akşam kıyafetlerimin olduğu çamaşır teli ortadayken perdeyi açtım diye delirdi, (ki camı açmam gerekiyordu yardım olsun diye açtım) her geçen gün umudumu kaybediyorum dedi. "Zaten annenin babanın söyledikleri dinlenmez arkadaşından duyarsın ama onu diyecek bir arkadaşın bile yok bu çok dehşet verici bir şey" dedi durdu. Hayır ne ara bu konuya geldik yani. Sonra da kendi kendine ağlamaya başladı. Kızacağın konu benim dağınık olmam ve hiçbir bağlantısı yok.
Bugün de işteyken mesaj atmış bir şey sormak için (evle ilgili değildi ama cevap vermem durumunda kavga edecektik) cevap vermedim. Eve gidince muhtemelen başımı yiyecek ama olsun yapacak bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?