Hata yapmak

Mesela şöyle, yabancı bir müşterimiz ödeme yapmıştı bana havale yaptığını bildirdi. Ben bunu iletmeyi unuttum, sonra ödeme sorulmuş kendisine. Arkadaşım çok utandım dedi ki haklı.
Bu tarz şeyler.

Aşağıdaki nedenlerden dolayı böyle hissediyor olabilirsin

A) B-12 ve demir eksikliklerin olabilir. Kan tahlili yaptırıp eksikliklerini kapatmalısın
B) Depresyonda olabilirsin
C)Annenden uzaklaşmalısın
D) Hepsi

Eğer kan değerlerimize bir sorun yoksa depresyon, anksiyete gibi bir sorun olabilir.
Genelde çok eleştiren insanlarla yaşamak sebebiyet verebiliyor. Ki patronunuz o şekildeymiş. Anneniz de. Beklenmeyen bir sonuç değil yani. Çok benzer şeyleri yaşadın bir dönem. Hayta önce dikkat eksikliği ile ilgili tedavi gördüm sonra başka bir uzman anksiyeteye bağlı dikkat dağınıklığı yaşadığımı söyledi. Tedaviden sonra çok rahatladım. Etrafımdaki insanlara karşı sınırlarımı da daha rahat çizdim.

Son düzenleme:
ben sizi onceki konunuzdan hatirliyorum. sizin yapmaniz gereken ilk is annenizden kurtulmak. uzgunum ama o evden cikmaniz gerekiyor.

mutlu ve civil civil olmaniz gereken yasta, anneniz yuzunden butun hayat enerjinizi yitirmissiniz.

unutma konusunda da ben de asiri unutkanim. o yuzden animsaticilarla yasiyorum. telefonumda surekli notlarim var ve alarmlarla yasiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…