Çooooookkk ucuz atlatmışsın
Başına birşey gelseydi ne olacaktı, sadece sevişmekten bahsetmiyorum
Adam manyak olsa, sana bir şey yapsa ne olacaktı
Sevgilin yoksa yok kimse ölmez bundan, tanımadığın insanların peşine gitme
Bunun manyağı var, organ ticareti yapanı var,uyuşturucusu var, kadın satıcısı var var da var, deli misin kalkıp evine gidiyosun
Verilmiş sadakan varmış, bir daha yapma böyle şeyler, uzak dur
Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum
Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum
Verilmiş sadakınız varmış ya başınıza daha kötü bir olay gelseydi ne olacaktı.Seni yargılamak için sormuyorum ama neden tanımadıgın bir insanın peşinden gidiyorsun.
Kaç yaşındasın merak ettim bir daha dikkatli ol böyle tuzaklara düşme.
Ahhhh be ablacım,yat kalk dua et kurtulduğun için.
18 mi daha çok küçüksün arkadaşım sevgilim yok diye üzülme senin yapacagın tek şey derslerine odaklanmak.Rabbim seni annene,babana bağışlamış bir dakiki sefere daha dikkatli olursun.Telefon numarasını engelle yada hattını değiştirmeyi unutma.18 ama hala ağlıyorum çok aptalım onu seviyorum
Rabbim kurtarmış seni,bende 18im canım..Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum
Öldürmeyeceğini biliyordum zaten işin şakasıydı ama öldürse canım böyle yanmazdı aptal gibi seviyorum onu adam resmen çapkının önde gideni resmen yokluktan bana birşeyler yapıcaktı . o benim için özel ama ben onun için sıradanım. bu beni mahvetti :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?