Hata yaptım mı yapmadım mı bilemiyorum . Nolur bir akıl verin ?

Anlamadm yaa munevver gibi olmak istermisin ne demek?? İsin sakasi fln. Tovbe yarabbi. Tamam 18 toysun cocuksun 'seviyosun' da öldür beni fln ne demek? Senin annen baban seni sokakta bulmadi kiii bulmus olsa bile o can sana Allahin emaneti... Daha kucuksun dicem ama 18 kucuk degil ki...

Böylelerini sevme...
Belli ki her şey köprüyü geçmek içinmiş. Eğer görüşmeye devam edersen istediğini alana kadar uğraşır. Çünkü tehlikeli olan senin duyguların şu durumda. Uzaklaşmazsan çok canın yanar
Bir daha da internette buluşup görüşmemeni tavsiye ederim.

Son düzenleme:

üniversiteyi kazandığım için dersi falan boşladım iyice, sevgilim yok diye üzülmüyorum abla. sevgilim olmayan biriyle öpüştüm diye üzülüyorum işin ilginç yanı bir şey olmamış gibi davranıyor adam sapık değil profosyonel sapık cool

o şakaydı hatta dedim ev bembeyaz her yer kan olur evet ya haklısın dedi

hala goru$uyorsun yani
pes diyorum karde$im sanaa..

Tüm bu yaşananlara rağmen hala görüşüyor musun

Böyle şaka olmaz ablacım.
Kendine haksızlık değil mi bu yaptığın?
SEVME böyle bir adamı SEVME!!!
Yazık etme kendine.
Sakın ola arama yada ararsa cvp verme.

Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum

Ölmek öyle kolay değildir küçüğüm, sevgi denilen şeyde buna hiç benzemez

Aklını başına al, ortada sevgi falan yok, ortalık manyak dolu bir daha asla yapma böyle bir şey. Okuluna, yaşamına bak, kendi yaşıtın, yerini yurdunu bildiğin, tanıdığın insanlarla diyalog kur. Gerçekten verilmiş sadakan varmış

Cok komik ha ha ha. Kardesim 18im fln diosun ama bunun arkasina siginma. Gayet anliosun. Hayir 18inde opusuyorsan (yanlis demiyorum..) bazi seylerede aklin gayett eriyor diye dusunuyorum. Uzaklas oyle insanlardan. Neler gorup duyuyoruz haberlerde. Sanma ki bizim basimiza gelmez. Allah korusun tabi ama dikkat et

3-4 defa yazdım sildim. Ne desem boş hala seviyorum diyorsunuz :26:

Çok yanlış anladınız adamın amacı YATMAKTI ve ben yatmadım . Böbrekte çalabilirdi haklısınız her türlü şeyi yapabilirdi evet ama yapmadı yaptığım hataydı ama isteği bedenimdi . Bana minnet etmeside yokluktandı . Karşıma kim çıktıysa ya evine davet etti ya da opturmediğim için terketti kendimi Bk gibi hissediyorum kelimenin tam anlamıyla Bk

İşte bizde sizi böyle insanlardan uzak durmanız konusunda uyarıyoruz ama anlamak istemiyorsunuz sanırım.

Hey allahm yaa. 18 yasinda opusme derdine dusmussun sonra diosun ki 18 yasindayim toyun oyleyim boyleyim. Nesine bk gibi hissediosun. Su an acaba fazla mi yukleniyorum sana, sonucta tabiniyorum seni ama kucugumsun yaa... Saskinim vallaha... Burda o kadar yorum yapan ablalarin var; canini kurtardigina sukret diolar sen opusmekten bahsediosun..

Seninle aynı yaştayız. Bu kesinlikle küçüklük falan değil

Sadece 1-2 aydır tanıdığı biriyle evde tek başınayken böyle garip şakalar yapmak bence normal bir insanın yapacağı şeyler değil. Yadırgamayın demişsin ama yadırganmayacak gibi değil.

adamın amacını biz çok iyi anladık..

biz seni anlayamadık...

sen neden böyle bir adama mınnet edıyorsun?

kendını bu kadar değersiz görüyorsan hıc tanımadıgın bır adamın sana nasıl değer vermesini beklıyorsun???

tanımadığın bir adam sana evıme gıdelım derse sende tamam dersen adam senınle yatabılecegnı dusunur baska ne dusunur?

hayır demek varken neden tamam dedin?

öldürse daha iyiydi falan ne demek be canım, git de öldürsün o zaman. tövbe tövbeee

bu kadar dramatize edecek bişey yok. günlük ilişki yaşayan bi adammış. anladın bitti. hala seviyorum diyorsun. yaşın küçük ama bebek de değilsin yani, biraz kendine gel, kendine saygı duy.

biz seni anliyoz da sen bizi anlamaiyorsun karde$im
yada biz anlatamitiyoruz

yatmak olmayabilirdi ucuz kurtulmu$un diyoruz
tamam sen hakli ol adam seni oldurmedigi için masum kalsin oda kabul
ama sen hala goru$uyorsun ne demek ?
o gun olmadi ama $ansini bi daha dene diyorsun resmen, adam seni taciz etmi$ tecavuzden kurtulmu$sun ,adamin niyeti bobrek deildi diyorsun hala ..

munnever cinayeti yazinca Google da 332.000 sonuç çikiyor sende mi unlu bi ölü olmak istiyorsun ? ..
bilsem anayin babayin telefonunu yeminle ararim,kiziniza sahip çikin derim , yazik gunahtir yakma bi ana babanin yuregini

Masumiyetini böyle pisliklere verince b.k gibi hissetmeyecek misin?
SAKINNNN ablacım sırf öpüşmüyorsun yada yatmıyorsun diye terkediyorlarsa bırak CEHENNEME kadar yolları var!!
Sırf hayatın da biri olsun diye böyle ş.....zlere prim verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…