Öldürmeyeceğini biliyordum zaten işin şakasıydı ama öldürse canım böyle yanmazdı aptal gibi seviyorum onu adam resmen çapkının önde gideni resmen yokluktan bana birşeyler yapıcaktı . o benim için özel ama ben onun için sıradanım. bu beni mahvetti :S
18 mi daha çok küçüksün arkadaşım sevgilim yok diye üzülme senin yapacagın tek şey derslerine odaklanmak.Rabbim seni annene,babana bağışlamış bir dakiki sefere daha dikkatli olursun.Telefon numarasını engelle yada hattını değiştirmeyi unutma.
verilmi$ sadakan varmi$$$
sonunda birlikde oldum yazican sandim ama munneveri okudukdan sonra birlikdede olsan ucuz kurtulmu$un dedim
adam resmen seni olumle tehdit etmi$ ,sen opmekden bahsediyprsun
cahillik toyluk masumiyet getiririr ama biraz gozunu aç nolur,anne baban seni sokakdami buldu, sana bi$ey olsa ,e kadar uzulurler
munevverin ailesini nasil yaniyor goruyorsundur
tuylerim diken diken oldu,benimde kizim var , Allahim korusun kotu niyetli insanlardan evlatlarimizi
üniversiteyi kazandığım için dersi falan boşladım iyice, sevgilim yok diye üzülmüyorum abla. sevgilim olmayan biriyle öpüştüm diye üzülüyorum işin ilginç yanı bir şey olmamış gibi davranıyor adam sapık değil profosyonel sapık cool
üniversiteyi kazandığım için dersi falan boşladım iyice, sevgilim yok diye üzülmüyorum abla. sevgilim olmayan biriyle öpüştüm diye üzülüyorum işin ilginç yanı bir şey olmamış gibi davranıyor adam sapık değil profosyonel sapık cool
Öldürmeyeceğini biliyordum zaten işin şakasıydı ama öldürse canım böyle yanmazdı aptal gibi seviyorum onu adam resmen çapkının önde gideni resmen yokluktan bana birşeyler yapıcaktı . o benim için özel ama ben onun için sıradanım. bu beni mahvetti :S
tovbe tovbeeeeo şakaydıhatta dedim ev bembeyaz her yer kan olur evet ya haklısın dedi
Münevver gibi olmak ister misin dedi . Öldür beni ne olacak kurtulurum dedim. Diğer şeyler hiç aklıma gelmedi yeminle çok toyum
o şakaydıhatta dedim ev bembeyaz her yer kan olur evet ya haklısın dedi
Çok yanlış anladınız adamın amacı YATMAKTI ve ben yatmadım . Böbrekte çalabilirdi haklısınız her türlü şeyi yapabilirdi evet ama yapmadı yaptığım hataydı ama isteği bedenimdi . Bana minnet etmeside yokluktandı . Karşıma kim çıktıysa ya evine davet etti ya da opturmediğim için terketti kendimi Bk gibi hissediyorum kelimenin tam anlamıyla Bk
Çok yanlış anladınız adamın amacı YATMAKTI ve ben yatmadım . Böbrekte çalabilirdi haklısınız her türlü şeyi yapabilirdi evet ama yapmadı yaptığım hataydı ama isteği bedenimdi . Bana minnet etmeside yokluktandı . Karşıma kim çıktıysa ya evine davet etti ya da opturmediğim için terketti kendimi Bk gibi hissediyorum kelimenin tam anlamıyla Bk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?