- 25 Ağustos 2016
- 2.690
- 3.429
- 53
- Konu Sahibi sevmekvesevilmekgerek
-
canim kullanmış olmuyor işte zorlama yok tehdit yok sana agziyla umut vermemis evlenecegim dememis adam simdi okudum sen kendi kendine gelin guvey olmus birde guvenmissin kesin evlenicez diyeÖnüme gelen herkesle birlikte olmuyorum benim ilkimdi güven duydum istedim evet ama bana ilişkiye girdikten sonraki muamelesi canımı yaktı direk olarak evlenmeyi düşünmüyorum demek ne demek resmen beni o anlık zevki için kullanmış olmuyor mu?
Bi dakka ya, bosanma asamasindayim demissin, bu adam nasil ilk oluyor, evliyken beraberlik yasamadin mi? Evliligin ne oldu bu arada? Bi aciklama yap bence, milleti kandirmaya çalıştığını dusunmeyelim..
Pes ! Bir yaşıma daha girdim. Ben zannettim ki 18-19 yaşında bir genç kadın.
E şimdi bu arkadaş evliyken başka biriyle evlilik hayalini nasıl kuruyor ki ? Şaşırdım şu an
Surekli akil isteyip tam tersini uyguluyor, nasil is anlamadim.. Bosanma asamasindayim, 23 yasindayim, hemen evlen diyolar, ne yapayim demis, nerdeyse herkes biraz kendini dinlemesini soylemis, simdi "ben evlenmek istiyodum, evlenecez sanıyodum" demis..eşiyle 1-1,5 yıldır boşanma aşamasındalarmış. farklı şehirlerdeymiş. eşinden sonra ilkkez bu kişiyle görüsüp birseyler yaşamıs sanırım. ilk ten kastı bu zannediyorm:))
doğrudan evlenelim demedi ama seni seviyorum ve değer veriyorum seninle mutlu olabiliriz gibi şeyler söyledi aileside evlenmesini istiyormuş kendisi söylemişti bi dönem ayrılık yaşadık o ara evlenme gibi olayı oldu nişandı sanırım daha sonra bana geri döndü yalvardı vsss çok uzun inanki bi arkadaşımızda demiş nerden tutarsam elimde kalıyo çok aptalım çok yanlış yaptım.
damacanalarıda unutmamak lazım :))Öyle tabi :)
İnsanın temel 3 ihtiyacı vardır
- Barınma
- Beslenme
- Üreme
Tüm dünya düzeni üremek üzerine kurulu bir düzen. Tabi ben demiyorum herkes önüne gelenle sevişsin. Ama sevdiğinle sevişmek kadar doğal hiç bir şey de göremiyorum.
Üstelik sevişme güdüsü beslenmeyen toplumlar(bakınız Ortadoğu biz de dahil) karmaşa ve cinsel kaosun en yüksek olduğu yerlerdir.
Surekli akil isteyip tam tersini uyguluyor, nasil is anlamadim.. Bosanma asamasindayim, 23 yasindayim, hemen evlen diyolar, ne yapayim demis, nerdeyse herkes biraz kendini dinlemesini soylemis, simdi "ben evlenmek istiyodum, evlenecez sanıyodum" demis..
Biri var cinsellik pesinde gibi bi konu açmış, bu adamdan uzak dur demis kac kisi, simdi de "uzak durmadim, ne yapmaliyim" diyor.. Tamam, danissin istedigi kadar ama azicik da ciddiye alsin soylenenleri..
Pampa :) iyiki bir konu açtık tüm herşey döküldü konuya açıklık getiriyorum hemen nceleri yaşanmış ve süregelen şeyler bunlar eskide yaşadığım ama hala acısını çektiğim bir durumdayım evet 23 yaşındayım eşimden ayrıldım bu arada dava sonuçlandı yeterlimi @lavantakokulusandikPampa bosanmadan nasıl ilkin oluyor o dallama ? Konularına bakmaya üşeniyorum ama arkadaşlar sağolsun magazin gündemini belirledi :)) boşanma durumu ne iş ? Milleti kandırmıyorsan akla yatacak bir açıklama yap ..
Konu sahibi, gerceksen, 23 yasinda ve bosanma asamasinda genc bi kadinsan lutfen ama lutfen kendine biraz zaman ver, "eyvah bosaniyorum, ortada kalirim, beni kim alir" gibi igrenc empozelerin tesiriyle panige kapilip yanlistan yanlisa sürüklenme lutfen.. Genceciksin, Allah in izniyle sevip sevilecegin ve mutlu olacagin biri çıkar karşına.. Bi dur, kendini kalbini ruhunu dinlendir en once.. Zihnini toparlamadan paldır küldür yasadigin her sey daha da yaralar seni.. Allah korusun..
yapmis oldugun hata bence birini sevip ona kanip birseyler yasamis olman degil sana evlenme vaadini umudunu verip sonra cok farkli seyler yasatan bu insanin yuzune erkek diye adam diye bakiyor olabilmen seni anlamasini beklemen hersey insanlar icin dunyanin sonuda degil ama birdwha o insanla muhattap olma cunku bundan sonra her ihtiyaci oldugunda ayni umudu vererek sana gelip isini gorup gidecek
İyide burada karşılıklı rıza ile birşeyler yaşamışsınız. Zorla ırzınıza geçmemiş ki. Kendinize fahişe muamelesi yapmaktan vazgeçin. Size aleni evlenicez yada cinsellik yaşarsak evleniriz dememiş ki. Kendinizi güçlendirmeye ve yardım almaya bakın. Birde zibilyon kere dedim ki cinsellik erkek tekelinde bir dürtü değildir. Şimdi bu adam kendisini kötü hissetmiyorsa siz de hissetmemelisiniz.
Konuşmuyoruz hiç bir şekilde direk bitti adam ben buyum evlenmeyi düşünmüyorum dedi ben nasıl kabul ederim bunu canı isterse gelicek isterse gidecek tamam kimse evlenmek için birlikte olmaz ama bunuda böyle direk söylemek zoruma gitti bende zaten bende seninle evlenmem dedim daha fazla karşısında rencide olmamak için baştan hataydıDirekt bitti mi yani beraberlikten sonra? Hic konusmuyo musunuz? Tam anlayamadim o kisimlari..
Bi çoğunuz kötü yorum yapıcak biliyorum ama anlatıcak bana yön vericek kimsem yok sizlerle paylaşıyorum. lütfen yorum yaparken çözüm bulmak için yazın beni yerden yere vurmak amaçlı olmasın!
Bi çok kk üyeleri konularımı okumuş takip etmiş ve biliyodur tekrardan yazma ihtiyacı yok içimi huzursuz eden bişe yaşadım pişmanım bir daha asla ama asla kimseye ne güvenir nede inanırım gel gelelim yaptığım hataya...
Gönlümü birine kaptırdım.Kendisinden çok ekilendim sevdim halada seviyorum ama ilerisi olmıyacak benimle evlenmiyeceğini söyledi dün dünya başıma yıkıldı.birlikte olduk hiç yapmam dediğim şeyi yaptım.Birlikte olmadan önce beni sevdiğini değer verdiğini söyleyip kandırdı Resmen beni ortada bıraktı hayal kırıklığına uğradım bu acı bu içimi yakan şey nasıl geçer.Her gün yüz yüze bakıyoruz mecburen benim gibi yarı yolda bırakılan arkadaşlar lütfen yardımcı olun sizler nasıl atlattınız bu dönemi?
Burasi da gunah cikarma yeri oldu iyice. Madem bosandiniz o benim ilkimdi demissiniz. Sanki 18 yasinda kandirilmis bekareti alinmis ortada birakilmis masumu oynamaniza gerek yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?