hatalarım pişmanım çok pişman

Adamdan hoşlanıyormuşsunuz, adamın evlenme olaylarında gözü yokmuş bunu açıkça da söylemiş. Burada ne adamda ne sizde bir hata yok. Keşke niyetiniz evlenmekse ayrılsaydınız çünkü karşınızdakinin isteği bu değil. Bence dik durun bunda ne hata var ne yanlış.

canim kullanmış olmuyor işte zorlama yok tehdit yok sana agziyla umut vermemis evlenecegim dememis adam simdi okudum sen kendi kendine gelin guvey olmus birde guvenmissin kesin evlenicez diye
iliskiye girmeden once bakire oldugunu biliyormuydu ?

Bi dakka ya, bosanma asamasindayim demissin, bu adam nasil ilk oluyor, evliyken beraberlik yasamadin mi? Evliligin ne oldu bu arada? Bi aciklama yap bence, milleti kandirmaya çalıştığını dusunmeyelim..

eşiyle 1-1,5 yıldır boşanma aşamasındalarmış. farklı şehirlerdeymiş. eşinden sonra ilkkez bu kişiyle görüsüp birseyler yaşamıs sanırım. ilk ten kastı bu zannediyorm:))

Pes ! Bir yaşıma daha girdim. Ben zannettim ki 18-19 yaşında bir genç kadın.
E şimdi bu arkadaş evliyken başka biriyle evlilik hayalini nasıl kuruyor ki ? Şaşırdım şu an

konu sahibi 23 yaşında. 9 ay evli kaldıktan sonra boşanmaya karar verilmiş . su an boşanma aşamasında ve 1-1,5 yıldır eşiyle farklı şehirlerde yaşıyorlar.

eşiyle 1-1,5 yıldır boşanma aşamasındalarmış. farklı şehirlerdeymiş. eşinden sonra ilkkez bu kişiyle görüsüp birseyler yaşamıs sanırım. ilk ten kastı bu zannediyorm:))
Surekli akil isteyip tam tersini uyguluyor, nasil is anlamadim.. Bosanma asamasindayim, 23 yasindayim, hemen evlen diyolar, ne yapayim demis, nerdeyse herkes biraz kendini dinlemesini soylemis, simdi "ben evlenmek istiyodum, evlenecez sanıyodum" demis..
Biri var cinsellik pesinde gibi bi konu açmış, bu adamdan uzak dur demis kac kisi, simdi de "uzak durmadim, ne yapmaliyim" diyor.. Tamam, danissin istedigi kadar ama azicik da ciddiye alsin soylenenleri..

meraktan soruyorum canım . bu kişiyle ilgili bütün konuların temmuz ayı içerisinde açmıssın. ve açtığın konular o gün yasadığın olayları dile getirmissin." su an kafasına sunu fırlatmak istiyorum. yok saygısızca bana sunları dedi. yok gittim evlenelim o zaman dedim vs." demem o ki sen bu sahısla ne zaman ilişkiye basladın, ne zaman ayrılacak kadar ilişkiniz oldu ,o şahıs ne zzaman nisanlandı, sonra sana döndü???? kafamda deli sorularrr

damacanalarıda unutmamak lazım :))

Genel olarak söylüyorum
Ben şunu anlamıyorum
Tek bir gece ilişkiye girmek için erkek neden ızun süre peşinde koşsun ki kadının?
Zor bir şey değil yatacak kadın bulmak
O yüzden bana birlikte olduk sonra beni bıraktı gibi söylemler eksik geliyor
Bir sey olmuştur muhakkak

Ayrıca herkes yattığı ile evlenseydi bakkallara dahi nikah kıyma yetkisi verilirdi
Yetişemezdi çünkü memurlar

aynen. bu sahısla ilgili actıığı tüm konuları okudum. yaklasık 3 haftalık bir süreçte ilişkiye başlama, ayrılma, erkeğin başkasıyla nişanlanması, tekrar bu kişiye dönemsi vs nasıl oluyor anlayamadım.. ve açtığı konularda da yaşadığı o günlük durumlar neticesinde açılmış.. ya uzun süreli olan bir durumu yakın zamanda yaşıyormus gibi anlattı ?? yada anlatırken eksik anlatıp söylemediği seyler var..

Konu sahibi, gerceksen, 23 yasinda ve bosanma asamasinda genc bi kadinsan lutfen ama lutfen kendine biraz zaman ver, "eyvah bosaniyorum, ortada kalirim, beni kim alir" gibi igrenc empozelerin tesiriyle panige kapilip yanlistan yanlisa sürüklenme lutfen.. Genceciksin, Allah in izniyle sevip sevilecegin ve mutlu olacagin biri çıkar karşına.. Bi dur, kendini kalbini ruhunu dinlendir en once.. Zihnini toparlamadan paldır küldür yasadigin her sey daha da yaralar seni.. Allah korusun..

Pampa :) iyiki bir konu açtık tüm herşey döküldü konuya açıklık getiriyorum hemen nceleri yaşanmış ve süregelen şeyler bunlar eskide yaşadığım ama hala acısını çektiğim bir durumdayım evet 23 yaşındayım eşimden ayrıldım bu arada dava sonuçlandı yeterlimi @lavantakokulusandik

Boşandım dava sonuçlandı ama işşte bir yanlış yaptım ki sonuca varamıyorum çok aceleci davrandım o kadar pişmanımki
bu arada elimden geldiğince cevap yazmaya çalışıyorum malum iş ortamı

Haklısınız inş birdaha o insana güvenip aldanmam

Elimde olan birşey değilki ben fahişe gibi hissetmesem bile sağolsun o tavırlarıyla hissettirdi.

Direkt bitti mi yani beraberlikten sonra? Hic konusmuyo musunuz? Tam anlayamadim o kisimlari..
Konuşmuyoruz hiç bir şekilde direk bitti adam ben buyum evlenmeyi düşünmüyorum dedi ben nasıl kabul ederim bunu canı isterse gelicek isterse gidecek tamam kimse evlenmek için birlikte olmaz ama bunuda böyle direk söylemek zoruma gitti bende zaten bende seninle evlenmem dedim daha fazla karşısında rencide olmamak için baştan hataydı

Hayatınızdan tamamen çıkartın ve unutun. Unutmak her şeyin ilacıdır. Bu kadar yıpranacak üzülecek bir konu değil hayatta daha büyük acılar var ölüm gibi... Olaylara verdiğiniz tepkiler verdiğiniz değerle alakalı değerleri indirdiğiniz zaman üzülmeyeceksiniz. Dersinizi alın önünüze bakın...

Burasi da gunah cikarma yeri oldu iyice. Madem bosandiniz o benim ilkimdi demissiniz. Sanki 18 yasinda kandirilmis bekareti alinmis ortada birakilmis masumu oynamaniza gerek yok...

Burası günah çıkarma yeri değil evet ama adı üstünde Bdv bölümü herkez buraya kurallar gereğince tabiki herşeyi yazmak danışmak anlatmak ister sizi kimse okuyup yorum yapma zorundalığında tutmuyor değilmi Şu hayatta katiiller ve tecavüzcüler haricindeki herkez masumdur benim gözümde tabiki bu sizin için göreceli bi kavram olabilir size çok görmüyorum özgür bireysiniz yorum hakkınızı kullandınız. Ama sakın yargılı davranmayın sonuçta burda herşeyi dibine kadar anlatmıyoruz tanınmamak için bilmediğiniz çok şey var.VİCDANLI OLUN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…