Hatali ameliyat yapan doktoru şikayet hattıni arayıp sikayet edersem sonuc alır mıyım?

Ben yanlış tedavi için şikayet ettiğimde "özel hastane olduğu için doktorun inisiyatifi" bıdı bıdısı ile karşılaştım.

Umarım bir sonuç alırsın.

Çocuğumun dirseği kırılmış doktor röntgen istedi röntgen de dirsek bölümünü çekmemişler. Bişey yok diye eve gönderildi. Kol davul gibi şişti sonuç kırık.
Şikayet hattına şikayet ettik hiç bir şekilde ses seda yok.

hatalı ameliyat derken? olayın önemine göre sonuç alırsınız özel hastane olsa dahi. ama “bana estetik dikiş olacağını söyledi, aha buramda iz kaldı” gibi şeylerle kimse ilgilenmez.

Hatalı amelıyatınız tam olarak ne açıklar mısınız? Ciddi bir şeyse yani boyutunu bilirsem az çok bir şey diyebilirim.

ben ankaraya gelmistim aile hekimi misfirsin diye bakmadi 184 aradim 6 ay sonra sabim aradi beni sikayetimi bildiren bi yazi gonderdim 10 ceza puani uygulamislar 100 olunca sozlesmesi fesh ediliyormus sadece sikayetten degil her turlu davranislarinda olumsuzluklarda ceza puanlari var herkes isini hakkiyla yapsin

Hatalı amelıyatınız tam olarak ne açıklar mısınız? Ciddi bir şeyse yani boyutunu bilirsem az çok bir şey diyebilirim.
Hatalı ameliyat olduğundan kötüye götürüp büyük zarar hasarla çıktığım ameliyattır 1 ay önce ankarada 40 bin ödeyip revizyon oldum burnumda kıkırdak bırakmamıştı kaburga kıkırdağı ile yapıldı. Doktorun hatasını kabul ettiği mesajlar var elimde.

Şikayet edebilirsiniz Bimere de yazabilirsiniz özel hastane büyük ihtimalle bir şey çıkmayabilir bu yollarla ayrıntılı bir rapor alırsanız özel hastaneye dava acabilirsiniz.

Sadece şikayetle sonuç alamayabilirsiniz. Edtetik operasyonmuş bir de zor gibi geldi bana. Bir avukatla görüşüp dava açın bence. Hem tazminat istersiniz.

sağlık sorunu oluşturmuyorsa bir şey çıkmaz. belgelemeniz lazım bir şekilde ama mesajlar sayılır mı bilemem. şikayetinizi yapın yine de.

Ameliyat öncesi bir evrağa imza atılıyor,yani riskleri kabul ediyorum diye.ameliyat sırasında çıkan tüm sorunları kabul etmiş olduğunuz için birşey çıkmaz boşuna uğraşmayın

şikayet yerine dava mı açsanız acaba?
en azından ameliyat masraflarınızı istersiniz.
doktorun hatasını kabul ettiği mesaj kısmı biraz değişik geldi bana.
dava aklına gelmemiş mi doktorun?
neyi kabul etti?
operasyonların riskleri var bu arada, tonlarca kağıt imzalıyorsunuz.
eğer imzaladıklarınızda yazan bir komplikasyonsa dava yada şikayetle sonuç alınmaz zaten.

Hatalı olduğu kanısına siz mi vardınız yoksa başka bir uzman mı söyledi? Uzman görüşü ise şikayet hattına şikayet etmek yerine dava açın.
Şikayet edip sonucu burada yazacağım.genelde böyle durumlarda doktor korunduğu için bir sonuç alınamıyor.

Şikayet edip sonucu burada yazacağım.genelde böyle durumlarda doktor korunduğu için bir sonuç alınamıyor.
Eski konularınıza baktım da çok talihsizlikler yaşamışsınız burun konusunda. Sadece şikayetle kalmayın lütfen. Maddi manevi yaşadıklarıızı karşılamaları gerekiyor. Normalde hekimlere bu şekilde saldırmaya karşıyım ama sizin durumunuz farklı geldi bana. Ameliyat öncesinde konuştuğunuzdan farklı bir sonuç mu aldınız? En önemlisi nefes alma bir de rahat nefes alabiliyor musunuz?

Gerçekten doktorun hatasından kaynaklanan bir mağduriyet söz konusu ise şikayet yerine dava yoluna gitmenizi öneririm. Maddi manevi tazminat talebinde bulunursunuz.

Ameliyattan önce doktor kendine çok büyük bir güven duyup güzel olacağını söyledi ve hemen ameliyat tarihi verip ücreti konustu.ameliyat sonrasında da maalesef çok uzulmeme neden oldu.yaptigi buruna felaket diyorduböyle mi gezecen deyip iyice moralimi bozuyordu.daha fazla kirilmamak için detayları yazmak istemiyorum.ameliyattan sonra tek açıklaması nazara geldiğini söylemesi oldu öylede emin kendinden herkes kendisini kıskanıyor ya (!)

konuyu içerikte anlatmak yerine başlıkta anlatmışsınız ameliyatın hatalı olduğundan eminseniz /öyle düşünüyorsanız doktora ve hastaneye dava açabilirsiniz.bilirkişi raporu sonucu hatalı olup olmama durumuna göre bir sonuç çıkar tabiki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…