Bende sonuç alamayacağımi düşündüğüm için kararsız kaldımBen yanlış tedavi için şikayet ettiğimde "özel hastane olduğu için doktorun inisiyatifi" bıdı bıdısı ile karşılaştım.
Umarım bir sonuç alırsın.
Hatalı ameliyat olduğundan kötüye götürüp büyük zarar hasarla çıktığım ameliyattır 1 ay önce ankarada 40 bin ödeyip revizyon oldum burnumda kıkırdak bırakmamıştı kaburga kıkırdağı ile yapıldı. Doktorun hatasını kabul ettiği mesajlar var elimde.Hatalı amelıyatınız tam olarak ne açıklar mısınız? Ciddi bir şeyse yani boyutunu bilirsem az çok bir şey diyebilirim.
Şikayet edebilirsiniz Bimere de yazabilirsiniz özel hastane büyük ihtimalle bir şey çıkmayabilir bu yollarla ayrıntılı bir rapor alırsanız özel hastaneye dava acabilirsiniz.Hatalı ameliyat olduğundan kötüye götürüp büyük zarar hasarla çıktığım ameliyattır 1 ay önce ankarada 40 bin ödeyip revizyon oldum burnumda kıkırdak bırakmamıştı kaburga kıkırdağı ile yapıldı. Doktorun hatasını kabul ettiği mesajlar var elimde.
Hatalı olduğu kanısına siz mi vardınız yoksa başka bir uzman mı söyledi? Uzman görüşü ise şikayet hattına şikayet etmek yerine dava açın.Sikayet hattina doktoru şikayet edince sonuç alır miyim ?
Hatalı ameliyat olduğundan kötüye götürüp büyük zarar hasarla çıktığım ameliyattır 1 ay önce ankarada 40 bin ödeyip revizyon oldum burnumda kıkırdak bırakmamıştı kaburga kıkırdağı ile yapıldı. Doktorun hatasını kabul ettiği mesajlar var elimde.
Hatalı ameliyat olduğundan kötüye götürüp büyük zarar hasarla çıktığım ameliyattır 1 ay önce ankarada 40 bin ödeyip revizyon oldum burnumda kıkırdak bırakmamıştı kaburga kıkırdağı ile yapıldı. Doktorun hatasını kabul ettiği mesajlar var elimde.
Şikayet edip sonucu burada yazacağım.genelde böyle durumlarda doktor korunduğu için bir sonuç alınamıyor.Hatalı olduğu kanısına siz mi vardınız yoksa başka bir uzman mı söyledi? Uzman görüşü ise şikayet hattına şikayet etmek yerine dava açın.
Eski konularınıza baktım da çok talihsizlikler yaşamışsınız burun konusunda. Sadece şikayetle kalmayın lütfen. Maddi manevi yaşadıklarıızı karşılamaları gerekiyor. Normalde hekimlere bu şekilde saldırmaya karşıyım ama sizin durumunuz farklı geldi bana. Ameliyat öncesinde konuştuğunuzdan farklı bir sonuç mu aldınız? En önemlisi nefes alma bir de rahat nefes alabiliyor musunuz?Şikayet edip sonucu burada yazacağım.genelde böyle durumlarda doktor korunduğu için bir sonuç alınamıyor.
Gerçekten doktorun hatasından kaynaklanan bir mağduriyet söz konusu ise şikayet yerine dava yoluna gitmenizi öneririm. Maddi manevi tazminat talebinde bulunursunuz.Şikayet edip sonucu burada yazacağım.genelde böyle durumlarda doktor korunduğu için bir sonuç alınamıyor.
Ameliyattan önce doktor kendine çok büyük bir güven duyup güzel olacağını söyledi ve hemen ameliyat tarihi verip ücreti konustu.ameliyat sonrasında da maalesef çok uzulmeme neden oldu.yaptigi buruna felaket diyorduböyle mi gezecen deyip iyice moralimi bozuyordu.daha fazla kirilmamak için detayları yazmak istemiyorum.ameliyattan sonra tek açıklaması nazara geldiğini söylemesi oldu öylede emin kendinden herkes kendisini kıskanıyor ya (!)Eski konularınıza baktım da çok talihsizlikler yaşamışsınız burun konusunda. Sadece şikayetle kalmayın lütfen. Maddi manevi yaşadıklarıızı karşılamaları gerekiyor. Normalde hekimlere bu şekilde saldırmaya karşıyım ama sizin durumunuz farklı geldi bana. Ameliyat öncesinde konuştuğunuzdan farklı bir sonuç mu aldınız? En önemlisi nefes alma bir de rahat nefes alabiliyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?