Hatali ameliyat yapan doktoru şikayet hattıni arayıp sikayet edersem sonuc alır mıyım?

Şikayet bir işe yaramaz. Eğer gerçekten ameliyatın normal riskleri dışında bir hatası varsa dava açarsınız, hakem hastane durumunuzu değerlendirir sonuca bağlı olarak tazminat alırsınız. Ama şikayetin bir anlamı yok. Karşınıza memur çıkacak, o “evet doktor hata yapmış” diyemez, kötü muamele falan varsa uyarırlar o kadar.

Ben dis doktorunu sikayet icin aramistim. Yazili dilekceniz gerekli o incelenir doktorla konuşulur vs birsuru sey dedi hattaki kadin. Nerdeyse beni suclu çıkaracaklardı!!!! Ben de kalsin Allahtan bulsun dedim kapattim.

Sikayet hattina doktoru şikayet edince sonuç alır miyim ?
tabii ki alirsiniz belki biraz gec olur ama alirsiniz...
Ben yanlış tedavi için şikayet ettiğimde "özel hastane olduğu için doktorun inisiyatifi" bıdı bıdısı ile karşılaştım.

Umarım bir sonuç alırsın.
sikayetvara yazin siz de 1 hafta icinde donerler size. basima geldi. ucretsiz check uplar teklif ettiler. dr beni defalarca aradi. dr malesef kardesimin hocasiydi sirf zarar verir diye silmek zorunda kaldim.

Sadece şikayetle bir yere varamazsınız gibi. Bir avukatla görüşün.

Bir şey çıkacağını, yani doktora bir yaptırım uygulanacağını sanmıyorum maalesef. Yine de bir avukatla görüşün derim, belki tazminat alabilirsiniz.

.yaptigi buruna felaket diyorduböyle mi gezecen deyip iyice moralimi bozuyordu.daha fazla kirilmamak için detayları yazmak istemiyorum.ameliyattan sonra tek açıklaması nazara geldiğini söylemesi oldu

Özrü kabahatinden büyükmüş.
"Nazara geldim." nedir ya? Bir komplikasyon de bir şey de. Nazar ne ya hu? Akıl tutulması var herhalde.
Şikayetten çok bir şey olacağını ben de sanmıyorum ama diğer yorumlarda söylenen gibi dava açmak mantıklı olabilir.

Bende dava açacağım ama şuan için iyi avukatın ücretini ödeyemem.boyle davaların zaman aşımı 5 yıl ben 2 yıl önce ameliyat oldum ayrıca biz dava için soruşturma başlattık savcılık rapor istedi doktorun tarafını tuttular o yüzden birşey olmadı soruşturma sürecinde kaldı.Çalışmaya başladığımda iyi bir avukat bulup elbetteki dava için uğraşacağım ama beklerken de en azından şikayet etmek istiyorum.doktorlar birbirini koruyor bu dünyada doktora dava açıp kazanmak en zor şeylerden biri.hukuk hasta haklarını koruyor sorun dava için yine doktorlardan rapor yazmaları isteniyor ve doktorlar taraflı davranıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…