hatalı burun estetigi

serenmmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2017
245
17
98
35
begenmedigimiz doktorun ismini vermek yasak mı grupta tek korkum bana dava açması bende düşünüyorum dava açmayı asla hatasını kabul etmiyot

Eğer hata varsa neden karşı dava açsın? Amacı seni korkutmak.
Dava açın kazananlar varmış.

en basiti konkalarımı yakmamış baştan beri nefes alamıyorum bana diyor psikolojık başka doktorlar konkaların hala şiş diyor ama bunu ispatlayamazmışım konkalar tekrar şişebilirmiş ilk bir kaç hafta anlaşılabilirmiş ünlü doktor olunca ben sadece güvendim

en basiti konkalarımı yakmamış baştan beri nefes alamıyorum bana diyor psikolojık başka doktorlar konkaların hala şiş diyor ama bunu ispatlayamazmışım konkalar tekrar şişebilirmiş ilk bir kaç hafta anlaşılabilirmiş ünlü doktor olunca ben sadece güvendim
Anladım, sosyal medyada hakaret vari şeyler yapmayın karşı dava açma şansı olmasın.
Hakkınızı arayın, görüntü de bir sıkıntı var mı

evet bence var bir kere kalın duruyor henüz erken belki ama sanmıyorum kalınlıgı geçsin bir de alt kıkırdak daha büyük orayı trpüleyemz miydi bilmiyorum ama ikisi eşit degil bir de bir yerin şişi inmiyor eşitliksizlikler var eski burnum düz bir burundu bir de

evet bence var bir kere kalın duruyor henüz erken belki ama sanmıyorum kalınlıgı geçsin bir de alt kıkırdak daha büyük orayı trpüleyemz miydi bilmiyorum ama ikisi eşit degil bir de bir yerin şişi inmiyor eşitliksizlikler var eski burnum düz bir burundu bir de
Rica etsem doktorun adini ozelden yazar misnz bende ameliyat olacagim gisio yanlis birini bulmak istemiyorum

begenmedigimiz doktorun ismini vermek yasak mı grupta tek korkum bana dava açması bende düşünüyorum dava açmayı asla hatasını kabul etmiyot
Beğenip beğenmemek göreceli birşey.bu yüzden doktorla ilgili olumsuz yorum yapılması doğru değil tabiki.gerçekten ciddi hasar vermişse burna o zaman öncesi sonrası fotoğrafla ispatlarsınız zaten.hakaret etmedikten sonra doktor adı tabiki söylenebilir.hatası varsa kabul etmemesi hiçbir şeyi değiştirmez fotoğrafla çok kolay ispatlanabilir bir durum.doktordan korkmanın bir anlamı yok eğer kabul edilemiyecek kadar kötü bir duruma getirdiyse mutlaka hakkınızı arayın.

Ünlü doktor deyince akla birkaç isim geliyor.özelden doktorun adini yazar mısınız

Back
X