Hatalı davranış

Aceleyegerekyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
113
100
103
Merhabalar, Çok küçük yaşta evlilik yapıp kısa sürede boşandım. Uzun süre hayatıma kimseyi almayı tercih etmedim.Şuan bir sevgilim var ve aramızda bir yakınlaşma oldu.Ve ben kendimi kötü hissediyorum, ve tanıdıkça bana uygun olmadığını anladım.Hatamı devam ettirmiyorum ama, hayata adapte olamıyorum hergün ağlıyorum, nasıl kendimi daha iyi hissedebilirim? Yardım edin

Merhabalar, Çok küçük yaşta evlilik yapıp kısa sürede boşandım. Uzun süre hayatıma kimseyi almayı tercih etmedim.Şuan bir sevgilim var ve aramızda bir yakınlaşma oldu.Ve ben kendimi kötü hissediyorum, ve tanıdıkça bana uygun olmadığını anladım.Hatamı devam ettirmiyorum ama, hayata adapte olamıyorum hergün ağlıyorum, nasıl kendimi daha iyi hissedebilirim? Yardım edin
Sonuç olarak, yakınlaşmadan ötürü vicdan mı yapıyorsunuz?

Evet evlilik dışı olduğu için
Yapma yaşanmış bitmiş. Sonuçta o zaman istemişsin şuan birşeyler farklı gitmiş ve kendini geri çekmişsin. Bunda vicdan yapacağın bi durum yok. Cinselliğe sonradan hicap duyuyorsan bu yaşadığına tecrübe olarak bak ve sonraki hayatına girenler için önce daha iyi tanımayı seçersin. Bunda hüsrana uğrayacak bi durum göremiyorum. Düzgün değilse Adamı hayatından cıkarman yeterli.

Bişey yaşadıktan sonra mı anladınız uygun olmadığını

Back
X