- 7 Ekim 2016
- 211
- 104
- 53
- Konu Sahibi powerpoint
-
ayri eve cik ders is vs hallet hazirlanma sureni kisaltmaya calis :)Herkese merhaba.
Benim 6 aylık bir ilişkim var. Birbirimize yeni alıştık diyebilirim. Erkek arkadaşım sürekli benimle vakit geçirmek istiyor. Haftasonları görüşemiyoruz fakat haftaiçi buluşuyoruz. Bu arada çok sık şehir dışına vs çıkıyor. Bazen iki hafta görüşemiyoruz. Bazen haftada 3 gün görüşüyoruz. Bazen 5..
Bunu anlatma sebebim şu: Çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Önceden vaktimizi hep birlikte geçirirdik. Ama şimdi ister istemez çok görüşemiyoruz. Ben de böyle olsun istemiyorum fakat erkek arkadaşım görüşmek isteyince ve ben de olmaz vs. Diyince alınıyor küsüyor. Zaten geç uyanan bir insanım ve akşam eve çok geç dönemiyorum. Bir de aşırı geç hazırlanan biriyim. Buluşmaya gidene kadar bayağı geç oluyor. Yani kısıtlı olan zamanımda da onunla vakit geçirmek istiyorum açıkçası. Zaten bir kaç hafta sonra bayağı bir süre ayrı kalacağız. Ayrıca şöyle bir durum da var. Erkek arkadaşımla görüşmediğim zamanlarda da işlerimi halletmek istiyorum. Hem ders çalışmam gerek hem kendime vakit ayırmak vs istiyorum. Ne bileyim boş boş oturmak istiyorum en basiti. Ama böyle içimde bir huzursuzluk oluyor. Suçluluk psikolojisine giriyorum
Bu kız arkadaşım sanki bana alınıyor gibi hissediyorum. Ve bana ters davrandığını farkettim son günlerde. Sanki çok büyük bir suç işlemişim gibi hissettiriyor bu durum bana ve erkek arkadaşımlayken bile huzursuz oluyorum açıkçası. Sanki yanlış yapıyorum gibi. Bilmiyorum değişik bir psikolojideyim. Ama elimden bir şey gelmiyor çok. Hem erkek arkadaşım aşırı alıngan bu konularda. İstiyorki her an yanyana olalım.
Sizce napmalıyım? Ben kız arkadaşımdan anlayış bekliyorum açıkçası. Onun sevgilisi şehir dışında. Çok az görüşebiliyorlar. Ama eminimki aynı şehirde olsalar ve çok sık görüşseler ben sitem etmez, ters davranmazdım. Birbirlerini tanısınlar alışsınlar diye düşünürdüm. Bu konuda destekçi göremiyorum arkadaşımı açıkçası. Yani onu biraz boşladım farkındayım fakat o bana böyle ters davranıp ağzının ucuyla konuşunca ben de sinirleniyorum iyice içimden gelmiyor bir şey yapmak.
Yorumlarınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?