Hatalı mıyım?

powerpoint

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2016
211
104
53
Herkese merhaba.

Benim 6 aylık bir ilişkim var. Birbirimize yeni alıştık diyebilirim. Erkek arkadaşım sürekli benimle vakit geçirmek istiyor. Haftasonları görüşemiyoruz fakat haftaiçi buluşuyoruz. Bu arada çok sık şehir dışına vs çıkıyor. Bazen iki hafta görüşemiyoruz. Bazen haftada 3 gün görüşüyoruz. Bazen 5..

Bunu anlatma sebebim şu: Çok yakın olduğum bir arkadaşım var. Önceden vaktimizi hep birlikte geçirirdik. Ama şimdi ister istemez çok görüşemiyoruz. Ben de böyle olsun istemiyorum fakat erkek arkadaşım görüşmek isteyince ve ben de olmaz vs. Diyince alınıyor küsüyor. Zaten geç uyanan bir insanım ve akşam eve çok geç dönemiyorum. Bir de aşırı geç hazırlanan biriyim. Buluşmaya gidene kadar bayağı geç oluyor. Yani kısıtlı olan zamanımda da onunla vakit geçirmek istiyorum açıkçası. Zaten bir kaç hafta sonra bayağı bir süre ayrı kalacağız. Ayrıca şöyle bir durum da var. Erkek arkadaşımla görüşmediğim zamanlarda da işlerimi halletmek istiyorum. Hem ders çalışmam gerek hem kendime vakit ayırmak vs istiyorum. Ne bileyim boş boş oturmak istiyorum en basiti. Ama böyle içimde bir huzursuzluk oluyor. Suçluluk psikolojisine giriyorum

Bu kız arkadaşım sanki bana alınıyor gibi hissediyorum. Ve bana ters davrandığını farkettim son günlerde. Sanki çok büyük bir suç işlemişim gibi hissettiriyor bu durum bana ve erkek arkadaşımlayken bile huzursuz oluyorum açıkçası. Sanki yanlış yapıyorum gibi. Bilmiyorum değişik bir psikolojideyim. Ama elimden bir şey gelmiyor çok. Hem erkek arkadaşım aşırı alıngan bu konularda. İstiyorki her an yanyana olalım.

Sizce napmalıyım? Ben kız arkadaşımdan anlayış bekliyorum açıkçası. Onun sevgilisi şehir dışında. Çok az görüşebiliyorlar. Ama eminimki aynı şehirde olsalar ve çok sık görüşseler ben sitem etmez, ters davranmazdım. Birbirlerini tanısınlar alışsınlar diye düşünürdüm. Bu konuda destekçi göremiyorum arkadaşımı açıkçası. Yani onu biraz boşladım farkındayım fakat o bana böyle ters davranıp ağzının ucuyla konuşunca ben de sinirleniyorum iyice içimden gelmiyor bir şey yapmak.

Yorumlarınızı bekliyorum

şahsen ben hiçbir arkadaşım için sevgilimle olan zamanımdan feragat etmem. ha arkadaşımın başı derttedir, kötü durumdadır, bana ihtiyacı vardır o ayrı ama buluşup öyle oturup boş vakit geçireceksem karşımda sevgilimin olmasını isterim.

alınabilir ama mantıklı düşününce hak verecektir. zaten erkek arkadaşınızla uzun süre görüşemeyecekmişsiniz o sürede de arkadaşınızla ilgilenirsiniz.

Onunla açık açık konuşmalısınız.Sizi gerçekten seviyorsa arkadaşınız anlayış gösterecektir.Denge kurun diyeceğim ama dengeyi kurmak o kadar zor ki.

Ne sevgili için arkadaştan ne arkadaş için sevgiliden fedekarlik yapmayın. İkisi kıyaslanamaz dahi.

Sevgiliniz varken arkadaşınızı tamamen unutuyor, umursamiyorsaniz arkadaşınız haklı bence , boş zaman arkadasi gibi oluyor öyle ama diğer durumda sizi paylasamiyor olabilir, kendisi yalnız olduğu için üzülüyor olabilir, kizmayin seviyorsanız , görmezden gelin.

Sevgili bulunca arkadaşıyla görüşmeyenlerle sevgilisinden ayrılınca da arkadaşları görüşmüyor genelde.

Madem o kadar samimi arkadaşınız, biraz dengeyi bulun. Yoksa gerçekten "sevgili buldu bizi sattı"ya geliyor olay, diğer taraf için hiç hoş olmuyor.

Ben eşimle ilişki aşamasındayken kuzenlerime zaman ayıramadığım içşn benden küstüler. Büyük nankörlük.

bence sorun arkadaşınızda değil.sevgiliniz olunca onu bir kenara kaldırmışsınız resmen.aradaki dengeyi kurmuyorsunuz.kendi kendinize kalmak istiyorsunuz diye nasıl erkek arkadaşınızı ekmiyorsanız kız arkadaşınızı da ekmeyeceksiniz.sizin beklediğiniz anlayış değil , erkek arkadaşım gidince vaktimi senle öldüreyim ama o varken sen git düşüncesi oluyor.sizin gibi bir arkadaşım ne yazık ki vardı ancak görüşmeyi kestim.çünkü arkadaşlık böyle bir şey değil.erken uyan, çabuk hazırlan, erkek arkadaşın yokken yanında kız arkadaşının olduğunu hatırla , arkadaşına değer veriyorsan çeki düzen ver kendine.

Dengeyi koruyamamışsınız bence. Yarın bir gün sevgilinizle aranız bozulursa şayet hiç arkadaşınıza sığınmayın

Arkadasinizla arada bir gorusun yeterli. Ben sevgilimle bulusacaksam eger hicbir arkadasimla plan yapmam. Hatta baska bir arkadasimla plan yaptiysam ve sevgilimle o gun bulusabilme ihtimalim sonradan olusursa arkadasima soyleyip kabul ederse ertesi gun bulusmayi bile teklif ederim. Herkesin onceligi farkli tabiki. Benim icin sevgilim tüm arkadaslarimdan degerli. Onunla gecirecegim vakti kimseye ayiramam ayni sekilde arkadaslarimda sevgilileriyle bulusacagi zaman bu konuda anlayis gosteriyorum cunku bana normal olan buymus gibi geliyor

Sevgilimle görüşebilmek için yakın arkadaşlarımı ihmal etmezdim.
Haa sevgilimle de mi olmak istiyorum?
O zaman uykumdan feda ederdim, hazırlanma süremi kısaltmaya çalışırdım falan.
Ama ihmal ettiğim sevdiklerim olmazdı.

Arkadasimla sadece sevgilim ve kendime ayirdigim zamanlardan arta kalan zamanlarda gorusmek istiyorum diye anladim ben. Siz arkadasinizi cebinizde tutuyorsunuz sanki. Arkadaslik bu degil..

Dengeyi kuramayan sizsiniz...

Gerçekten dostunuz olsaydı böyle birşeyi sorun etmezdi. Sizde arkadaşım demişsiniz sonuçta dostunuz değilmiş. Boşverin hayatınızda olmasada olurlardan.Seçebileceğiniz insanları hayatınıza alıp çıkartmaktan korkmayın. Çünkü çoğu insanı seçemiyoruz. Seçebildiklerimizde özgür olalım bari

Kusura bakmayin ama en gicik oldugum insan tiplerinden birisiniz:) ben cok tez canliyim. Erken kalkarim 10 dkda hazirlanirim. Bekletmem bekletene uyuz olurum. Yani kendinize baya vakit ayiriyosunuz aslinda uyumak uzun uzun hazirlanmak vs :)))
Arkadasiniz anlayisli olsun eyvallah da sevgilinizden ayrilinca onu daha cok arayacak ve gorusmek isteyeceksiniz. Klasik sevgili bulan kiz davranisi. O zaman da arkadasiniz sizin hakkinizda boyle dusunecek.
Ayrica sevgilimi secerdim arkadasim anlayis gostersin diyenlerin de arkadaslik iliskilerini cok merak ediyorum.

ayri eve cik ders is vs hallet hazirlanma sureni kisaltmaya calis :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…