Hatalı mıyım??

Ben okuldayım ve geç çıkıyorum onlara gitmemi bekliyor onlarda da ancak akşam 7 gıbı olabılırım
E o zaman sorun ettiğiniz kısmı ne?
Haftasonu görüşmeniz normal olani değil mi?
Onlara tabiki gitmeyin. Aileleri şimdiden karıştırmayın.
Başbaşa ne zaman görüşebilirseniz o zaman görüşün. Haftaiçi 7de ciksaniz, bulusmaniz 8, okul yogunlugunuz nasil bilmiyorum ama zaten gorusmeye pek vakit kalmıyor da anlamadığım, varsayım konuşuyoruz şu an..
Zaten aynı tarihlerde orada değilsiniz.
Varsayim üzerine ayrılık planlıyorsunuz.
Emin misiniz sevdiğinize?

Sorunu anlatamadım sanırım ben onun için az goruşmeyi göze alıp haftasonları o kadar geç çıkmama regmen gelıyorum
Haftasonu küçümsenecek bir şey mi

8-17 arası okulda olmakla, 8-17 arası çalışmak arasında çooook fark var. söylemeden geçmeyeyim dedim. detayları bilmiyorum. sadece okulda koştur koşturum demeniz kesinlikle iş temposunun yanından geçmez bence.

Kendisinin iş yoğunlıgunu bıldıgımden diyprum keza ben de ders calışma yükü de var

Ailesi çalışıyor onlarda o zaman izinliler o yüzden

o zaman cok anlatamadiniz sanki.
adam ne zaman izin alirsa alsin sizinle gorusme suresi kisitli olacak,
ama su an aldigi tarihlerde ailesi ile gorusebilecek, baska zaman izin alsa ailesi ile pek gorusemeyecek, hatta evde yanliz kalacak herkes iste/okuldayken.
dogru mu?

Ya olay ne zaman izin aldığı değil ki haftasonunu küçimsemesi

Uzak mesafe iliskisi husran ilr sonuclanan bi suru arkadasim var.Niye kasıyorsunuz ki bu kadar bencil olun biraz

Bu adam Evli mi ?

Bekar bir adamın iznini sevgilisi dururken ailesiyle geçirme düşüncesi biraz tuhaf..

Yaşlarınız kaç? Sevgiliniz ne iş yapıyor? Şehirlerinizin arası kaç saat?
İş hayatıyla okul hayatını kıyaslamayı doğru bulmuyorum açıkcası. Ben hem okuyup hem çalıştım, eğer ağır bir bölümde okumuyorsanız sevgiliniz sizden daha yorgun olması normal. Ama iki şehir arası mesafe kısaysa ve bu adam da bütün gün taş taşımıyosa sürekli sizin gelmenizi beklemesi bencillik. Maddi durumu yoktur anlarım, gelip gitmek sıkıntı olabilir. Eski sevgilim askerdi, bulunduğum şehre 2 saat uzaklıktaydı, cuma günü işten çıkınca gelirdi, pazar gecesi otobüsle giderdi sabaha karşı işte olurdu ki göreve gittiği zamanlar da bunu yapardı, tek karakterli davranışı da buydu sanırım:))

Bence sizden gelmenizi istediği zaman biraz kendinizi geri çekin. Sürekli sizin fedakarlık yapmanıza gerek yok. İnsan biraz çabalar. Tatil meselesi de ayrı bişey. Eğer yaşadığı şehşrde kalacaksa 15 gün boyunca hafta içi de pekala gelebilir, 2 3 saat görse bile yeter yani insana, uzak mesafe ilişkisi yaşıyosunuz her fırsatı değerlendirir insan.

ailesiyle size anlatamadığı bir sorunu olabilir mi ? hastane, devlet dairesi gibi işler olabilir, hafta arası halledilmesi gereken. yada yaşı kaç acaba ? çok ana kuzusu biri olabilir mi ? hani haftaiçi çıksa annesi bozulacaksa falan

Yok annesi öyle biri değil tanıdıgıma göre hatta çok iyiler ama o ailesini az gordugu için onlarda o vakitte izinli oldukları için istiyor
Zaten alaında aması haftasonunu küçümsemesi

özlüyorsun gıdıyorsun..
eeee
özlenmıyorsun gelmıyor.

Gitmenize alışmış.

Nasılsa gelir ve görüşürüz diye düşünüyor.

Gitmenize alışmış.

Nasılsa gelir ve görüşürüz diye düşünüyor.
Konuştuk kendisiyle ben haftasonu gelemeyeceğimi hem çok yorulduğumu ve maddi açıdan da benı zor duruma soktuğunu söyledim

kavga ettik baya baya telefonda konuştuğumuzdan çok ses yükselmedi ama son durum kötü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…