E o zaman sorun ettiğiniz kısmı ne?Ben okuldayım ve geç çıkıyorum onlara gitmemi bekliyor onlarda da ancak akşam 7 gıbı olabılırım
Sorunu anlatamadım sanırım ben onun için az goruşmeyi göze alıp haftasonları o kadar geç çıkmama regmen gelıyorumE o zaman sorun ettiğiniz kısmı ne?
Haftasonu görüşmeniz normal olani değil mi?
Onlara tabiki gitmeyin. Aileleri şimdiden karıştırmayın.
Başbaşa ne zaman görüşebilirseniz o zaman görüşün. Haftaiçi 7de ciksaniz, bulusmaniz 8, okul yogunlugunuz nasil bilmiyorum ama zaten gorusmeye pek vakit kalmıyor da anlamadığım, varsayım konuşuyoruz şu an..
Zaten aynı tarihlerde orada değilsiniz.
Varsayim üzerine ayrılık planlıyorsunuz.
Emin misiniz sevdiğinize?
Kendisinin iş yoğunlıgunu bıldıgımden diyprum keza ben de ders calışma yükü de var8-17 arası okulda olmakla, 8-17 arası çalışmak arasında çooook fark var. söylemeden geçmeyeyim dedim. detayları bilmiyorum. sadece okulda koştur koşturum demeniz kesinlikle iş temposunun yanından geçmez bence.
O inanın çok fedakarlık yapıyor ben sadece bu konu özelinde sordum
Ailesi çalışıyor onlarda o zaman izinliler o yüzden
ne iş yaptığını bilemem tabi de bana göre kıyaslanmaz. yada ben olsam kıyaslamam. onu demek istedim.Kendisinin iş yoğunlıgunu bıldıgımden diyprum keza ben de ders calışma yükü de var
Ya olay ne zaman izin aldığı değil ki haftasonunu küçimsemesio zaman cok anlatamadiniz sanki.
adam ne zaman izin alirsa alsin sizinle gorusme suresi kisitli olacak,
ama su an aldigi tarihlerde ailesi ile gorusebilecek, baska zaman izin alsa ailesi ile pek gorusemeyecek, hatta evde yanliz kalacak herkes iste/okuldayken.
dogru mu?
Bu adam Evli mi ?Evet hanımlarrr zurnanın zırt dediği yerdeyim sanırım....
Şöyle kii ben öğrenciyim sevgilim de çalışan bir kişi....
Uzak mesafe ilişkisi
Ve genelde kendisi iş yoğunluğundan şikayet ettiği için ve cidden yorulduğu için ben gidiyorum....
Fakat ben de onun çalışstığı saat kadar okuldayım....
Şimdi izin alacakmış ama 15 tatile ve ben o tarihler de de ben yokum ailesi için alacak ve cidden mantıklı haklı yani...
Ama sorun şu senin olduğun tarihler de alsam bile sadece haftasonu görüşebilicez dedi açıkçası zoruma gitti....
E ben de sadece haftasonu görüşmek için gidiyorum benim okulum 8-17 arası koştur koştur...
ve bu olay beni acaba uygun değilmiyiz aslında hayatın farklı donemlerini yaşıyor olmak sorun ileri de ne olur gibi düşüncelere itti...
hatalı mı düşünüyorum???
Değil ailesini cidden az gördüBu adam Evli mi ?
Bekar bir adamın iznini sevgilisi dururken ailesiyle geçirme düşüncesi biraz tuhaf..
O zaman kesinlikle bu sefer siz değil o hafta sonunu değerlendirsin, plan yapsın ve buna sizi dahil etsin.Değil ailesini cidden az gördü
Yok annesi öyle biri değil tanıdıgıma göre hatta çok iyiler ama o ailesini az gordugu için onlarda o vakitte izinli oldukları için istiyorailesiyle size anlatamadığı bir sorunu olabilir mi ? hastane, devlet dairesi gibi işler olabilir, hafta arası halledilmesi gereken. yada yaşı kaç acaba ? çok ana kuzusu biri olabilir mi ? hani haftaiçi çıksa annesi bozulacaksa falan
Konuştuk kendisiyle ben haftasonu gelemeyeceğimi hem çok yorulduğumu ve maddi açıdan da benı zor duruma soktuğunu söyledimGitmenize alışmış.
Nasılsa gelir ve görüşürüz diye düşünüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?