Hatalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın ben zaten üzerinden geçen süreden bahsetmedim yazıda, ilişkinin ilk haftasından bahsettim. Sonradan biri sorduğu için 2 yıl geçti dedim. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı

Ben geçen süreden bahsetmedim 1 haftalık ilişki vardı bitti dedim. Olayı sizler karmakarışık etmiş olabilir misiniz??

Yazınız beni iyi hissettirdi teşekkür ederim size sarılmak istedim. Sayın hemcinslerim birbirimizin hatalarını arayıp alaycı konuşmalar suçlamalar yerine lütfen birbirimizi değerli hissetirelim. Fiziksel psikolojik şiddet mağdururuyuz hepimiz ve bunların içinde sevgi arayıp bulmaya çalışıyoruz bari bunu biz birbirimize yapmayalım. Değerli hisselim, zihinsel hapishanesine sıkıştırılmış manipüle edilmiş kadınlar olmayalım. Lütfen lütfen.

Ay gerçekten daha doğru düzgün kendini ifade edemiyorsun yok iki yıl yok bir hafta, yaptıkların da saçma sapan çocuk çocuk işler.
Yazıda biten süreden bahsetmedim.dili geçmiş zaman kullandım zaten bitmiş yani. Birisi kaç yıl oldu dedi ben de 2 yıl oldu dedim. Başka biri de 2 yıllık ilişki mi dedi döndü döndü durdu bu olay. Keşke suçlamadan önce bir anlayıp dinleseniz.

Konunuz beni üzdü nedense. Çok yalnız kalmışsınız. Umarım yakın zamanda sizi mutlu edecek kişiyi bulursunuz.

Konunuz beni üzdü nedense. Çok yalnız kalmışsınız. Umarım yakın zamanda sizi mutlu edecek kişiyi bulursunuz.
Teşekkür ederim hepimiz inşallah kıymet bilenlere denk geliriz. Hassasiyetiniz için teşekkür ederim.

1 haftayla 2 yılı nasıl karıştırdın
Birisi 1 haftalık ilişkiye ilişki mi denir dedi ben de ifade hatasıdır o zaman dedim. Başka biri kaç yıl oldu dedi 2 yıl oldu dedim. Dili geçmiş zaman kullanarak anlattım zaten. Karıştıran ben olmadım yani üzgünüm.

Bence kendinizi suçlamayın ilişkinin daha o kadar başındayken size kendinizi kötü hissettirmesi geleceğe dair fikir vermiş galiba ve ayrılmakla en doğru kararı vermişsiniz. Demek ki sürdürmeye, idare etmeye değer bişi yokmuş ortada yoksa ya siz ya o bi girişimde bulunurdunuz bence. Kaldı ki sizi pat diye gözden çıkaran biri için hiç gerek yokmuş her zaman böyle olmayacağının garantisi yok değer veren insan hemen gözden çıkarmaz iyi ki çabalamamışsınız. Keşke herkes sizin gibi güçlü olsa da değişir diye bekleyip yıllarını heba etmese. Üzerinizdeki negatif duygularınızdan arınıp hayata daha pozitif yaklaşmayı denemelisiniz. Eminim enerjiniz değişecek ve hayatınız daha pozitif evrilecektir. Ben de yıllarca kısa kısa kestirip attım kafama yatmayan ilişkileri iyiki öyle de yapmışım şimdi 13 yıllık mutlu bir evliliğim var ve şükrediyorum.

Siz şimdi 2 yıl önceki 1 haftalık ilişkiden mi bahsediyorsunuz yani? Ee siz karıştırmadınız da kim karıştırdı

Çok çok teşekkür ederim. Bunun farkındayım ama hala yalnız olmam kendimi sorgulamama sebep oldu. Yazınız beni rahatlattı özgüvenim düşmüş kendimi hatalı hissetmeye başlamıştım. Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah

Siz şimdi 2 yıl önceki 1 haftalık ilişkiden mi bahsediyorsunuz yani? Ee siz karıştırmadınız da kim karıştırdı
Soruları ayrı ayrı soran kişilerle konunun bütünlüğü dağıldı. 1 haftalık ilişki vardı bitti dedim birisi kaç yıl oldu dedi 2 yıl oldu dedim. Benim bu cevabımı başka biri 2 yıllık ilişki sandı üstüne bir sürü şey saydı

2 yıl önce olmuş bence sizde aşmalısınız bu konuyu

Kafanızdaki olumsuz düşüncelerden sıyrılın. Eminim sizin de bi yerlerde karşınıza çıkacak kafanıza göre biri vardır, henüz karşılaşmamışsınızdır. Hayatınızda biri olsun diye olmadık biriyle olmaktansa kaliteli yalnızlık iyidir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…