1 haftalık ilişki? Sevgilim, nasıl diyorsunuz? Niye bu kadar fevri davranıp pp kaldırıp onu deniyorsunuz? Ne zaman oldu bu ilişki ve ne zaman evlenmişArkadaşlar 1 haftalık ilişkim vardı. Sevgilim biraz patavatsızdı. Bir anlaşmazlık yaşadık hallettik. Sonra beni merak edecek mi diye profilimi kaldırdım oda sildiğimi sanıp sormadan beni silmiş. Hemen gözden çıkarmış.Beni mi sildin diye mesaj attım. Bir şeyler söylemeye başladı çok alakasız hatırlamıyorum. Ne diyor diye aradım konuşma sırasında sen o paragraf sorularını nasıl çözdün dedi güya onu anlamıyormuşum halbuki beni anlamayan oydu. Sonra bu saatte aradın yarın işin yok mu senin dedi sert bir şekilde. Çok ağrıma gitti ben değer vermiş aramışım sorunu çözmek için. Öyle mi diyip telefonu kapattım. Sileyim seni diye mesaj atmış ben de kızgınlıkla sil dedim. Çok suçlayıcı konuştu. Ben asla suçlayıcı konuşmam kırıcı konuşmam ama o tam aksi biriydi. Onun dışında evlenirim dediğim kişiydi. O evlenmiş ben hala yalnızım. Onun evlenmiş olması sanki hatalı başarırız değersiz olan benmişim gibi düşünmeye ve bunu takmaya başladım. Sizce hatalı mıyım? Ne yapmam lazım aradığım kişiyi de bulamıyorum üzgünüm
1 haftalık şeye nasıl "ilişki" diyebiliyorsunuz...Arkadaşlar 1 haftalık ilişkim vardı. Sevgilim biraz patavatsızdı. Bir anlaşmazlık yaşadık hallettik. Sonra beni merak edecek mi diye profilimi kaldırdım oda sildiğimi sanıp sormadan beni silmiş. Hemen gözden çıkarmış.Beni mi sildin diye mesaj attım. Bir şeyler söylemeye başladı çok alakasız hatırlamıyorum. Ne diyor diye aradım konuşma sırasında sen o paragraf sorularını nasıl çözdün dedi güya onu anlamıyormuşum halbuki beni anlamayan oydu. Sonra bu saatte aradın yarın işin yok mu senin dedi sert bir şekilde. Çok ağrıma gitti ben değer vermiş aramışım sorunu çözmek için. Öyle mi diyip telefonu kapattım. Sileyim seni diye mesaj atmış ben de kızgınlıkla sil dedim. Çok suçlayıcı konuştu. Ben asla suçlayıcı konuşmam kırıcı konuşmam ama o tam aksi biriydi. Onun dışında evlenirim dediğim kişiydi. O evlenmiş ben hala yalnızım. Onun evlenmiş olması sanki hatalı başarırız değersiz olan benmişim gibi düşünmeye ve bunu takmaya başladım. Sizce hatalı mıyım? Ne yapmam lazım aradığım kişiyi de bulamıyorum üzgünüm
Of yani 2 senelik ilişkiye "1 haftalık ilişki" demek de yani...İfade hatası olmuş olabilir. 2 yıl olacak. Bir insanı tanımam için denemem gerektiğini düşündüm.
Ayık mısınız derken?bunların hepsi ne zaman oluyor?
siz ayık mısınız?
bunların hepsi ne zaman oluyor?
siz ayık mısınız?
İlişki olması için yasal süre nedir? Bazı kriterlerimin uyuyor olması bu şekilde biriyle evlenmeyi düşüneceğim anlamına geliyor.1 haftalık şeye nasıl "ilişki" diyebiliyorsunuz...
1 haftada nasıl "evlenirim bununla" diyebiliyorsunuz...
Daha ilişki yeni başlamış, neden "bakalım merak edecek mi" diye oyunlar oynuyorsunuz...
Nerden tutsam elimde kaldı.
Yeme bizi böyle dil sürçmesi mi olurİfade hatası olmuş olabilir. 2 yıl olacak. Bir insanı tanımam için denemem gerektiğini düşündüm.
Arkadaşım evli olduğunu biliyorum. Kendimi hatasız görmek beni rahatlatacak veya hatalı olduğum noktayı bulup değiştireceğim belki. Onun bu uslüpsuzlupunun karşısında bitirmiş olmam mı doğru yada katlanmalı mıydım diye düşündüm?adam sizinle takılmış ,sonra da gidip başkası ile evlenmiş.
olan olmuş ,şimdi ahlamanın anlamı ne?
adam evli bacım evli,unut artık.
napıcaksın evli adama mesaj mı atacaksın ,anlamadım konuyu ben yaaa.
gidip bir fincan kahve içicem ..
arkadaşım bunların sana ne faydası olacak?Arkadaşım evli olduğunu biliyorum. Kendimi hatasız görmek beni rahatlatacak veya hatalı olduğum noktayı bulup değiştireceğim belki. Onun bu uslüpsuzlupunun karşısında bitirmiş olmam mı doğru yada katlanmalı mıydım diye düşündüm?
Yahu sizler burada dalga geçmek eğlenmek için mi var sınız? sizden düzgüncw bir fikir istedim. Her şeyi alaya alır olmuşsunuz z kuşağı mısınız nedirYeme bizi böyle dil sürçmesi mi olur
Ya yorum yapma o zaman arkadaşımarkadaşım bunların sana ne faydası olacak?
biten ilişknin arkasından neyin hesabını yapıyorsun.
tamam bitmiş işte ,önüne bak, bir dha aynı hataları yapmazsın olur biter.
off sıkıldım konu baydı,haydi iyi günler..
İlişki 2 yıllık değildi1 haftalık şeye nasıl "ilişki" diyebiliyorsunuz...
Ekleme: İlişkiniz 2 yıllıkmış. Oraya 1 haftalık yazmışsınız.
2 yıllık ilişkinize hala "bakalım merak edecek mi" diye güven oyunları oynuyorsanız, bilgilerinize yazdığınız yaşınızdan şüphe ettim.
İlişki 2 yıllık değildi. Burası nasıl bir platform her yazılana tepkisel alaycı cevaplar şoktayım.1 haftalık şeye nasıl "ilişki" diyebiliyorsunuz...
Ekleme: İlişkiniz 2 yıllıkmış. Oraya 1 haftalık yazmışsınız.
2 yıllık ilişkinize hala "bakalım merak edecek mi" diye güven oyunları oynuyorsanız, bilgilerinize yazdığınız yaşınızdan şüphe ettim.
Yok dalga geçmedim ,ama düzeltmen hiç inandırdı değil .Yahu sizler burada dalga geçmek eğlenmek için mi var sınız? sizden düzgüncw bir fikir istedim. Her şeyi alaya alır olmuşsunuz z kuşağı mısınız nedir
Teşekkür ederim düzgün ifadeniz için. Evet tek olabilir dediğim insandı sanki ve sanki hatalı olan benmişim ve karşıma bir daha kimse çıkmayacakmış gibi üzülüyorum. üslübu düzgün değildi eski kız arkadaşına kitap okuyacakmış hasbam demiş. İeite olduğum konular vardı ve sanki sabretmeliymişim gibi düşünüyorum. Çünkü sıkışmış yalnız kalmış ve geçilmiş hissediyorum.Kafanız karışık anlaşılan yazınızdan onu anladım. Ama üzgünüm adam size o kadar değer vermiyorbence bu adamı tanımaya uğraşmayın daha fazla. Bir de yaşınız kaç sanırım yaş ilerliyor ve evlilik arayışı içindesiniz
Arkadaşım sizinle anlaşamıyoruz galiba çok mu şüphecisiniz ilişki yeni başlamıştı bana öyle davranınca bitirdim üzerinden 2 yıl geçti neredeyse bunu söylüyorum. Lütfen siz yorum yapmayın artık.Yok dalga geçmedim ,ama düzeltmen hiç inandırdı değil .
Mesela 2 aylık yazsaydınız bir nebze inandırıcı olurdu,
1 haftalık
2 senelik arada dağlar kadar bir fark var .
Hadi doğru olsun
Sonda yazdığınız cümle de 2 yıllık bir ilişki için söylenmez en fazla flört için kullanılır ..
Yani aldığın tepkilerden dolayı yan çiziyorsun bence .
Ay canım kusura bakma eski ilişkinden bahsetmişsinArkadaşım sizinle anlaşamıyoruz galiba çok mu şüphecisiniz ilişki yeni başlamıştı bana öyle davranınca bitirdim üzerinden 2 yıl geçti neredeyse bunu söylüyorum. Lütfen siz yorum yapmayın artık.
Teşekkür ederim belki de böyle bir yorum rahatlatacak2 yıl önce biten ilişki için fazla düşünüyorsunuz. Eski zamanda değiliz konuşmayı bilmeyen aptal insanların kahrını çekmektense yalnızlık daha iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?