Bunu dava açmadan yapamaz. Kanıtlanmış bir şey yok. Hatta doktor karşı dava açarsa konu sahibi sorun yaşar. Haberlere çıkanlar da söylüyor zaten: gereken yerlere davayı açtık diye. Önce mahkemeYa bir de aklıma soyle bir şey geldi haber kanallarının ihbar hatlarına atacaginizi onun bu hatalı ameliyatını herkese duyuracaginizi söyleseniz en azından paranızı kurtarmaz misiniz hatta belki gerçekten bu yola başvurabilirsiniz
Öyle mi o zaman ilk dava açmalı dediğiniz gibi kanıtları ile olmalı haklıyken haksız konuma düşmesin konu sahibiBunu dava açmadan yapamaz. Kanıtlanmış bir şey yok. Hatta doktor karşı dava açarsa konu sahibi sorun yaşar. Haberlere çıkanlar da söylüyor zaten: gereken yerlere davayı açtık diye. Önce mahkeme
Benim burnum zor bir burun. Doktorla görüşürken bunun bilincindeydim ve doktorla bunu konuşmuştuk. Her ameliyatta olduğu gibi imza attım. Zamanında endoskopi yapılırken bile imza alınıyor zaten. Maddelerde burnun ucunun ortasında oluşacak çöküklükten sorumlu değiliz diye bir madde yoktu :)Zor olduğu konusunda daha önce bilgilendirildiniz mi? Ameliyata gitmeden sözleşme imzaladınız mı? İmzaladıysanız maddeleri okudunuz mu
Buraya bile doktor adı vererek yazmak mahkeme konusuymuş. Adam itibarımı zedelediler diye dava açabiliyormuş mesela. Çünkü ortada mahkeme ile kanıtlanmış, sunulmuş delil yok. Umarım konu sahibi hakkını alır.Öyle mi o zaman ilk dava açmalı dediğiniz gibi kanıtları ile olmalı haklıyken haksız konuma düşmesin konu sahibi
İşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bendeBuraya bile doktor adı vererek yazmak mahkeme konusuymuş. Adam itibarımı zedelediler diye dava açabiliyormuş mesela. Çünkü ortada mahkeme ile kanıtlanmış, sunulmuş delil yok. Umarım konu sahibi hakkını alır.
Şu an ki durum evet böyle o kadar kötü kiHerşeyi anlarım da o çatal burun ne Allah aşkına, su andaki durumu bu mu burnunuzun ? Çok geçmiş olsun bu arada
O halde bir an önce daha açıp sonrasında ismini yazsın.Buraya bile doktor adı vererek yazmak mahkeme konusuymuş. Adam itibarımı zedelediler diye dava açabiliyormuş mesela. Çünkü ortada mahkeme ile kanıtlanmış, sunulmuş delil yok. Umarım konu sahibi hakkını alır.
İşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bende
Alırsın benceİşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?