Hatalı revizyon için dava açsam?(fotoğraflara bakıp yorum yapar mısınız)

Bunu dava açmadan yapamaz. Kanıtlanmış bir şey yok. Hatta doktor karşı dava açarsa konu sahibi sorun yaşar. Haberlere çıkanlar da söylüyor zaten: gereken yerlere davayı açtık diye. Önce mahkeme

Bunu dava açmadan yapamaz. Kanıtlanmış bir şey yok. Hatta doktor karşı dava açarsa konu sahibi sorun yaşar. Haberlere çıkanlar da söylüyor zaten: gereken yerlere davayı açtık diye. Önce mahkeme
Öyle mi o zaman ilk dava açmalı dediğiniz gibi kanıtları ile olmalı haklıyken haksız konuma düşmesin konu sahibi

Bence haber kanalı vs ararsanız adam daha ortada yasallasmis bir şey yokken beni karaliyor diye size dava açabilir ve büyük ihtimalle kazanır. Bence burnunuzu yaptirmadan önce dava açın acacaksaniz. Tekrar bir mudahale olduktan sonra kanıtlamak zor olacaktır.

Zor olduğu konusunda daha önce bilgilendirildiniz mi? Ameliyata gitmeden sözleşme imzaladınız mı? İmzaladıysanız maddeleri okudunuz mu
Benim burnum zor bir burun. Doktorla görüşürken bunun bilincindeydim ve doktorla bunu konuşmuştuk. Her ameliyatta olduğu gibi imza attım. Zamanında endoskopi yapılırken bile imza alınıyor zaten. Maddelerde burnun ucunun ortasında oluşacak çöküklükten sorumlu değiliz diye bir madde yoktu :)

Öyle mi o zaman ilk dava açmalı dediğiniz gibi kanıtları ile olmalı haklıyken haksız konuma düşmesin konu sahibi
Buraya bile doktor adı vererek yazmak mahkeme konusuymuş. Adam itibarımı zedelediler diye dava açabiliyormuş mesela. Çünkü ortada mahkeme ile kanıtlanmış, sunulmuş delil yok. Umarım konu sahibi hakkını alır.

İşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bende

Kesinlikle dava açın. Elini kolunu sallayıp önüne gelene estetik yapamasın. Güzelim burunu bu hale getiren kişide kendine doktorum demesin, daha fazla kimseyide mağdur etmesin.
E şimdi siz başka doktora revizyon olacaksınız, bu şahıs maddi olarak size katkı sağlacak mı? Kesinlikle ameliyat öncesi açın davanizi. 1 yıldır hem maddi hem manevi çökmüş durumdayım deyin.

Herşeyi anlarım da o çatal burun ne Allah aşkına, su andaki durumu bu mu burnunuzun ? Çok geçmiş olsun bu arada

Saç boyama işlemi sonrası saçım yandı dye kuaföre dava açıp tazminat kazanan bir tanıdığım vardı. Bunu anlattım çünkü pek çok kişinin boyama işlemi sonrası saçı yıpranıyor yanan da oluyor ama kimse uğraşmak istemiyor en fazla kuaföre söylenip devam ediyorlar. Ama haklı olduğunda ve peşine düşüp uğraştığında bu tarz davalardan olumlu sonuç alınabiliyormuş. Diğer üyeler de söylemiş bariz bir hata var. Uğraşıp peşine düşerseniz iyi bir avukatla sonuç alırsınız

Estetik ameliyatlarda doktor sonucu garanti etmelidir.
Kaldı ki burada değil beklenen sonuç, vahim bir tablo ve hatalar serisi var. Kesinlikle alanında uzman bir avukata gidin bu enfeksiyon vs iyileşmeden belgelensin.

O halde bir an önce daha açıp sonrasında ismini yazsın.

Şimdilik öyle internete google yorumlara falan bir şey yazmayın derim. Muhakkak derhal sağlık hukukunda uzman bir avukata başvurun.

İşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bende

Geçmiş olsun öncelikle. Ben hukuk alanından değilim, ama yine de sonuç alırsınız diye düşünüyorum. Sonuçta başka doktorlar da hatalı operasyon olduğunu onaylamış. Belki tarafsız bir doktorun görüşünün alınması falan gündeme gelir mahkemede, en kötü. O zaman da gene siz kazanırsınız diye düşünüyorum. Bir de, hadi kazanamadınız diyelim. Bu kadar üzülüp, eziyet çekip hiçbir şey yapmamaktansa "elimden geleni yaptım en azından" demek daha iyi gelmez mi?

Ay burundan hiç anlamam ama sizi kırmak istemesem de cidden çok kalitesiz bi doktorun elinden çıktığı çok belli. Çok geçmiş olsun. Bence açın davayı, yaptığının arkasında dursa bi nebze derim ama hala öteleme derdindeler, yazık günah.

Estetik ameliyatlar eser sözleşmesi kapsamına girer. Ortaya çıkan sonucu beğenmezseniz dava açma hakkınız vardır

Evde oturuyorum boş vaktim de var sizi ve okuyanları biraz aydınlatayım doktor ve hasta arasında kurulan sözleşme genelde vekalet sözleşmesidir ancak estetik ameliyatlar, diş ameliyatları eser sözleşmesi kapsamındadır Yargıtay da uzun süredir bu yönde karar veriyor zaten. Nedir eser sözleşmesi ? Yüklenicinin bir eser meydana getirmeyi, iş sahibinin de bunun karşılığında bir bedel ödemeyi üstlendiği sözleşmedir. Burada iş sahibi siz yüklenici de doktor oluyor. İş niteliği itibariyle fen, teknik, bilim ve sanat becerisi gerektiriyor. Yüklenici eseri meydana getirmek iş sahibi de ücreti ödemekle yükümlüdür. Doktor size vadettiği burunu yerine getirmezse bu yükümlülüğü ihlal etmiş sayılır sizin durumunuzda ise bu apaçık ortada. Bu noktada maddi ve manevi tazminat davası açabilirsiniz konu sahibi görevli mahkeme tüketici mahkemesidir. Bir de enfeksiyon gibi bir durum var ki bu ceza davasının da konusu olabilir. Malpraktis nedeniyle doktorun sorumluluğu var. Bı da TCK kapsamına girer ki haksız fiil kaynaklı tazminat hakkınız da doğar. Bu arada bunların hiç birini tek başına takip edemezsiniz derhal bir avukatla anlaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…