Hatalı revizyon için dava açsam?(fotoğraflara bakıp yorum yapar mısınız)

Dr ismi özelden yazabilir misinz hangi il

İnsanlar buraya her türlü sorunlarını yazıyorlar ben anlamıyorum biri insanın hakkını aramaya meyilli olması gerekir demiş cümle sonunda, birisi uğraşmak istemiyor gibi görünüyorsun demiş, siz buraya başlık açmak yerine uzmanlaşmış bir avukat bulman gerek diyorsunuz. Bu işle uğraşıyorum şu anda. Ara bulucuyla konuşacağız ilk eğer beni tatmin etmezse dava açacağım. 2 tane avukat ile görüştüm. Burada buna benzer bir durum yaşamış birileri varsa fikir almak için yazdım, hakaret mi yazmam gerekiyor veya burada bas bas bağırmam mı gerekiyor, dava sürecine girerken haklıyken haksız durumuna düşmemek için ilk başta sakinliğimi koruyarak bir yola sokmaya uğraşıyorum, uğraştığımı belli etmek için veya başlık açtım diye uğraşmıyor gibi mi görünüyorum ben anlamadım ki. Maddi manevi yorucu bir süreçten geçerken benzer sorunları yaşamış birilerinden fikir almak absürt mü gerçekten anlayamıyorum.

Böyle kötü sorunlarla karşılaşmadığınıza çok sevindim. Dr ile görüşürken ben 3. Ameliyatımı olacağım gerçekten çok yoruldum diye konuşmuştum tamam halledeceğiz demişti. Şimdi bir kere söyledim sakin bir şekilde ve ilk söylemem de ücret iadesi talep etti. Yani daha söyler söylemez böyle bir şeyi kendisi talep ediyorsa zaten hatasını kabul etmiş demektir ki bir çok dr ile görüştüm hepsi dr hatası dedi. Her halükarda maddi manevi tazminat açma hakkına sahip olduğum görünüyor. Süreç gerçekten çok can sıkıcı, şekil itibariyle özgüvenim alt üst oldu sağlık açısından konforlu nefes alamıyorum. Şimdi bir daha revizyon olmak zorundayım. Gerçekten çok yorgun ve üzgünüm umarım ara bulucu ile konuştuktan sonra revizyon masrafımı karşılayabilirim de dava ile uğraşmam birde.

Parayı kabul edin bence bu kasaba tekrar ameliyat olmak istemez kimse
Kimse olmaz umarım. Muayeneye gittiğim bir gün bir hasta beni gördü kafam eğikti pardon bir şey sorabilir miyim dedi kafamı kaldırdım doktoru soracaktım memnun musunuz diye ama anladım dedi. Hiçbir şey konuşmadan “anladım” dedi. Siz düşünün yani

Her şey o kadar boşuna oldu ki. Revizyon olmadan önce en azından insanların dikkatini çekecek kadar bir problemim yoktu. Yolda giderken bile alakasızca birisi bana burnunuzu nerede yaptırdınız diye sordu. Girdiğim her yeni ortamda gündemde ki konu burnum oluyor ve insanlar gerçekten üzülüyor. He ben umursamazsa dalgaya vurup alttan alıyorum çaktırmıyorum ama içten içe yaşadığım üzüntüyü rahmin edersiniz

Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum. 2 avukat ile görüştüm. Dr yaptığı ameliyat ücreti iadesini yapacağını söyledi. Fakat şu an ki fiyatlar ile 1 sene öncenin fiyatları bir olmadığı için ve burnumu mahvettiği için revizyon ücretim daha da yükseldi. Ara bulucuyla görüşüp bana haber vereceklerini söylediler. Bende her iki avukata da danıştım. Dava ile uğraşmak istemiyorum diyorsan revizyon masraflarını iste dediler. Benimde aklıma yattı bu fikir. Yani yanlış mı düşündüm bilmiyorum ama ara bulucu ile konuşup bir karara varacağım

Kırılmıyorum yok, görünen köy klavuz istemiyor maalesef gerçekten çok kötü bir vaziyette

En son dediğinize özellikle katılıyorum. Elimden geleni yaptım demek bir nebze rahatlatır içimi

Şimdilik öyle internete google yorumlara falan bir şey yazmayın derim. Muhakkak derhal sağlık hukukunda uzman bir avukata başvurun.
Yok isim vermiyorum asla ve yorum yapmıyorum sadece buraya bir konu açtım böyle. Bilen birileri varsa daha iyi bir yol izlerim diye

Verdiğiniz örnek benim içimi rahatlattı gerçekten. Teşekkür ederim. Şaşırdım böyle bir şeyden tazminat kazanmasına, helal olsun. Peşine düşmek gerekiyor büyük veya küçük her hangi bir olayda. Umarım kimse şu yaşadığım sıkıntıları yaşamaz

Buraya konu açıp fikir alıyorum sadece. Daha önce hiç avukatlık işim olmamıştı. Ben avukatlar ucuza çalışsın falan demedim veya bu konuda şikayetlenmedim durumu belirtiyorum. Buraya içimde ki ışığı göstermek için de konu açmadım nasıl bir görüntü verdiğim önemli değil. Önemli olan bu konular hakkında bilgisi olan veya tecrübeli birileri varsa şayet fikir almak. Bunun için yazdım ki bir yandan da avukatlarla görüşüyorum zaten. İnsanın hakkını aramaya meyilli olması lazım falan nedir, cesaretlendirmek için yazdığınızı varsayıyorum :) teşekkür ederim yorumlarınız için

Ben avukatla gorustugunuz konusunu iceren mesajlarinizi sonradan okudum. Belki ilk mesajinizda bu sekilde ifade etseydiniz tam olarak aradiginiz cevaplari alirdiniz. Dogrusunu isterseniz ilk yazdiginiz mesajdan yeterince hukuki mucadele verdiginiz ya da istekli oldugunuz sonucu cikmiyor ama hassas bir durum icinde oldugunuz icin tepkiselliginizi anlayabiliyorum. Sadece siz meseleye magdur gozuyle bakiyorsunuz biz belki vekil belki hakim gozuyle. Burada hukukcu olmayan kisilerin yorumlari yuzunden nice avukat muvekkilerine laf anlatmakta gucluk cekiyor. Simdi burada biri cikip ben dava actim kaybettim soyle boyle yazsa sizin olayinizla birebir olmadigini bir hukukcu anlar ama siz hukukcu olmadiginiz icin anlayamayabilirsiniz gibi gibi. Netice olarak umarim maddi manevi tatmin olursunuz.

Çok geçmiş olsun, revizyon ücreti üzerine tazminat talep etseniz içiniz ferahlardı. Arabulucu o şekilde karşı tarafa iletebilir mi...

1 yıl psikolojik olarak bunaldığınızı hissediyorum...

Ameliyatım da doktor beye kavisli küçük bir burun istediğimi söyledim.
Geçmiş olsun öncelikle, ne yapılır hiç bilmiyorum inşallah doğru kararı verir sağlığınıza kavuşursunuz. Şunu merak ettim: doktor alıntıladığım cümlenize tamam mı dedi… yüze göre olmuyor mu burun tasarımı? Yuvarlak yüze küçük burun istesem okey mi diyorlar, olmaz mesela bana…

Yani büyük yüzde ne diyordur bilemiyorum ama benim yüzüm ufak ve çok minyon biriyim. Drla ilk görüştüğümde bana ufak bir burun gideceğini düşündüğümü söyledim oda benimle aynı fikirdeydi. Maddi manevi yoruldum istediğim tek şey düzgün estetik bir görüntü ve rahat nefes alabilmek dedim. Ben barbie nose istemiştim yaparız dedi. Önce ki ameliyatlarımdan kalan scar izlerini de minimuma indireceğini söyledi. Benim scar dokusu için büyük bir beklentim hiç olmadı o yüzden o konuda drda suç var diyemem ama şekli ve nefes almam çok kötü. Belki büyük bir yüzde farklı bir burun yapabilir bilemiyorum onu. Genel olarak barbie nose yapıyordu tarzı oydu.

Çok geçmiş olsun, revizyon ücreti üzerine tazminat talep etseniz içiniz ferahlardı. Arabulucu o şekilde karşı tarafa iletebilir mi...

1 yıl psikolojik olarak bunaldığınızı hissediyorum...
Arabulucu henüz aramadı aradığı zaman avukat bana istediğin miktardan kapıyı aç dedi. Çünkü şu an benim revizyon ücretim minimum 200 bin tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…