Hatalı revizyon için dava açsam?(fotoğraflara bakıp yorum yapar mısınız)

Teşekkürler.

cüzi dersen 500 maddi manevi ancak kendine gelirsin onlar için küçük rakam 2 ameliyat parası

İşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bende
Merhaba ben avukatım, genelde estetik sonucu dava açmak isteyenlere açmayın diyorum çünkü genelde çok kavisli oldu çok geniş oldu ben böyle istemedim gibi sebeplerden dava açmak istiyorlar. Ama sizin durumunuz başka tamamen deforme olmuş bir burun var maalesef. Yalnız tavsiyem dava açacaksanız herhangi bir meslektaşıma değil malpraktis davalarında uzmanlaşmış meslektaşlarıma gidin. Öncesinde de listeye kayıtlı bilirkişiden uzman raporu alın bence. Mahkeme sürecinde sizi zaten bilirkişiye gönderecekler ama öncesinde rapor almak sonuç hakkında biraz fikir verebilir. Mahkeme sizi bilirkişiye göndermeden önce ameliyat olma planınız varsa tespit davası açıp delil tespiti yaptırın daha kısa sürer. Tespite göre de dava açarsınız.

Derinizin kalın olduğunu biliyorlarsa operasyon öncesinde gerekli bilgilendirmeyi yapmaları gerekir. Böyle operasyonlarda memnun olmama/kötü sonuç alma her zaman var olan ve normal bir risk. Bu nedenle operasyon öncesinde hastayı bilgilendirmek gerekiyor ve onam metni imzalatıyorlar. Sadece "ay tam istediğim gibi olmadı, dava mı açsam?" deseniz makul olmazdı çünkü ameliyat olarak bir risk almışsınız, elbette istediğiniz gibi olmayabilir. Ancak sizin durumunuz var olan riskin gerçekleşmesi olsaydı diğer doktorlar hatalı olmuş demezdi diye düşünüyorum. Bir işlev kaybı ve hatalı uygulama var belli ki. Bu nedenle hukuki hakkınızı kullanmanız çok doğal.

Kazanma durumum yüksek dimi? Ben durumumu belirttiğim gibi dr bana ücret iadesi talep etti ara bulucuya gidelim dedi. Ama geçen senenin ücretiyle şu an ki bir olmadığı için ara bulucuya direkt revizyon ücretini talep etsem sizce nasıl olur?

Ben avukat doktor kısmından ziyade başka konuya değineceğim. Estetik ameliyatının 3 tanesini de mi burundan oldun?
Ne aralıklarla oldun? Kardeşlerimde oldu. Birisi doktor işi bildiği için 1 -2 yıl burun oturmaz kocaman durur diye takılmadı. Gerçekten güzelleşti burnu. Diğer kardeşimin şişti kocaman oldu diye revizyon istedi. Biz destek olmadık. Tek gitmeye korktu ve bıraktı kendi haline. O nedenle merak ettim. Geçmiş olsun

Evet 3 tanesini de burundan oldum. 1. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra 2. Ameliyatımı oldum. 2. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra 3. Ameliyatımı oldum. Bu son olduğumun üzerinden de 1 yıl geçti. Evet ilk başlarda çok ödem olduğundan oturması zaman alıyor ve cilt yapısına göre de değişiyor bazısı 6. Ayına bile girmeden şekli ortaya çıkıyor ödem belli olmuyor. Benim durumlarım çok farklı. Kardeşinizin ameliyatı üzerinden ne kadar geçti?

Birinin 2 yıl o düzeldi. Diğerinin 8 ay geçti hala ödemli şiş burnu. Acaba psikoloğa mı gitsen? Burnunu takıntı yapmış olabilir misin? Yoksa ameliyattan Sonra komplikasyonlar mı oldu?

Acilen düzeltme ameliyatı öncesi dava açın. Ameliyat sonrası açarsanız tüm hatayı en son yapılan revizyona yükleyecektir eski doktorunuz.

Arabulununca o doktor akıllanmayacaktır ve o hatayı başkasına tekrarlayacaktır. Ayrıca alacağınız tazminat 10 revizyona bedel olur. Ancak zaman alır.
İnşallah herşey yoluna girer

Arabuluculuk pazarlık usulü gibi istediğinizi talep edebilirsiniz anlaşamazsanız dava açarsınız. Mesleki olarak sonuç vermemiz yasak o yüzden o konuda yorum yapamıyorum. Dava sonucunda kazanırsanız maddi ve manevi tazminat alırsınız. Manevi tazminatı gözünüzde pek büyütmeyin çünkü aşırı bir şey çıkmaz. Maddi tazminat da masraflarınıza denk düşer. Harcamış olduğunuz ve harcayacak olduklarınız gibi yani.

En iyisi arabulucuyla fiyatta anlaşmak davayla da uğraşmadan, kazanabileceğim ortalama aynı ücretle anlaşma yoluna girmek olur sanırım

Buruna dolgu olayı yapılmamalı diye biliyorum.
Hatta takip ettiğim bir doktor burun dolgusu olanlara ameliyat bile yapmıyor.
Sonraki süreci etkiliyor istediğimiz gibi bir burun elde edemiyoruz diyor.
Bu adama kesinlikle dava açın.
Çok iyi bir doktora revizyon olmalısınız.
Ucundaki yara ne zamandır var?

En iyisi arabulucuyla fiyatta anlaşmak davayla da uğraşmadan, kazanabileceğim ortalama aynı ücretle anlaşma yoluna girmek olur sanıeımp
o yara geçti mart ayında olmuştu. 2 haftaya yakın sürdü tam iyileşmesi

Bu bazi doktorlar nasil böyle kafalarina göre is yapabiliyolar anlamiyorum. Bu nasil bi lakaytlik. Terziye verdigin elbiseyi kafasina göre kesip bicse kaos cikar. Bunlar milletin yüzüne keyiflerince sekil veriyolar. Cok agir yaptirimlar olmasi lazim yoksa bu tarz kisiler yaptiklari isin sorumlulugunu anlamayacaklar.

Rinoplastiyi beceremeyen doktorların klasik cümlesidir kalın derilisin.Bu operasyon baştan aşağı hatalı.Burun eğri torpulenmis,delikler nefes alma konforunuzu etkileyecek kadar küçültülmüş ve daraltılmış,bu kadar iz birakilmasi da ayrı bir başarısızlık,burun ucundaki enfeksiyonu söylememe gerek bile yok.Devlet Hastanesi'nin hem KBB siyle hem de plastik cerrahiyla gorusmenizi tavsiye ederim.Hem ücret kaygısı olmadan sizinle ilgilenilicek hem de durumunuzu KBB nin de görmesi gerektiğini düşünüyorum.Cok geçmiş olsun.Lutfen kendinizi uzmemeye çalışın.Ne burunlar kaçıncı ameliyatta düzeliyor.Ve mutlaka bu adama dava açın mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…