Teşekkürler.Ben avukatla gorustugunuz konusunu iceren mesajlarinizi sonradan okudum. Belki ilk mesajinizda bu sekilde ifade etseydiniz tam olarak aradiginiz cevaplari alirdiniz. Dogrusunu isterseniz ilk yazdiginiz mesajdan yeterince hukuki mucadele verdiginiz ya da istekli oldugunuz sonucu cikmiyor ama hassas bir durum icinde oldugunuz icin tepkiselliginizi anlayabiliyorum. Sadece siz meseleye magdur gozuyle bakiyorsunuz biz belki vekil belki hakim gozuyle. Burada hukukcu olmayan kisilerin yorumlari yuzunden nice avukat muvekkilerine laf anlatmakta gucluk cekiyor. Simdi burada biri cikip ben dava actim kaybettim soyle boyle yazsa sizin olayinizla birebir olmadigini bir hukukcu anlar ama siz hukukcu olmadiginiz icin anlayamayabilirsiniz gibi gibi. Netice olarak umarim maddi manevi tatmin olursunuz.
Merhaba ben avukatım, genelde estetik sonucu dava açmak isteyenlere açmayın diyorum çünkü genelde çok kavisli oldu çok geniş oldu ben böyle istemedim gibi sebeplerden dava açmak istiyorlar. Ama sizin durumunuz başka tamamen deforme olmuş bir burun var maalesef. Yalnız tavsiyem dava açacaksanız herhangi bir meslektaşıma değil malpraktis davalarında uzmanlaşmış meslektaşlarıma gidin. Öncesinde de listeye kayıtlı bilirkişiden uzman raporu alın bence. Mahkeme sürecinde sizi zaten bilirkişiye gönderecekler ama öncesinde rapor almak sonuç hakkında biraz fikir verebilir. Mahkeme sizi bilirkişiye göndermeden önce ameliyat olma planınız varsa tespit davası açıp delil tespiti yaptırın daha kısa sürer. Tespite göre de dava açarsınız.İşte hakkımı alabilir miyim uğraşsam sonuç olumlu olur mu diye çok kararsız kaldım bende
Derinizin kalın olduğunu biliyorlarsa operasyon öncesinde gerekli bilgilendirmeyi yapmaları gerekir. Böyle operasyonlarda memnun olmama/kötü sonuç alma her zaman var olan ve normal bir risk. Bu nedenle operasyon öncesinde hastayı bilgilendirmek gerekiyor ve onam metni imzalatıyorlar. Sadece "ay tam istediğim gibi olmadı, dava mı açsam?" deseniz makul olmazdı çünkü ameliyat olarak bir risk almışsınız, elbette istediğiniz gibi olmayabilir. Ancak sizin durumunuz var olan riskin gerçekleşmesi olsaydı diğer doktorlar hatalı olmuş demezdi diye düşünüyorum. Bir işlev kaybı ve hatalı uygulama var belli ki. Bu nedenle hukuki hakkınızı kullanmanız çok doğal.Merhaba daha önce 2 kere estetik ameliyat oldum. 3. Ameliyatım da doktor beye kavisli küçük bir burun istediğimi söyledim. Ve ortaya böyle bir şey çıktı tam burun ucumun ortasında çentik gibi bir şey var çatal burun mu ne deniyormuş bilmiyorum daha önce ki ameliyatlardan scar izlerim vardı o konuda bu doktora bir şey diyemem fakat şu an yüzüme bakan herkes burnumun halini görüyor tanıdık tanımadım fark etmez. Başka doktorlarla görüştüm çok kötü olduğunu onlarda söyledi. Eki Görüntüle 3279339
Daha sonra ucunda ki o boşluğu doldurmak için dolgu yaptı ve burun ucum enfeksiyon kaptı ilaç kullandım klindan iğne verdi onu kullandım. Sonra da dolguyu eritti. Dolgulu hali de bu şekildeydi. Eki Görüntüle 3279343 Eki Görüntüle 3279344
Ödemler insin diye kortizon iğne de vurdu. Şu an 1 sene olmasına tam 1 ay kaldı. Mutsuz olduğumu söyledim. Eki Görüntüle 3279346
Böyle bir konuşma geçti. Ve benim burnum şu an rezalet bir durumda. Burun deliklerim aşırı küçük. Söylediğimde çok zor bir ameliyat olduğunu kalın derilisin o yüzden böyle oldu falan dedi. Başka doktorlarla görüştüm hatalı bir operasyon olmuş dediler. Dava açsam mı? Ağustosun 25inde başka bir doktora revizyon olacağım. Çok kararsızım
Kazanma durumum yüksek dimi? Ben durumumu belirttiğim gibi dr bana ücret iadesi talep etti ara bulucuya gidelim dedi. Ama geçen senenin ücretiyle şu an ki bir olmadığı için ara bulucuya direkt revizyon ücretini talep etsem sizce nasıl olur?Merhaba ben avukatım, genelde estetik sonucu dava açmak isteyenlere açmayın diyorum çünkü genelde çok kavisli oldu çok geniş oldu ben böyle istemedim gibi sebeplerden dava açmak istiyorlar. Ama sizin durumunuz başka tamamen deforme olmuş bir burun var maalesef. Yalnız tavsiyem dava açacaksanız herhangi bir meslektaşıma değil malpraktis davalarında uzmanlaşmış meslektaşlarıma gidin. Öncesinde de listeye kayıtlı bilirkişiden uzman raporu alın bence. Mahkeme sürecinde sizi zaten bilirkişiye gönderecekler ama öncesinde rapor almak sonuç hakkında biraz fikir verebilir. Mahkeme sizi bilirkişiye göndermeden önce ameliyat olma planınız varsa tespit davası açıp delil tespiti yaptırın daha kısa sürer. Tespite göre de dava açarsınız.
Evet 3 tanesini de burundan oldum. 1. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra 2. Ameliyatımı oldum. 2. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra 3. Ameliyatımı oldum. Bu son olduğumun üzerinden de 1 yıl geçti. Evet ilk başlarda çok ödem olduğundan oturması zaman alıyor ve cilt yapısına göre de değişiyor bazısı 6. Ayına bile girmeden şekli ortaya çıkıyor ödem belli olmuyor. Benim durumlarım çok farklı. Kardeşinizin ameliyatı üzerinden ne kadar geçti?Ben avukat doktor kısmından ziyade başka konuya değineceğim. Estetik ameliyatının 3 tanesini de mi burundan oldun?
Ne aralıklarla oldun? Kardeşlerimde oldu. Birisi doktor işi bildiği için 1 -2 yıl burun oturmaz kocaman durur diye takılmadı. Gerçekten güzelleşti burnu. Diğer kardeşimin şişti kocaman oldu diye revizyon istedi. Biz destek olmadık. Tek gitmeye korktu ve bıraktı kendi haline. O nedenle merak ettim. Geçmiş olsun
Birinin 2 yıl o düzeldi. Diğerinin 8 ay geçti hala ödemli şiş burnu. Acaba psikoloğa mı gitsen? Burnunu takıntı yapmış olabilir misin? Yoksa ameliyattan Sonra komplikasyonlar mı oldu?Evet 3 tanesini de burundan oldum. 1. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra 2. Ameliyatımı oldum. 2. Ameliyatımın üzerinden 2 yıl geçtikten sonra 3. Ameliyatımı oldum. Bu son olduğumun üzerinden de 1 yıl geçti. Evet ilk başlarda çok ödem olduğundan oturması zaman alıyor ve cilt yapısına göre de değişiyor bazısı 6. Ayına bile girmeden şekli ortaya çıkıyor ödem belli olmuyor. Benim durumlarım çok farklı. Kardeşinizin ameliyatı üzerinden ne kadar geçti?
Arabulununca o doktor akıllanmayacaktır ve o hatayı başkasına tekrarlayacaktır. Ayrıca alacağınız tazminat 10 revizyona bedel olur. Ancak zaman alır.Kazanma durumum yüksek dimi? Ben durumumu belirttiğim gibi dr bana ücret iadesi talep etti ara bulucuya gidelim dedi. Ama geçen senenin ücretiyle şu an ki bir olmadığı için ara bulucuya direkt revizyon ücretini talep etsem sizce nasıl olur?
Arabuluculuk pazarlık usulü gibi istediğinizi talep edebilirsiniz anlaşamazsanız dava açarsınız. Mesleki olarak sonuç vermemiz yasak o yüzden o konuda yorum yapamıyorum. Dava sonucunda kazanırsanız maddi ve manevi tazminat alırsınız. Manevi tazminatı gözünüzde pek büyütmeyin çünkü aşırı bir şey çıkmaz. Maddi tazminat da masraflarınıza denk düşer. Harcamış olduğunuz ve harcayacak olduklarınız gibi yani.Kazanma durumum yüksek dimi? Ben durumumu belirttiğim gibi dr bana ücret iadesi talep etti ara bulucuya gidelim dedi. Ama geçen senenin ücretiyle şu an ki bir olmadığı için ara bulucuya direkt revizyon ücretini talep etsem sizce nasıl olur?
En iyisi arabulucuyla fiyatta anlaşmak davayla da uğraşmadan, kazanabileceğim ortalama aynı ücretle anlaşma yoluna girmek olur sanırımArabuluculuk pazarlık usulü gibi istediğinizi talep edebilirsiniz anlaşamazsanız dava açarsınız. Mesleki olarak sonuç vermemiz yasak o yüzden o konuda yorum yapamıyorum. Dava sonucunda kazanırsanız maddi ve manevi tazminat alırsınız. Manevi tazminatı gözünüzde pek büyütmeyin çünkü aşırı bir şey çıkmaz. Maddi tazminat da masraflarınıza denk düşer. Harcamış olduğunuz ve harcayacak olduklarınız gibi yani.
Evet ama karşı tarafın da kabul etmesi gerekir teklifi tabi.En iyisi arabulucuyla fiyatta anlaşmak davayla da uğraşmadan, kazanabileceğim ortalama aynı ücretle anlaşma yoluna girmek olur sanırım
En iyisi arabulucuyla fiyatta anlaşmak davayla da uğraşmadan, kazanabileceğim ortalama aynı ücretle anlaşma yoluna girmek olur sanıeımpArabuluculuk pazarlık usulü gibi istediğinizi talep edebilirsiniz anlaşamazsanız dava açarsınız. Mesleki olarak sonuç vermemiz yasak o yüzden o konuda yorum yapamıyorum. Dava sonucunda kazanırsanız maddi ve manevi tazminat alırsınız. Manevi tazminatı gözünüzde pek büyütmeyin çünkü aşırı bir şey çıkmaz. Maddi tazminat da masraflarınıza denk düşer. Harcamış olduğunuz ve harcayacak olduklarınız gibi yani.
o yara geçti mart ayında olmuştu. 2 haftaya yakın sürdü tam iyileşmesiBuruna dolgu olayı yapılmamalı diye biliyorum.
Hatta takip ettiğim bir doktor burun dolgusu olanlara ameliyat bile yapmıyor.
Sonraki süreci etkiliyor istediğimiz gibi bir burun elde edemiyoruz diyor.
Bu adama kesinlikle dava açın.
Çok iyi bir doktora revizyon olmalısınız.
Ucundaki yara ne zamandır var?
Bu bazi doktorlar nasil böyle kafalarina göre is yapabiliyolar anlamiyorum. Bu nasil bi lakaytlik. Terziye verdigin elbiseyi kafasina göre kesip bicse kaos cikar. Bunlar milletin yüzüne keyiflerince sekil veriyolar. Cok agir yaptirimlar olmasi lazim yoksa bu tarz kisiler yaptiklari isin sorumlulugunu anlamayacaklar.Kesinlikle dava aç ve aynı doktora olma. Bir arkadaşım nefes alamadığı için ameliyat oldu ve doktor kafasına göre estetik de yapmış kızın çok güzel bir burnu varken malesef michael jacksona benzedi nefes de alamıyordu yine, dava açacağını söyleyince hastane revizyon yapmayı teklif etti ve kız dava açmadı. Malesef revizyonu aynı doktor yaptı ve burnu daha da kötü oldu. Anlaşma yaptıkları için dava da açamadı öylece kaldı burnu çok üzülüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?