- Konu Sahibi Donusunboylemiolacakti
-
Banada o degil gibi geldi hatta emin degilim ama sanki sıktığı sisenin markasi farkliydi sanirim
Degil mi hadi madem alican ne diye koyuyorsun rafa yada lagima mi dustun bi kasadan gecirmeyi beklemedenustune basina sıkıyorsunÖyle bedavacı adam, yarısını bitirdiği deodorantı alır mı hiç
Aynen cop konusunda bwnde cok hassasim cantama koyarim elimdeki posete koyarim bi cop gorunce atarimCok iyi yapmissin haksizlik karsisinda susmamak gerekiyor.Ben su cevreyi kirletenlerede uyuzum.Copumu cantama koyar oyle atarim bi yerimde eksilmedi.Kul hakki ne iyi bilmek lazim.Bende senin gibiyim uyuz olan olsun
Deodorant cevreye zararli oldugu icin kullanmiyirum ama bugunku vakayi gormesem dogrusu kullanilmis olacagini tahmin etmezdimBu arada ben deodorant alırken kapak kısmını ve sprey kısmını kokluyorum daha önce sıkılmış mı diye...
Konunuzda bahsettiğiniz gibi insanların varlığını bildiğim için tedbirliyim
O kadar pis insanlar var ki.Yere tukurenler,humsurenler resmen o gun bi sey yiyemiyorum.Bi keresinde yere tukuren bi amcaya sizin yaptiginizi hayvan yapmiyor demistim.Bende susamiyorum o an.Belki belali bi tip ama vicdanim el vermiyor.Tester olmayan bi urunu kullanmakta hak yemek yani bu insanlarda hic mi vicdan yok anlamiyorumAynen cop konusunda bwnde cok hassasim cantama koyarim elimdeki posete koyarim bi cop gorunce atarim
Inanin oylelerini gordum yerdeki copleri toplayip cope atiyor oyleleride var dosardan baksan oturmasini kalkmasini bilir egitimli zannedersin yedigi meyvenin copunu burnunu sildigi mendili yedigi cipsin paketini yere atmaktan hic cekinmezler
Yani dusunuyorum hadi inancli biri olmasin kul hakkinda bi haber diyelim sonucta ahlak'a ters yaptigi sey cocuk bana laf saydirirkende yanindaki elli kusur yasindaki adamda haksizsin demiyo ondan geçtim susturmaya bile calismiyoO kadar pis insanlar var ki.Yere tukurenler,humsurenler resmen o gun bi sey yiyemiyorum.Bi keresinde yere tukuren bi amcaya sizin yaptiginizi hayvan yapmiyor demistim.Bende susamiyorum o an.Belki belali bi tip ama vicdanim el vermiyor.Tester olmayan bi urunu kullanmakta hak yemek yani bu insanlarda hic mi vicdan yok anlamiyorum
Evet inancli biri olmasa bile normal insan rahatsiz duymali.O adamda onun kafadan iste sonrafan da sana saydirmislardir boylelerinden Allah uzak tutsunYani dusunuyorum hadi inancli biri olmasin kul hakkinda bi haber diyelim sonucta ahlak'a ters yaptigi sey cocuk bana laf saydirirkende yanindaki elli kusur yasindaki adamda haksizsin demiyo ondan geçtim susturmaya bile calismiyo
Hakkaten yere çöp atan insanlara sinir olurum.. Ben bakarım etrafımda çöp kovası yoksa çantama atarım eve gidince de çöpe ne var yani çok mu zor..Maalesef ayni durum cop atanlardada var gecen yolsayim gayet duzgun giyimli bir kiz disindan baksaniz cahil demessiniz ama burnunu sildigi mendili yola savurdu copunuxu neden yere attiniz dedigimde cop kocasi yoktu ki dedi halbuki 10 adim ileridinde vardi olmasa dahi cop buluncaya kadar elinde bekletebilirdi
Amin insallahEvet inancli biri olmasa bile normal insan rahatsiz duymali.O adamda onun kafadan iste sonrafan da sana saydirmislardir boylelerinden Allah uzak tutsun
Evet sanki o cop baslarini mi yaracak iki saat cantalarinda dursaHakkaten yere çöp atan insanlara sinir olurum.. Ben bakarım etrafımda çöp kovası yoksa çantama atarım eve gidince de çöpe ne var yani çok mu zor..
O ters ters bakanların evlerini genelde b..k götürüyodur eminim.. Siz uyarmaya devam edin insanları:)Evet sanki o cop baslarini mi yaracak iki saat cantalarinda dursa
Bigun universite ogrencisi bi kac kiz ellerinde posetler var biri muz yeyip copude yere atti uyardim ama cop kovasi yok ki dedi bende haklisiniz ama elinizdeki poşetlerden birine koyup sonradan cope atabilirdiniz dedim Allah var terslemediler hatta tesekkur ettiler
Ama gecen burnunu silip mendili yola savuran bi kizi uyardim arkadaslari ters ters bakti
O ters ters bakanların evlerini genelde b..k götürüyodur eminim.. Siz uyarmaya devam edin insanları:)
Iyi gunler kizlar bugun beni geren bi durum yasadim sonradan acaba hata mi ettim diye dusundugum bi durum objektif yorumlariniza ihtiyacim var
Bugun(isim vermeyeyim) malum buyuk marketlerden birine gittim oyle reyonlarda dolasirken 40 li yadlarda bi erkekle yaninda 26-27 yaslarinda genc bi cocuk vardi
Genc cocuk raftan bi deodorant aldi tabiri caizse onunla yikandi basindan aşağı bi guzel sıkıp rafa ayni yerine koydu hi kac saniyede gozlemledim alacak mi diye hic almadi onu ordan
Beyefendi kullandiginiz test urunubdegildi dedim (zaten orda test urunu yok belki hatasini anlar diye imali konustum) biliyorum dedi
O zaman soyleyeyim urunleri kullanmak yasak dedim sana soracak degilim dedi
Bende yaptiginiz sey yanlis farkindamisiniz dedim senden ogrenecek degilim desi bende ogretecek degilim bu yasa kadar ogrenmemisseniz ben ogretemem dedi
Bu arada o tarafta ucumuz tek variz ispiyonlamak gibi olmasin diyede oldugumuz yerden uzayktaki bi reon girevlisine seslendim duymayinca oraya gittim
Reyon gorevlisine deorantlari kullabiliyormuyuz dedim tabikide hayir dedi
O zaman reyonda bi arkadas kullaniyor haberiniz olsun dedim nerde gosterirmisiniz dedi tam o tarafa yoneliyordum
Yanindaki adamla elinde deodorantla geldi
Ben zaten onu alacaktim bilip bilmeden konusmayin dedi madem alacaktinizda rafa niye koydunuz yada ben uyardigimda neden alacaginizi soylemediniz dedim o arada bi kac kisi bize yaklasip bakti
Genc cocuk ayip ayip hic yakistiriyomusunuz kendinize bilip bilmeden konusuyorsunuz snnem yasinsasini (bu arada 29 yasindayim)
Bayan olmasaniz size verecegim cevabi bilirdim yanimiza gelenlerde bana ayiplar gibi baktilar orda kendimi ilkokulda arkadasini ogretmene ispiyonlayan cocuklar gibi hissettim ciktim marketten
Cocuk ergen yaslarda olsa bilmiyordur der konusurdum kesinlikle reyon gorevlisine falan sikayet etmezdim(hatta istiyorsan paran yoksa alalim diye bile teklif ederdim)
Bi kac kezde yere cop atanlari uyardigim icin cevredeki insanlarin ters bakislariyla karsilastim
Olay sonrasinda kendime cok sinirlendim herkes biliyo sana mi kalmis ahlak bekcisimisin kim ne ediyoesa dedim kendi kendime kizdim
Ama yinede vicdanim el vermiyor ben kendim kullanilmis urunu almak istemeyecegim gibi baskasinin almasinida istemem
Acaba hatalimiyim yanlis mi yaptim ustume vazife olmayan seylere mi karisiyorum sizin dusuncelerinize cok ihtiyacim var
Ben oncelikle uyarmayi tercih ettim belki hatasini anlarda o urunu alir diye baktim ki hatasini anlamak yerine bana cemkiriyor gorevliye soyledim ama sonradindada herkesin icinde ben suclu oldumKesinlikle yapılması gerekeni yapmışsınız ancak bu devirde insanlara birşeyler söylemek, anlatmak büyük cesaret doğrusu.
Manyağı var, madde bağımlısı var, takıntılısı var da var..
Ben sizin gibi direkt dialog kurmaya cesaret edemezdim, görevliye söylerdim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?