Hatalımıyım Sizce?

Cok iyi yapmissin haksizlik karsisinda susmamak gerekiyor.Ben su cevreyi kirletenlerede uyuzum.Copumu cantama koyar oyle atarim bi yerimde eksilmedi.Kul hakki ne iyi bilmek lazim.Bende senin gibiyim uyuz olan olsun

Bu arada ben deodorant alırken kapak kısmını ve sprey kısmını kokluyorum daha önce sıkılmış mı diye...

Konunuzda bahsettiğiniz gibi insanların varlığını bildiğim için tedbirliyim

Cok iyi yapmissin haksizlik karsisinda susmamak gerekiyor.Ben su cevreyi kirletenlerede uyuzum.Copumu cantama koyar oyle atarim bi yerimde eksilmedi.Kul hakki ne iyi bilmek lazim.Bende senin gibiyim uyuz olan olsun
Aynen cop konusunda bwnde cok hassasim cantama koyarim elimdeki posete koyarim bi cop gorunce atarim

Inanin oylelerini gordum yerdeki copleri toplayip cope atiyor oyleleride var dosardan baksan oturmasini kalkmasini bilir egitimli zannedersin yedigi meyvenin copunu burnunu sildigi mendili yedigi cipsin paketini yere atmaktan hic cekinmezler

Bu arada ben deodorant alırken kapak kısmını ve sprey kısmını kokluyorum daha önce sıkılmış mı diye...

Konunuzda bahsettiğiniz gibi insanların varlığını bildiğim için tedbirliyim
Deodorant cevreye zararli oldugu icin kullanmiyirum ama bugunku vakayi gormesem dogrusu kullanilmis olacagini tahmin etmezdim

Hani dusunuyirum tamam imkanin yoktur falan

Kozmetik magazalarina git test urunlerinden diledigin kadar sık

O kadar pis insanlar var ki.Yere tukurenler,humsurenler resmen o gun bi sey yiyemiyorum.Bi keresinde yere tukuren bi amcaya sizin yaptiginizi hayvan yapmiyor demistim.Bende susamiyorum o an.Belki belali bi tip ama vicdanim el vermiyor.Tester olmayan bi urunu kullanmakta hak yemek yani bu insanlarda hic mi vicdan yok anlamiyorum

Yani dusunuyorum hadi inancli biri olmasin kul hakkinda bi haber diyelim sonucta ahlak'a ters yaptigi sey cocuk bana laf saydirirkende yanindaki elli kusur yasindaki adamda haksizsin demiyo ondan geçtim susturmaya bile calismiyo

Insanlara hatasini asla boyle ogretemezsin. Bence yapman gereken reyon gorevlisini uyarmak veya markete kozmetik reyonunu takip etmeleri icin bildirimde bulunmak olmali.

Yani dusunuyorum hadi inancli biri olmasin kul hakkinda bi haber diyelim sonucta ahlak'a ters yaptigi sey cocuk bana laf saydirirkende yanindaki elli kusur yasindaki adamda haksizsin demiyo ondan geçtim susturmaya bile calismiyo
Evet inancli biri olmasa bile normal insan rahatsiz duymali.O adamda onun kafadan iste sonrafan da sana saydirmislardir boylelerinden Allah uzak tutsun

Hakkaten yere çöp atan insanlara sinir olurum.. Ben bakarım etrafımda çöp kovası yoksa çantama atarım eve gidince de çöpe ne var yani çok mu zor..

Hakkaten yere çöp atan insanlara sinir olurum.. Ben bakarım etrafımda çöp kovası yoksa çantama atarım eve gidince de çöpe ne var yani çok mu zor..
Evet sanki o cop baslarini mi yaracak iki saat cantalarinda dursa

Bigun universite ogrencisi bi kac kiz ellerinde posetler var biri muz yeyip copude yere atti uyardim ama cop kovasi yok ki dedi bende haklisiniz ama elinizdeki poşetlerden birine koyup sonradan cope atabilirdiniz dedim Allah var terslemediler hatta tesekkur ettiler

Ama gecen burnunu silip mendili yola savuran bi kizi uyardim arkadaslari ters ters bakti

O ters ters bakanların evlerini genelde b..k götürüyodur eminim.. Siz uyarmaya devam edin insanları:)

O ters ters bakanların evlerini genelde b..k götürüyodur eminim.. Siz uyarmaya devam edin insanları:)

Ben evimde cok titiz degilimdir ama dogqya atilan bi cop evimdeki copten daha cok uzer beni evimdekini temizleyebiliyirum ama dogadaki hangi birini temizleyetim ki

Keske insanlik bu konunuj fiddiyetini ehwmmiyetini anlqyabilseydiler

Ohoo ben markette raflarda yenmiş çikolata cips paketleri gördüm. Bildiğin yenmiş oraya çöpü bırakılmış. Hak yiyen insan çok. Ben marketten deodorant alacağım zaman önce netten araştırıyorum kullanıcı yorumlarına göre alıyorum açıp kapağını bile koklamam. Keşke jelatinli olsa da açıp koklayamasalar. Bir de böyle şeyleri alacağım zaman rafın en arkalarındakilerden alırım. Öndekilere güvenmiyorum.

Kesinlikle yapılması gerekeni yapmışsınız ancak bu devirde insanlara birşeyler söylemek, anlatmak büyük cesaret doğrusu.
Manyağı var, madde bağımlısı var, takıntılısı var da var..
Ben sizin gibi direkt dialog kurmaya cesaret edemezdim, görevliye söylerdim herhalde.

Ben oncelikle uyarmayi tercih ettim belki hatasini anlarda o urunu alir diye baktim ki hatasini anlamak yerine bana cemkiriyor gorevliye soyledim ama sonradindada herkesin icinde ben suclu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…